Slovenija
236 ogledov

"Policisti se borijo za regrese referentov v NLB"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • deželan 14:28 21.april 2012.

    Ob tem štrajku podpiram edino policiste. Pri plači 700-800€ , delo na dežju, soncu, ponoči , podnevi. To se nikakor nmore primerjati z ostalim javnem sektorjem. To nikakor ne upravičuje ne ukrepanje tistih zaposlenih ki komaj vedo kaj je njihovo ...prikaži več delo.Kazanje na NLB , ki je v večinski lasti države je zelo vmesna. Ne govorim o nižjih uradnikih NLB, ki so ravno tako potlačeni. Govorim o tistih "zaposlenih" v NLB , ki ravno tako ne vedo kaj jim je delati. Kot se govori je teh cca 400-600. Kako se tu obnaša odgovorni lastnik ?

  • Erik Krivec 15:42 21.april 2012.

    A zdej bo pa policist kriv, da bo dobil referent v Novi Ljubljanski banki 1600 evrov regresa. Pol pa naj takšnim visokoletečim "ptičem" krila poštucajo. Fej in fuj se sedaj sklicvat na to, da bodo reveži krivi, da barabe dobijo več!!

  • deželan 15:08 21.april 2012.

    Se popolnoma strinjam !Na gospodarstvo so pozabili, kot na ne bodi ga treba. Še več , vse nas imajo za goljufive lenuhe. Fleksibilen trg dela , ne glede na vrsto službe !!

  • Fertel 19:00 21.april 2012.

    To državo mora vrag vzeti, če minister ne loći med policajem in referentom na banki. Policaj je javni uslužbenec in prejme regres iz državne malhe. Referent npr. v NLB d.d., pa prejme regres iz sredstev NLB kot banke s statusom ...prikaži več gospodarske družbe, ki je samo v državni lasti. V NLB se lahko regres omeji samo z odpovedjo kolektivne pogodbe v NLB, kar morajo urediti lastniki preko nadzornega sveta in uprave, ki naj se dogovorijo z zaposlenimi glede regresa. Tukaj država ne more kar ukrepati z nekim zakonom, kajti ta je enak za vse gospodarske družbe. Tako da - g. Vinko, res bo treba še malo v šolo, saj toliko neznanja od ministra pa res ne bi pričakoval in zapomnite si - referent na banki ni javni uslužbenec. S takšnimi nam res grozi propad.

  • Grušovnik Danijel 21:39 21.april 2012.

    G Gorenak skoz se primerjate z državami EU. Zakaj potem nimamo plač kot v EU. Pravite da imajo policisti tudi v državah EU plače okoli povprečne plače v državi. Kaj je povprečna plača v Sloveniji 700 EUR??? Mislim, da je ...prikaži več kar nekaj čez 1000 EUR. Radi bi nižali potne stroške glede na to da se gorivo konstantno draži. Pravite, da imajo policisti težave in nevem kaj še vse..... po vrhu pa še izjava da sej pa to ni najslabše plačan poklic. Mislim kaj vi v parlamentu tudi hodite na razne intervencije, pretepe, ........ Rad bi videl vas v parlamentu da se vsak dan vozite iz štajerske v ljubljano, iz prekmurja na primorsko potem pa bodite še zbrani,skoncentrirani in spočiti za delo katero je verjetno enostavno. Dajte se malo zamislit kaj govorite, pa delate

  • vest 23:09 21.april 2012.

    Če se vam zdi nepomembno, kiolikšna je plača - važni so medsebojni odnosi potem to začnite uveljavljati v parlamentu. Vseh 90 se vas lahko odloči, da se boste odpovedali tem 4 in več tisočim € in boste dejansko delali za ...prikaži več minimalca celoten mandat in ne boste še celo leto prejemali nadomestila. S tem res ne bi rešili Slovenije, bi pa s temi 3 mio € narodu pokazali, da mislite resno rešiti državo. Dejansko pa so vas samo besede, saj veste, da prek raznih javnih naročil z vam všećnimi izbranci zaslužite dovolj za celoten mandat in nekaj let potem. pa pridejo spet nove volitve...........

  • Saso Obronek 15:02 21.april 2012.

    DEZELAN-kaj pa gradbinci a oni pa lahko delajo na dezju,soncu,vetru za ubogih 500 eurov???????

  • Fertel 19:02 21.april 2012.

    Samo jim ni treba prej v šolo oz. pridobiti V. ali VI. stopnjo izobrazbe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.