Slovenija

Policiste klicali zaradi iger na snegu

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    praufo 13:08 11.december 2020.

to je gnil narod od slovenčkov, ki uživa v cinkarjenju ... neizobraženi, zapeljani, neuki, nerazgledani in zadrti in glupi slovenči gledajo to butasto tv, kjer jih nafutrajo z gnilobo ... mam v bajti človeka, ki gleda samo nova24 in je ...prikaži več res bolan , psihopat, dobesedno ... žal je tako, pa nič ne moremo

• Naklonsky 14:16 11.december 2020.

Ni res. Dejansko tudi tisti, ki spremljajo samo POP TV ali SLO TV so popolnoma enaki, nasploh javna TV, ki jo vsi plačujemo. Enako je z branjem časopisov. Intelektualen osveščen posameznik prebira vse časopise, gleda različne TV programe in kaj ...prikaži večj je najvažnejše - razmišlja s svojo glavo!

praufo 14:26 11.december 2020.

sam ne gledam tv, že nekaj časa, ker se mi zdi , da se bolje počutim ... strinjam se , da tudi ti t.i. mejnstrim mediji so podobno sranje sploh poptv kjer je za njih vsaka informacija škandalozna ... pogledam ...prikaži več kakšen info od teh medijev na netu, pa še tam je tolko negativizma, da je groza ... jest ne vem, zadnjič sem se pogovarjel z nekom in mi je rekel , da po eni uri gledanja tv postane popolnoma brez energije ... kaj nam delajo ti prašiči, to je noro, samo filanje s strahom in gnojem

• Janez 15:51 11.december 2020.

Otroci so cele dneve zaprti v stanovanja in čepijo za računalniki. Ti vladni idioti jim ne omogočijo da bi se malo na snegu sprostili. Smilijo se mi, saj počenjamo z njimi kot z tistimi živalmi, ki jih gojijo v kletkah. ...prikaži več Sram vas bodi tako tiste ki cinkarite otroke kakor tiste, ki sprejemate take neumne odloke!

praufo 17:47 11.december 2020.

se strijam janez s tabo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.