Zdravje /zdravje/aktualno
3230 ogledov

Poslanka: "To je ena najtežjih odločitev v tem mandatu"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 12:49 02.julij 2025.

Huda in težka je naloga sedeti v DZ.

• leonardo 14:19 02.julij 2025.

Kot jaz razumem stvar, je bilo nujno to zadevo spraviti pod streho. No ja, ker pa tudi SDS-ovci vedo, da je to dobro, so sejo bojkotirali saj ni v njihovi navadi, da bi potrdili nekaj ( četudi je to v ...prikaži več prid ljudi) kar je predlagala vlada. Bravo SDS, kar tako naprej potem pa ne računajte, da boste zmagali na naslednjih volitvah.

Leon 14:39 02.julij 2025.

Shizofrenija je del stranke SDS za kar je nujno potrebna psihoterapija !

• h4ck3r 14:49 02.julij 2025.

Glede na to kakšen zakon so v Svobodi predlagali in sprejeli za delavce migrante pred 14 dnevi, vidim da tile poslanci pojma nimajo niti o osnovnih stvareh. Sliši se lepo a kaj ko jim manjka razumevanje, še več pa razuma ...prikaži več za sprejemanje karkšnihkoli odločitev...žalostno.

• munja 14:46 02.julij 2025.

Kakšen lep mir je bil, ko so bili komentarji nedovoljeni. Zdaj pa spet eni in isti smetijo po netu. Žurnal, ukinite komentarje, ker so nekoristni in nepotrebni.

• leonardo 16:24 02.julij 2025.

Zakaj pa jih sploh bereš, če so tako brezvezni? Če meni ni nekaj všeč, preskočim in mi pri tem ostanejo mirni živci. Probaj!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.