Slovenija
14 ogledov

Potop podpore SD

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 21:16 24.julij 2011.

    nej se že spelejo!!!

  • smito23 21:38 24.julij 2011.

    Pahor je pretekli teden priznal legitimnost libijskim upornikom, kar je najmanj pravno sporno, moralno pa sprevrženo, neoprostljivo! Mojega glasu ta stranka ne dobi več!Razen, če bi moral izbirati med vojnim profiterjem janšo, mafijsko organizacijo RKC in pa SD-jem; potem ...prikaži več imajo mojo podporo, sicer pa ne več!Recimo NE janšizmu!

  • zic 22:01 24.julij 2011.

    teb se pa tut mal dogaja!?

  • graff 13:11 25.julij 2011.

    Kako zelo manipulirajo z nami je zadnja zrežirana in z medijskim linčanjem podprta afera okoli policijskih dodatkov 3,5 (3 in pol miljona) evrov do leta 2014, ali po domače kaplja v morje vizavi dejstom, da smo za Grčijo že dali ...prikaži veči 387 miljonov, za NLB v dveh letih 500 miljonov, železnice 120 miljonov , da bomo sesuli državne finance s pol milijarde evrov s TEŠ-blok 6, itn. Koliko smo dali za Irsko niti ni pomembno je pa zanimivo, da se za drugi paket finančne pomoči Grčiji, že pripravlja več 100 miljonska poroštva , na kar sta soglasno v Bruslju pristala Križanič in Pahor.Ljudje, ,,ovce,, so režirano afero zgrabili kot nori, med tem ko aktualna oblast v ozadju, v miru pripravlja novo finančno pomoč Grčiji, vse za luksuszni vlak Merkel-Sarkozy, čeprav smo izpadli že iz čisto navadne tovorne kompozicije..STERZNITE SE LJUDJE VENDARLE, MAR NE ZMORETE DOJETI IGRE, KI NAM JE VSILJENA.

  • privat 03:14 26.julij 2011.

    Ljudje so prijatelj ovce...zdaj končno razumem kako je hitler ostal na svojemu položaju do konca...zaradi ovc in psihičnega stanja njega samega...Res je tudi kakor navajaš ,vidimo njegova stranka postaja skrajna desnica ...SD. Hitler je dal revežem ..ta pa ne! skrajna desnica...

  • albert 22:26 24.julij 2011.

    Potočnik na drugem mestu? Kaj pa je on dobrega naredil za Slovenijo? Žižek na šestem mestu?Ta država je v glooooboki krizi! Pa kučan??jej jej!

  • graff 08:59 25.julij 2011.

    V svoji požrešnosti so začeli žreti svoj lastni kader in ga metati iz stranke, ker je bil kritičen do njihovega ošabnega in nesocialdemokratskega obnašanja, enako kot partija v bivši YU, ki je v svoji nenasitnosti žrla svoje lastne otroke.Pahorjeva ...prikaži več SD ni socialdemokratska stranka ampak je Slovenska Desnica s pogubnimi posledicami za svoj narod.Slovaki so pred celim svetom in EU Grkom rekli NE in niso bili kaznovani, nasprotno investicije kapitala v to državo še kar naraščajo in njena gospodarska ozdravitev je vsem vidna, Slovenija je rekla DA Grkom, zateguje pas, investicij ni, gospodarsko pa nezadržno propadamo. SRAMOTA, ta stranka je stranka izdajalcev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.