Slovenija
21 ogledov

Policisti bodo dobili odškodnine

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 18:08 20.december 2012.

    No še to ! Ni zagorelo na MB tribuni Viol zaradi namernega zažiganja ampak zato , ker se je bakla prej prižgala , kot je bila odvržena iz roke ,- zato tudi opelkine metalca - in ta bakla je padla ...prikaži več zaradi tega v tretjo vrsto tribune, ne pa na zelenico, kot je biilo mišljeno . Zaradi ogrožanja samih sebe, so se tudi med sabo skoraj steple in so se same Viole ! Vložite ovadbo proti svojemu šefu , to vam bi bilo najpametnejše !

  • graff 09:35 16.september 2012.

    Končno se je premaknilo a potrebno bo poleg policijskega vrha ovaditi tudi tožilce, ki so vsa leta za nazaj tovrstna kazniva dejanja večnimo zadrževali v predalih ali pa spisali neustrezne kazenske obtožbe.

  • privat 09:45 11.november 2012.

    nikoli ne bo reda ...to so le sanje graff.

  • Žurnalček 17:43 20.december 2012.

    Bil na tekmi kot ............ .............. Ko sem lociral metalca bakelj na teren , policaji niso proti njemu hoteli posredovati ! Ko sem storilca , ki se je še vedno nahajal v MB avtobusu , prijavil kriminalistu , je imel ...prikaži več ta ne vem kako važno drugo delo ! Pa če ne želite začeti pri pirotehniki , potem se jebite z stoli ! Prav je da so v vas metali stole , kajti tako kretenskega posredovanja in vodenje policijskega napada v življenju videl nisem. Ker KRETENOID je to komandiral ? Tisti ki je komandiral mnapad tisti je tudi kriv za vaše poškodbe in ne navijači, ki so v momentu uvideli , da jim nič ne morete in da ste zreli za to da dobite batine za nazaj ! Da ste prej odstranili MB normalne drukere oz. družine z otroki, starejše katerih je bilo za točno polovico tribune, bi lahko obkolili Viole in se pisent ne bi upali. Tako pa ste samo z položaja stopnic posredovali z 2 želvama , ostali za njima, so ju pa še sami tepli, ker ni bilo prostora za mahanje. Sploh pa ne vem razloga za posr

  • Žurnalček 18:00 20.december 2012.

    Sploh pa ne vem za razlog posredovanja , kajti metalec bakel je bil lociran in prijavljen- pri metanju si je dobro opekel celo dlan - ostali so pa divjal , vendar ne razbijali sedeže. Sedeže so začeli razbijati šele po ...prikaži več vašem idiotskem napadu in za škodo 20000 € na štadionu ste izključni krivec sami , kakor tudi iz tega naslova vaše poškodbe od priletenih stolov v glave ! Pa tistega IDIOTA , ki je bil vaš šef , čimprej zamenjajte, če ne želite biti zopet tepeni !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.