Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
2253 ogledov

Politizacija policije je legalna, toda ...

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • borut08 13:27 19.december 2022.

    Vse je to legalno za legalno mafijo.Tako so mi tudi leta 2012(vlada J.J) načrtno po ukazu politike in spolitizirane Policije in v sodelovanju z njimi vUKC.LJ načrtno uničili transplantirano ledvico z neustrezno terapijo,ker sem kritičen do politike-kov in njenih kriminalnih ...prikaži več dejanj,policije ter drugih institucij oz.sistema in me želeli na ta način ustrahovati,utišati,izsiljevati in najbolj žalostno je,da ljudje takšno politiko podpirajo.Glej facebook,instagram BorutZabret!

  • PasjaProcesija 11:47 19.december 2022.

    G.d. Policije je najpomembnejši človek pod okriljem ministra/ice za notranje zadeve. Če ima minister izbranega primernega kandidata, bi moralo biti "imenovanje" s strani Vlade samo še "potrditev". Če premier ministru zavrne primernega kandidata, je to pritisk ali znak nezaupanja, oz. ...prikaži več oboje. Tovrsten pritisk je nedopusten, ker zahteva absolut(istič)no poslušnost in/ali posredno oporeka strokovnost tudi ministru. Tudi brez predkazenskih postopkov v ozadju. Takrat minister z integriteto odide.

  • Naklonsky 12:46 19.december 2022.

    Da, Bobnarca je res malo čudna. Pred vladavino Janše je sprejela zakon o vodnem topu in o "plinih" sedaj pa predlaga da je neživljenski, škodljiv in ga je treba ukinit! Neverodostojna in nesposobna v vseh pogledih!

    • Boschtjan Zupanchich 21:55 25.december 2022.

      Hja, Vprašanje Kaj vse so ji Naročili da se je morala lagati, ... !!! ! !!!

    • igorgeus 10:55 29.januar 2023.

      ne pozabi, da gre za levosredinsko vlado. tu hierarhija ni tako mocna, ne verjamem, da bi lagala na ukaz. se je pa govorilo, da ima na oku manj stresno in bolje placano sluzbo pri predsednici, pa je iskala izgovor, da spoka.

  • igorgeus 10:53 29.januar 2023.

    pri nas je pac tako, ce nekaj izrecno ne pise v zakonu, potem ne velja. namesto, da bi bilo logicno, da se politika ne vpleta v stroko, je potrebno to zapisat v zakon. in potem se cudite zakaj je toliko ...prikaži več birokratizacije povsod? zakaj imamo tako obsezno drzavno upravo? potreben je zaradi vecine drzavljanov, ki razmisljate birokratsko. sami veste v katero skupino spadate.

  • Grof 09:50 19.december 2022.

    Mizar naj nam pojasni, on trdi da je pri nabavi vozil za Slo vojsko prišlo z ZDA do materialne zamenjave, roba, za robo, ali, kot trdi direktor logistike, vozila smo plačali nekaj več, kot je bila cena ob podpisu pogodbe ...prikaži veče leta 2018. 30 milijonov, !,,

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.