Zdravje /zdravje/otrok
1160 ogledov

Povedati ali ne, da Božiček ne obstaja?

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:33 25.december 2015.

    Živeti pomeni igrati vloge. Naj se otroci sami naučijo da je smiselno živeti zgodbo in s tem imet nek smisel življenja. Življenje je zgodba. Če nimaš zgodbe si tak kot živi mrtvec. Naj sami pogruntajo kaj je res pa kaj ...prikaži več ni. Pa naj sami presodjo če bodo v tej igri igrali ali proti njej protestirali.

  • mph 09:51 25.december 2015.

    Ha, ha, ... se strinjam, da je največji stres pravzaprav za starše, vsaj tiste, ki so uživali v pripravljanju presenečenj. Meni osebno sicer še vedno božič in Božiček, Miklavž, ... ne pomenijo nič, do konca dni mi bo vse Novo ...prikaži več leto in Dedek mraz. Edino kot atesti in racionalist sem vedno imel kanček slabe vesti zaradi laganja, kot je pri religiji, ... po drugi strani pa je tudi res, da sta tako Božiček kot Dedek mraz vedno dobra, ne obstojata otrok na večni pekel samo zato, ker ne bi hoteli verovati vanju, ne pripravita očeta tako daleč, da v dokaz svoje verske predanosti (blaznosti) že nastavi nož na vrat svojemu otroku in ga "dobri" bog ustavi sekundo prej, ... itn itn ... In po drugi strani je to dobra prilika za razložit otroku vzporednice.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.