Zdravje
57450 ogledov

Ko je šel do zdravnice, mu je rekla, da ima krizo srednjih let, nato je oslepel

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • duc1 19:48 10.december 2022.

    Važne so plače ne pa bolniki.

    • Avatar R_D
      R_D 23:15 10.december 2022.

      Poleg pacientov so pomembne tudi plače. Pejt delat operacijo na možganih za 4800 bruto na mesec, če si tak frajer. Pa Žurnal ti žal ni povedal da tudi če bi ga takoj poslala na pregled, bi bil izid enak. Vseeno ...prikaži več pa je ta dohtarca bebava.

    • rd2dmk2 10:31 11.december 2022.

      R_D upam da bo tebe poslal dohtar domov, z pojasnilom da si hipohonder, pa da te čez čas zvije in ti je Matilda edina uteha. kdaj boš ti dojel, da je neodgovorni odnos do stranke tisto, kar naredi razliko med ...prikaži večed zdravnikom in grabežljivcem. in tu med belimi haljami je toliko bolj važno, če ti mehanik zajebe avto, ali pa keremičar kopalnico ne bo konec sveta, če ti pa dohtar zajebe diagnozo, pa bo konec sveta-- ZATE. ne boš večno, boš pa lahko prezgodaj na britofu. sam bo prepozno-za spoznanje!

    • Avatar R_D
      R_D 10:41 11.december 2022.

      Pol se srtrinjaš, da si zaslužijo trikratnik povprecne plače in spoštovanje, ne pa da se štrukljevi primerjajo z njimi, da se kordiš in mesec obnašata do njih kot do nekih ne bodi jih treba itd? Sploh kordisa in mesca ne ...prikaži več bi smel zdravit nihce. Naj crkneta gnoja smrdljiva. Eden filozof, drugi s fdv. Dreka ki nikoli nista delala bosta sodila. Golob je pa isto prase. Ritopik je kar skopiral njihov program

    • rd2dmk2 10:58 11.december 2022.

      R_D ja si zaslužijo 3x povprečne plače in ga presegajo. tisti ki delajo. ostalii z kuštrinom na čelu pa si ne zaslužijo niti neslanega kropa. in nehi mešat mesca, verjetno je več delal kot ti. pa tud Golob, verjtno ni ...prikaži večni zarad svoje čedne frizure prišel za direktorja in kot sem dejal ni konc sveta če mrkne štrom, če boš ti mrknil pa bo, daj enkrat dojem to pr seb. ko boš prišel od dohtarja in ti bo v ušesih zvonil njegov stavek : nič več ne moremo, boš pa mal drugače piskal. tenko piskal !

    • Avatar R_D
      R_D 12:13 11.december 2022.

      Mesec ne ve kaj je delo. Je drek od človeka. Ni vreden zraka, ki ga diha. Smrad socialistični. Golob je isti smrad, pokvarjen v dno duše. Niti i ni od inženirja. Jankoviču in še komu je rit lizal, da je ...prikaži veče dosegel kar je. Tudi kordiš je direkt za v peč. Skos ponavljaš kako odgovorno delo imajo dohtarji, spoštuješ jih pa vseeno ne.

    • rd2dmk2 15:41 11.december 2022.

      R_D vsako delo je odgovorno, pek da speče kruh ki se da jest, kuharja da skuha juho, ki te nasiti, šivilje, ki ti naredi hlače da ti sramota ne bo okol bingljala, smetarja, da te reši nesnage in tako naprej. ...prikaži več in vsak ki ga pošteno delo zasluži pošteno plačilo in pohlavalo. tudi dohtar. samo ti nekaj spregledejuš. naši dohtarji pošteno delajo samo eno, da se prtožujejo kolk majo dela, ki pa je predvsem da si polnijo žepe. ni minilo leto pa ste vse pozabli. od opečenega dečka, do razlitega slepiča

  • rd2dmk2 10:10 10.december 2022.

    mene zanima samo a tale članek bere tisti mladi zdravnik, ki ima čas za pisanje pisem o svojem težavnem delu in nam joka, naj raje piše svojim kolegom. in še to bi dejal, če jim je težko delat v topli ...prikaži več ordinaciji na suhem in jih motijo ljudje, kamot zamenjajo službo. predlagam gradbeništvo, delo zunaj na svežem zraku, soncu, ki pripeka, mrazu, ki gre do kosti, vetru, dežju in snegu, od zore do mraka on čez, ko roke primrznejo ali pa se opečejo na armaturnem železju.

    • Avatar R_D
      R_D 23:10 10.december 2022.

      Kak kreten moraš bit, da kaj takega napišeš? Kdo si ti, da boš tako sodil in pošiljal zdravnike na gradbišče? Ravno zato, ker so take zgodbe tako redke, jih objavijo, ti pa pišeš kot da je to standard v našem ...prikaži več zdravstvu. Standard je, da 300.000 opic tvoje sorte ne pride na pregled, niti se ne opravičijo, da jih ne bo, in s tem podaljšujejo čakalne dobe.

    • rd2dmk2 10:12 11.december 2022.

      R_D 300.000 opic pride na pregled ti in tebi enaki paličnjaki pa ne zabeližite njihovega prihoda in pregleda. ja tepec trapasti, ugotovljeno je da odgovorni ne zabeležijo pacientov, ki so opravili pregled. zadovljen ? ne , ker ni po tvoje! ...prikaži večje! in zakaj dohtar ne bi smel med zidarje ? ja dargi moj paličnjak , če ne zna z ljudmi ,naj se pa spoprijatelji s zidaki. tako kot bi se ti moral spoprijateljit z golobi, ne pa s tipkami na kompu, te niso zate.

  • rd2dmk2 10:17 10.december 2022.

    pa še tole, tale članek je na grozo ni edini, ki sem ga s podobno problematiko, to je znonšalantnim obnašanjem zdravniov zasledil na netu: recimo pacint z gnojnim izpljunkom dobi diagnozo gnojno gripo, ko pa vse pride do krvavih pa ...prikaži več pa rak v 4 stadiju na pjučih in še in še. saj me je strah brat karkoli na netu. hvala bogu da je sladkorna bolezen tipa 2 zelo obljadljiva z tabletami, tako da vas dohtarji radi začnejo futrat z njimi, namesto da bi vam pomagali zavit na zdravo pot po naravni smeri.

  • Boschtjan Zupanchich 07:47 10.december 2022.

    Ojoj !!! Grozno, kako velikokrat tumorji nenormalno hitro napredujejo , .... prehitro ... !! ! !!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.