Slovenija
16 ogledov

"Ponosna na Slovenijo"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jose3 20:51 26.junij 2011.

    Proslava je imela temeljno značilnost, da je poveličevala tiste, ki so osamosvajanje zavirali in ignorirala osamosvojitelje. Po rdeči preprogi se je sprehajal Milan Kučan, poleg Danila Turka, ob Pavlu Gantarju ni bilo dr. Franceta Bučarja, ob Borutu Pahorju ni bilo ...prikaži več Lojzeta Peterleta, nagrajenko reda lectovega srca smo lahko spremljali v gruči tujih državnikov, kamere pa niso niti momenta posvetile pravim osamosvojiteljem. Sama proslava je bila trikrat NAJ: bila je prav gotovo najdražja od vseh proslav, bila je najbolj športna, kot da Slovenijo predstavljajo bolj športniki kot znanstveniki in gospodarstveniki in bila je gotovo najmanj slovenska (težnja po internacionalnosti je bila v oči), govorec pa je bil tudi Turek, po priimku in tudi po mentaliteti. Predsednik vseh nezvestih Slovencev je povedal nekaj svojih nihilističnih opažanj o današnjem trenutku, ki prav gotovo niso bili niti pronicljivi, niti duhoviti, še manj pa so imeli stik s pravo realnostjo. Kot pri reklami z

  • VERITA 07:33 27.junij 2011.

    Slovenija je prekrasna dežela, ima čudovite in pridne državljane.Nima pa nobenega reda v vodenju države in ne spoštuje človekovih pravic.Zato ne morem biti ponosna državljanka.

  • Fertel 22:03 26.junij 2011.

    Ponosna je na Slovenijo? Jaz nisem, ker se zavedam, da so nas elite dobesdno okradle. To ni moja država, take države nisem hotel. Prej se mi gnusi kot kaj drugega. Pravosodje sploh ne dela, krade se že 20 let - ...prikaži več prav to je tudi glavni razlog krize, država (vse vlade) pa nič - kvečjemu pesek narodu v oči. In kot je napisal predhodnik - od kje jim korajža, tudi Tutku, da se tako nihilistično oz. sprenevedajoče izjavljajo. Kot da ne bi imeli pojma, da se že 20 let dogaja zgodovinska kraja. Morda nas ima pa za tako velike bedake oz. se čutijo tako nedotakljive. Žal mi je, ampak tako pač mislim in prepričam sem, da nisem edini oz. da tako razmišlja kar večina državljanov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.