Slovenija
17 ogledov

Politbarometer: Najnižja podpora vladi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 17:52 19.januar 2013.

    Ko preberem to: "Povprečna ocena vlade je namreč 2,01, premiera pa 1,88, pri čemer so anketiranci lahko podali ocene od 1 (najslabše) do 5 (najboljše)." ne morem verjet, da so to verodostojni podatki. Ta ocena je namreč prav nesramno visoka. ...prikaži več Če bi bil razpon ocene od 1 do 50(!) potem bi šlo.

  • Darko 18:12 19.januar 2013.

    TOŠ vftakni si te manipulacije nekam.T ono laži je posredovalO kradel poštenja je ljudiŠ kodoval je SlovenijiN ikoli ne bo vrodostojenI gnorirali ga bodo zgodovinarjiK omunisti samo ga bodo slaviliO bupan ...prikaži več narod mu je slepo VERJEL

  • renemario 17:56 19.januar 2013.

    Še to ne bo držalo, ker je še nižja. Groza kaj zganjajo.

  • Zlopamtilo 18:18 19.januar 2013.

    Ti so mojstri za ankete:http://www.zurnal24.si/tuerk-bi-zmagal-v-prvem-in-v-drugem-krogu-clanek-160012

  • Veteran 20:05 19.januar 2013.

    Da je podpora sedanji vladi nizka so kriva dramatična pisanja levih medijev. Rad bi videti katera vlada v času krize bi bila priljubljena med ljudstvom. Mediji pa so več ali manj vodeni od stricov iz ozadja in plačani, da ustvarjajo ...prikaži več zmedo in nezadovoljstvo med ljudstvom.

  • privat 10:57 20.januar 2013.

    ah dej veteran..kaki levi???Mi nimamo več kaj za jesti...položnice se kopičijo..HALOOO...ti pa levi ,desni..o čem govoriš??Kaj ne vidiš da tonemo???Poglej banke,svojo denarnico,od sosedov denarnice...kaki levi????Kje ti živiš,da ne vidiš?? V parlamentu??

  • Scott 04:19 21.januar 2013.

    Že eno leto govorite,kako nimate kaj jesti,pa še kar živite?Lažete in se sprenevedate!Če pa je res tako hudo;v naših kontejnerjih je ogromno,ogromno hrane s še veljavnim rokom.?Pridite,odnesite in se najejte,hvaležni vam bomo,saj bodo stroški odvoza nižji,zaradi manjših količin odpadkov.

  • 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 18:41 19.januar 2013.

    Zakon o slabi banki je pa res razbesnel kamarilo in njene botre. Vsega lepega je enkrat konec. Tudi če pade Janša, denarja ni in ga ne bo, tujci pa ga ne bodo več posojali, tiskati ga ne bodo mogli. Pipica ...prikaži več je presahnla...Medijski agitprpo, tošev inštitut, kosova komisija, zamrznjene partijske knjižice..., vse že videno!

  • mph 22:05 19.januar 2013.

    Verjetno se niti ne zavedaš, da je točno to, kar tukaj nakladaš, počel tvoj firer 20 let? Drugače pa je po mojem podpora bistveno nižja, desničarski podtalni dejavnosti je za zahvalit, da ni realno nižja prikazana.Pa še nekaj .... ...prikaži več v Sloveniji NI levih. So v najboljšem primeru levosredinski, pa še to je pretiravanje. Desni pa so žal realnost. In čeprav so tudi "levi" eni navadni levaki .... so še vedno recimo 100x boljši od Majerjeve horde.

  • Milan Samide 08:54 20.januar 2013.

    POLITIKI NISO IZVOLJENI v skladu z našo ustavo, zato imajo protestniki prav, ko zahtevajo odstop vseh politikov. Če pa analiziramo 3.člen URS, lahko vidimo , da so bile dosedanje volitve NELEGITIMNE, ker so izvajane v nasprotju z našo ...prikaži več z našo USTAVO. Poglejmo kako je zapisan ta člen ustave.3. členSlovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe. V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno.Razlaga besede po SSKJNEPOSREDNO , . Neposredno pomeni, da ni nobenega posrednika med voljenimi in volivci;, to pomeni, da ni vmes, (političnih strank). V vseh teh letih demokracije pa smo volili POSREDNO, kar je v nasprotju z našo ustavo..Torej so volitve NEVELJAVNE in jih je potrebno PONOVITI in izpeljati skladno z USTAVO RS.Sedanji pol

  • provni 19:53 20.januar 2013.

    Če je 4 petine volivcev proti Vladi mora odstopiti. Vsi na volišča. Najprej pa odstop Janše in Vlade. Pa srečno Slovenija.

  • Scott 04:19 21.januar 2013.

    Že eno leto govorite,kako nimate kaj jesti,pa še kar živite?Lažete in se sprenevedate!Če pa je res tako hudo;v naših kontejnerjih je ogromno,ogromno hrane s še veljavnim rokom.?Pridite,odnesite in se najejte,hvaležni vam bomo,saj bodo stroški odvoza nižji,zaradi manjših količin odpadkov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.