Magazin /magazin/vip
3184 ogledov

Poptevejevka zaradi tvita ob službo

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • iravadi 08:50 05.marec 2015.

    Resnica pač boli...

  • radsemastimzmesom 09:36 05.marec 2015.

    Z imenom in priimkom ter naslovom se podpiši pod svoj prispevek! Kot "Smeško" nihče ne bo vedel, da si to ti, ko ti bo gorela hiša/stanovanje. Pa da vidimo, na kako slabem glasu bodo potem pri tebi gasilci, ko ti ...prikaži več bo vse zgorelo do tal.

  • asmas 12:15 05.marec 2015.

    se strinjam.Poznam predsednika občinske gasilske zveze,ki je bil na položaju 28 let !!!!!!!!!!!!!!!.zaradi njega je vse zamrlo.Ko je odšel (smrt) so dolgo potrebovali da so dohiteli ostale.Še sedaj je problem s članstvom,ker je tip totalno privatiziral gasilce.Res pa je da ...prikaži več smo operativci tisti starejši z izkušnjami neprecenjlivi.Vendar se pametni umikamo mladim,ker imajo več kondicije,mladost in hitrost,ki je pač "stari prdci"nimamo

  • jaki 13:15 05.marec 2015.

    KOJAK, med mladimi in otroKi, ne otroci!

  • stanekos 14:30 05.marec 2015.

    Eksemplarični primer, ko blond koki zmanjka v krvi koruze znamke montesanto.

  • bebo2 00:43 06.marec 2015.

    Pravilno so naredili, samo čudi me da jo niso takoj odpustili

  • c1305166 09:15 05.marec 2015.

    Ljudje so tvitali še veliko bolj grozne stvari, pa imajo še vedno službo. Tale tvit je sicer na meji dobrega okusa, ampak da človeka odpustiš.. verjetno je bil ta tvit samo dober izgovor, da so naredili nekaj, kar so že ...prikaži več dolgo hoteli. Tako si jaz to razlagam.

  • KOJAK 10:50 05.marec 2015.

    A ti si nepismen? Lepo je napisal NA ŠE BOLJŠEM GLASU. In ja vodstvo GZS so bedaki, lahko bi izkoristili oddajo za še boljšo promocijo sploh med mladimi in otroci, ki jih je v nekaterih okoljih med gasilci vedno manj. ...prikaži več Oddaja bi lahko pripomogla da bi ljudje videli ozadja raznih kacij prostovoljnih gasilcev, kako jemljejo svoj dopust itd...

  • Smesko 07:32 05.marec 2015.

    V bistvu je res, kar je napisala... Ker so pozabili prej kontaktirati "prdce" v pisarnah, ki nič ne delajo, samo vlečejo denar in so najbolj glasni, bo zdaj en gasilec in ena postaja brez denarja... Drugače pa gasilci so bili ...prikaži več v večini za tak šov, potem so dobili ukaz iz zveze, da morajo biti proti... Poleg tega, če bi dobro delali bi prišli na še boljši glas in bi se gasilce še bolj spoštovalo (verjetno je bila tudi oddaja tako naravnana). Verjetno se nebi pokazalo tudi temne plati (nekaterih) gasilcev in morda so se v zvezi tega zbali, da bodo prišli na slabši glas, ker bi se prikazalo tudi stvari, ki niso povezane z "reševanjem življen" (ampak glede na to, da so sodelovali z LJ gasilsko brigado, ki so oddajo podpirali verjetno takih stvari ne bi bilo v oddaji)... No, pri meni so zdaj gasilci oziroma še najbolj zveza na precej slabšem glasu zaradi take traparije, da se upirajo denarju in prepoznavnosti oziroma ozaveščanju ljudi (o svojem delu oziroma na sploh požarni varnosti itd.) za

  • 12345 11:07 05.marec 2015.

    Izjava o starih prdcih, ki mimogrede rešujejo naša življenja in premoženje je milo rečeno otročje, ker pa jo izreče oseba iz medijev ima svojo težo, zato bo drugič krepko premislila kaj bo napisala, čeprav si ji za službo najbrž ni ...prikaži več bati. Gasilstvo je poslanstvo, ki ga ponavadi opravljajo ljudje od mladih nog do poznih let in tega ne pozabimo. Res pa je, da na medijski sceni mlada dekleta, ko so še vedno mlada pa hitro postanejo stare.... kako je že rekla, in jih prehitijo.

  • zipo 09:43 05.marec 2015.

    Gasilci na slabem glasu???? Zaradi česa pa bi lahko oni bli na slabem glasu, ko pa so vedno prvi za pomagat kjerkoli in komurkoli, za ceno svojih življenj in zdravja!!! In po tvoje se gasilcev ne spoštuje dovolj? Verjetno si edini tak bedak!!!

  • KOJAK 10:51 05.marec 2015.

    ŠE EN KI NE ZNA BRAT.... NA ŠE BOLJŠEM GLASU!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.