Slovenija
472 ogledov

Postajališče za 1,7 milijona

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 20:23 25.maj 2013.

    SŽ letno pridela minusa kaj vem 150 mio. pa sem premal reku, zdej pa bodo naredli še več postaj ? Mislm zadevo bi mogli prodat 15 let nazaj nemcem in bi imel danes mogoče kaj bolj sodobno omrežje, sedaj pa ...prikaži več ga noben noče, te bi pa kr gradili :)

  • allstarr111 20:25 25.maj 2013.

    OZ. sem za gradnjo, in to naj bodo postaje kjer je le mogoče, ter naj vlak vozi na 15 minut kot na švedskem, in seveda cene za 20% pod avtobusni promet, pol pa se bo veliko več folka vozilo z ...prikaži več vlakom. Tako pa se vozijo samo zaposleni na SŽ če so od kje ven iz LJ in ker imajo zastonj.

  • Avatar skeptik
    skeptik 22:23 25.maj 2013.

    Best komentar tega tedna. Tudi jaz živim blizu te postaje in se več kot strinjam z napisanim....

  • wolfyy 01:26 26.maj 2013.

    najbolje da se ljubljani še železniško omrežje zgradi ja. iz 100km oddaljenega kraja je pa z javnim prevozom še vedno najkrajša pot dolga 2uri in pol!!! tako, da se resnično sprašujem kdo razen ljubljančanov se bo vozil z vlakom?

  • Šemefuky 20:04 25.maj 2013.

    Dep, dep, dep, dep bomo projekte zagnal, da bom kaj lahko v žep dal, nje. Pričakuje se, da bo nekaj miljonov Slovencev potovalo z vlakom, predvsem na Hrvaško po Lekadol in Aspirin.In postaje lepe bodo narodu služile, meni in ...prikaži več Jurčku pa žepe polnile, dep, dep, nje.

  • Bozidar.Frelih 21:13 25.maj 2013.

    Železniška postaja Medvode. Sneži. Piha. Dežnik ti pravzaprav ne pomaga. Zoprno do konca. Ura je okoli 15:30 popoldne. Delovni dan je. Blagajna je zaprta, čakalnica je zaklenjena. WC-ji so zaklenjeni. Vse je zaprto in varno pod ključem 24 ur dnevno. ...prikaži več Tudi klopi ni. NIČESAR NI!!! Lahko stojiš pod napuščem a veter ti nosi sneg v obraz. Tam je še manjši podhod, skoz katerega piha in je divje mrzlo. Še slabše. Vlak ima zamudo. Koliko, ne ve nihče. Oz, nikogar ni, ki bi ti to lahko povedal. Na oni strani postaje imam avto. Če bi vedel, da ima vlak 15 minut zamude, bi se šel pogret. Ali pa v bife preko ceste, na kavo. Tako pa ne veš, mogoče pride vlak čez minuto, ali pa 5, 20 pol ure. In stojiš na postaji v snegu, brez kakršnekoli informacije, 10 km od glavnega mesta neke jebene države, ki je ostala v srednjem veku tehnologije. Razlika od Avstroogrske je samo ta, da zdaj tudi na WC ne moreš več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.