Šport /sport/kosarka

Video se širi kot vihar! Luka želel obračunati z Redickom, komaj so ga zadržali

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Miranmax 14:07 03.marec 2026.

Kaksno PRETIRAVANJE! Ko je adrenalin povecan je logicno, da se odzoves na karkoli… Iscejo se samo AFERE…

• munja 17:23 03.marec 2026.

Ja seveda, saj so afere veliko bolj zanimive kot normalno stanje.

PomisliNaSonce 09:39 04.marec 2026.

Tako je v družini, ko eden dela za vse dober...drug pa še za sebe slabo. Pol pa se še tretja oseba umešava, in to v tega prvega. Pol pa enkrat ključni napad poda, namesto da bi zadeval...pa drugi zgreši, pa ...prikaži več mu ta tretji teži da so se zmenil drugače. Pol pa začne v kontra pa seveda ne zaden vsega, pa je spet problem. Ni tale trener čist ready vedno, pogosto ni :)

• marusa98 16:46 03.marec 2026.

Isto koker pri Dalasu, tudi tukaj nima za sabo ekipe, sve sam!

• niloda 09:08 04.marec 2026.

Košarka je ekipni šport in ne igra posameznika. Mogoče je nekomu slava malce stopila v glavo in jo je potrebno prizemljit. Ta način igre ne vodi v osvojitev naslova.

• zorablank 19:18 03.marec 2026.

Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili. ------ https://mub.me/grov

MS 16:26 03.marec 2026.

Miranmax, Luka je košarkaški fenomen in enkraten virtuoz z žogo! Velikokrat pa tudi arogantno PREODZIVEN

• munja 17:24 03.marec 2026.

Luka je človek, kot vsi drugi, očitno ima tudi čustva.

Ruska_Zmaga 06:53 04.marec 2026.

MS, lepo si se opisal z zadnjim stavkom!!!

MS 11:33 04.marec 2026.

Ruska_Zmaga, "arogantno PREODZIVEN" Tako me doživljate kreteni ki podpira največje zločince nove dobe, Putina, Ntanjahua in Trumpa. Tako me doživljajo kreteni ki verjamejo v abotne teorije zarot, Tako me doživljate luzerji ko nimateo protiargumentov mojim navedbam in vse kar zmorete ...prikaži veče so psovke žalitve insinuacije in seveda minusi! Tipičen predstavnik teh kretenov si ti ki menjaš nicke vsakič ko ti dokažem kak kreten si! Slayer LOL LOL!

Ruska_Zmaga 11:59 04.marec 2026.

Kar tolaži se,tvoj problem je,da si pač narcisoiden in posledično moraš imeti vedno prav,kar se tiče argumentov, sem ti jih podal že ničkolikokrat,glede profilov pa to, ker so mi že 2x izbrisali profil, sem pač bil prisoljen odpreti novega,ampak zate ...prikaži več je to nepomenljivo, ane,do konca moraš imeti prav,pa tudi če nimaš!!!

Ruska_Zmaga 12:02 04.marec 2026.

Da še dodam,Natanjahua nikoli in nikdar nisem podpira, kar se tiče Trumpa ga še vedno podpiram,razen napada na Iran, kjer je šel z glavo skozi zid,ti pa še kar podpiraj Kijevsko nazi hunto, ki se že trese,ker jim je vsa pozornost ušla!!!

MS 12:11 04.marec 2026.

Slayer alias Ruska_ Zmaga je zapisal: "glede profilov pa to, ker so mi že 2x izbrisali profil, sem pač bil prisoljen odpreti novega" Umiram od smeha! Pa ta ne ve da uredništvo briše profile zgolj kretenom ki serjejo na tem forumu! LOL LOL!

Ruska_Zmaga 13:13 04.marec 2026.

Brišejo tistim, ki pišejo resnico, pa se ti lahko na glavo postaviš,če bi bilo to res,potem bi slavauk22,jernej65, ki sta dejansko polpismena kretena, že zdavnaj zbrisali profil,ampak ja,ti se kar tolaži s tem!!!

MS 13:31 04.marec 2026.

Ruska_Zmaga, tvoj zapis brez vsakega dvoma kaže na to, da si umski maloposestnik ki verjame v abotne teorije zarote! To si dokazal že za časa pandemije, pa ob Putinovem genocidu v Ukrajini, pa ob Netanjahuovem genocidu v Gazi in nazadnje ...prikaži večnje ob Trumpovi agresiji in napadih na suverene države! Nazadnje pa si najbolj smešen ko trdiš da se je uredništvo zarozilo proti tebi! Smešen si in hkrati beden!

Ruska_Zmaga 13:53 04.marec 2026.

To si ti napisal,ne jaz,kreten!!!

Ruska_Zmaga 13:56 04.marec 2026.

Še 1x in zadnjič, ker si bolj počasne pameti, "kako prikriti resnico, tako, da jo označiš za teorijo zarote!!!"

MS 14:21 04.marec 2026.

Tvoje "RESNICE" => 1. Cepiva so sredstvo za zmanjšanje prebivalstva za 40% => 2. Ivermectin (zdravilo za konje) uspešno zdravi covid => 3. Zemlja je ploščata => 4. Putin ni agresor => 5. Netanjahu ni agresor => Trump brani Ameriko ...prikaži večo pred Iranom Venezuelo etc. etc.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.