Šport
112 ogledov

Polomija Kraljev na tretji tekmi z Naftarji

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:03 07.maj 2022.

    Popolna dominacija Naftarjev, čeprav razmerje strelov govori drugače. Domači so v napadu namesto z Byfieldom in Grundstromom poizkusili z Vilardijem in Kuparijem, a ni bilo razlike. LA je v napadalni tretjini nemočen, na drugi strani pa EDM lahko v napadu ...prikaži več počne kar želi. 1:0 v igri 4-na-4. LA-jev branilec je obstal v napadu, v protinapadu 2-na-1 pa sta McDavid in Draisaitl zadela. 2:0 kmalu po izključitvi domačih, ko je neoviran napadalec tik pred golom preusmeril podajo v nebranjen del mreže.

    • PasjaProcesija 09:10 07.maj 2022.

      3:0 po vratarjevem odboju. Napadalec je pak usmeril v gol okrog vratarja. 4:0 po novi igri 2-na-1, ki jo je omogočil LA-jev napadalec s slabim posredovanjem ob ogradi. Quicka je zamenjal Petersen, a je bilo vseeno kmalu 5:0. Odboj, neovirani ...prikaži več napadalec pa ga je pospravil v mrežo. V naslednjem napadu je Kopitar po samostojni akciji znižal na 5:1. Izza gol je zadrsal v gnečo in z backhendom zadel pod prečko. Za 5:2 je LA končno zadel z igralcem več. Kopitar je ostro podal iz modre črte po ...

    • PasjaProcesija 09:16 07.maj 2022.

      … diagonali. 1. LA-jev strel je Smith obranil, odbitka pa ne. LA je za kratko ujel trenutek. V naslednji igri 5-na-4 je Kopitar dvakrat poizkusil s podobnima podajama, ko njihov igralec ostane prost. LA je očitno treniral to potezo, vendar ...prikaži več se je EDM prilagodil. Kratek nalet je prekinil konec 2. tretjine. V 3. tretjini LA ni bil nevaren, EDM pa je na račun nasprotnih napak napolnil domačo mrežo. EDM vodi v seriji samo 2:1, glede na zadnji dve tekmi pa LA-ju ne pripisujem možnosti za napredovanje.

    • PasjaProcesija 09:22 07.maj 2022.

      Kaj storiti? Petersen ni boljši od Quicka, kar se je potrdilo. LA lahko upa na čudežne predstave slednjega. Poleg tega jih EDM v odprti igri nadigrava. LA se mora zapreti, EDM vključevanja branilcev v napad kaznuje. V ožji obrambi Spence ...prikaži več in Anderson fizično nista kos nasprotnikom. Kalifornijci morajo poslati v igro močnejše ljudi. Imajo na izbiro Bjornfota, Moverara in Stranda. Podobno Lizotte v napadu. Ima srce, a ga premetavajo naokoli. LA je že dlje "zvest" Andersonu in Lizottu, kar ni dobro.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.