Avtorju in odgovornemu uredniku predlagam, da si lepo v miru še enkrat prebereta naslov prispevka in uvodni stavek in potem skušata skupaj ugotoviti, kaj pri tem ne štima... Če ne bo šlo sporočite, vam rade volje pomagam!
Vprašanje je tudi ali je avto prej speljal ali pešec prej padel. V slednjem primeru je pešec ”povozil” avto! Recimo, jaz osebno sem kot mulac z biciklom povozil avto!
Avtorju in odgovornemu uredniku predlagam, da si lepo v miru še enkrat prebereta naslov prispevka in uvodni stavek in potem skušata skupaj ugotoviti, kaj pri tem ne štima... Če ne bo šlo sporočite, vam rade volje pomagam!
Bravo, pešec!!! Kaj takega, da se pijanček vrže pod avto in potem spizdi, lahko uprizorijo le razni tom-cruisi v svojih butastih pravljicah!
Povoženi pešec jo je jadrno ucvrl čez drn in strn, loveč manjkajočo vejico!
A pešec?
Torej je pešec padel pod avto potem pa še pobegnil. Ubogi šofer in vsi tisti, ki morajo brati zapise brez pravilno postavljenih vejic....
Pešec je speljal in padel pod avto, nato pa pobegnil?
Novinarji, pa vas ni nič sram, da pišete taka skropucala??? Si kdaj sploh preberete svoje zmazke???
Vprašanje je tudi ali je avto prej speljal ali pešec prej padel. V slednjem primeru je pešec ”povozil” avto! Recimo, jaz osebno sem kot mulac z biciklom povozil avto!
BTW: avtu ni bilo nič ;-)