Zdravje
28403 ogledov

Potrdili izbruh virusa, pričakujejo rast števila primerov

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Antikrist9 18:11 15.januar 2025.

A so že angažirali dr. Milana Cracka? Naslednjih 14 dni bo ključnih!

• pipi3 20:16 15.januar 2025.

Bill je že vedel, ko je napovedal, da naslednja pandemija ne bo šla tako 'zlahka' skozi. khm khm

• rd2dmk2 17:10 15.januar 2025.

ja no hitr spletni vplivneži delfije delat v afriko.. aja saj ni treba v afriko je dovolj it v hurgado pa v dubai, tam je dost mešanja zraka, da prneste pizdarijo v kurnik. sam zdej je pa že res zadnji ...prikaži veči čas da se tele podivjane kure mal oskubi perje ,polije s kropom in da na tnalco.

• atamama 14:21 15.januar 2025.

Kako smo že in od koga prve okužbe virusa Covid? Spomnim se izjave neke medicinske sestre iz Metlike, ki je izjavila, da so zdravnika na kolenih prosili naj gre na bolniško.... po potovanju v tujini. Pa on, ne, tako da ...prikaži več se je pojavila okužba v ZD in DSO... pa? Nikomu ništa ali nihče ne odgovarja, kajne? Pa s tem virusom, ali je potencialna moja soseda, ki bo šla ob 900E penzije na safari?

Slayer 19:24 15.januar 2025.

Kje je veleumni MS,da nam obrazloži pardon skopira kakšen članek na tale Marburg virus,ker mi to ne znamo in ne zmoremo,pa to!!!

NickMason 13:34 15.januar 2025.

Tudi na marsu marsikaj izbruhne

• Jonyu3205 01:25 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.