Avto
100 ogledov

"Poštene in nepoštene so vrgli v isti koš"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 10:30 17.november 2013.

    V tej državi Sloveniji se zakonodaja, pa ne samo na področju varnosti v prometu, ampak na vseh področjih, sprejema tako, kot se dogovarjajo za pravila igre otroci v otroškem vrtcu. Tudi vsebina zakonodaje je napisana približno tako ali pa še ...prikaži več bolj otročje. Prav zaradi take zakonodaje potem nobeden resno ne jemlje in jo vsi povprek kršijo, omogoča se le dodaten zaslužek na račun neumnih ljudi.

  • McClain 12:58 17.november 2013.

    predvsem so vedeli pristojni pa ni nihce odreagiral. Pa kaj vam sploh je? Pri nas se vse kupuje: faks, vozniske, posli... Vsi vemo da se na velenjskem rudniku, recimo, samo recimo, kradejo kot srake pa nihce ne ukrepa. In zdaj ...prikaži večj sem jaz kriv za to? Se zdravstvo je na prodaj pri nas, pa zaposlitve in ogromno od javnih narocil... Kaj zdaj?

  • allstarr111 09:50 17.november 2013.

    En predlog, dejmo mi lepo razformirat SLO policijo, ker vse kar odkrijejo da se pri nas dogaja, prvo odkrijejo v tujini, JA ???!!!

  • Marko Rossi 12:18 17.november 2013.

    NEspremenit je treba zakonodajo da bodo imeli več pooblastil da bodo z dokazi kaj dosegli, ker to kar se v Sloveniji dogaja je raj za mafijo, na žalost

  • dragec 12:46 17.november 2013.

    Dejstvo je, da smo šole vožnje popolnoma skomercializirali, gledamo samo za profit, kvaliteta in znanje pa nista pomembna. En kolega je celo predlagal, da se ukinejo privatne ŠV in, da jih prevzame "države". Ali to dobro???. kaj pa konkurenčne cene ...prikaži veče storitev, kaj pa pošteno delo za pošteno plačilo????

  • Specijalec 10:36 17.november 2013.

    sem prebral članek in lahko samo rečem, prav je tako, da so vse vrgli v en koš...so vsi vedeli, da se goljufa pa ni noben nič rekel/dal v javnost/šel na policijo, ampak so vsi lepo bili tiho in delali naprej...zakaj, ...prikaži več, ker so imeli koriti od tega...ne trdim, da so to izvajali tudi v tej avtošoli (b&b;) ampak je čudno, da niso nič odreagirali glde na to, da so vedeli/sumili kaj se dogaja. Iz tega sledi logičen zaključek, da so morali imeti neke koristi, drugače nebi bili tiho ampak bi opozorili na to in posledično "uničili konkurenco". Upam, da vsem ki so goljufali vzamejo pooblastila, lastniki/inštruktorji gredo na Dob, ob tem naj pa še GURS(DURS) izvede presiskave in napiše kazni!

  • ennanova 12:17 18.november 2013.

    Nevzdržnost dolga ali pomen čustev za revolucijoO vlogi čustvene inteligence pri revoluciji…http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1295-nevzdrznost-dolga-ali-pomen-custev-za-revolucijo

  • Specijalec 23:31 17.november 2013.

    vse se začne in konča pri posamezniku in njegovi integriteti...če bi ljudje (družba) imeli visoka moralna/etična načela in delovali tako, da bi nepravilnosti kaznovali, problemov nebi bilo! Namesto, da se vsi zgledujete ( zgledujejo) po politikih in vsak gleda samo ...prikaži več kje bo kaj pridobil...bi lahko oz. kar začnite razmišljati kaj sami lahko storite, da spremenimo družbo, ker od politikov itak nebo nič. Brez dviga moralnih/etičnih načel se itak ne bo spremenilo, ker bo vsak še naprej gledal samo nase in posledično se bo "kradlo naprej"!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.