Avto
20000 ogledov

"Pozabila sem, da mi je potekla vinjeta in zapeljala na avtocesto"

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ivo5 08:40 06.januar 2026.

Kdo je tujkaj za luno? Novinarka ali bralka...

luckyss1 10:13 06.januar 2026.

Če si pozabil, da ti je potekla vinjeta in te niso dobili, jo pač kupiš in držiš gobec...Razen če si prikletni, tedaj povej, da se voziš že 30 let+ brez vinjete :))

• schala 07:37 06.januar 2026.

Vi to resno? Kako je že to blo, aha...vse vinjete, ki so veljavne 1.decembra so podaljšane za 4 mesece. Torej kdaj že ni imela vinjete????? Kere buče

• 4krogci 07:56 06.januar 2026.

novinarka more oddat določeno stevilo clankov na mesec, da si prisluzi plačo.....sam ker pa je novinarka neumna pa za posledico beremo take članke!

• PaPajapopi 08:01 06.januar 2026.

Odvisno kdaj je kupila vinjeto.

Leon 08:30 06.januar 2026.

Na vinjeti piše datum in letnica 2022 ? Kaj vam ljudje ?

• jebešz24 09:06 06.januar 2026.

Reciklaža od članka. Vsako leto isto, samo podatke za 23 so osvežili z lanskimi. Btw, vinjeta velja od DNEVA nakupa in aktivacije, ne od URE. Če torej vinjeto kupiš in aktiviraš isti dan, ko si bil brez nje na AC, ...prikaži več sploh nisi v prekršku.

• Toma 10:49 06.januar 2026.

Tako je, velja od polnoči čeprav si jo kupil kasneje tisti dan.

• tinto 10:46 06.januar 2026.

Pozabila sem, da mi je potekla vinjeta in zapeljala na avtocesto,,, ENDER in NJEGOVA MAMA sta pozabila iti srat ku ju je pritisnilo PA STA SE POSRALA, in sta smrdela kot vsi komunajzeri

juric 16:54 06.januar 2026.

Foter ti je bil komunajzar, zato pa smruh pišeš neumnosti

tomaz438 09:36 06.januar 2026.

Tako ali tako so samo inkasanti. Samo primer. Kupila tedensko vinjeto na Obrežju, ker smo morali še na WC, pa... Je enostavno pozabila (zgodilo pred leti) nalepiti. Na Drnovem kontrola, gospa pod narekovaji jo obravnavala, kot največjega kriminalca, goljufa, nobenega ...prikaži več razumevanja. Njen odg. je bil, saj se lahko pritožite. Saj smo se in še to plačali. Zato, ta država...

Leon 09:23 07.januar 2026.

Za podobne zadeve opozoriš uradno osebo ,da boš snemal pogovor ....

• Fertajler 10:47 06.januar 2026.

DARSov sistem e-vinjete je preveč kompliciran. Ali nismo mi Druga Švica? V Švici je bolj enostaven sistem in cenejši. CH vinjeta stane samo 40 Fr/43€. Velja eno leto oz. 14 mesecev. To bi bilo pri nas tudi izvedljivo, za vsako ...prikaži več registrirano vozilo do 3,5t. Enako za vse, enosledne, dvosledna in camperje, tudi za prikolice. Pri nas ti zaračunajo npr. avto s prikolico pod 1,3m enako kot za fičeka. Kombi >1,3m nad prvo osjo pa dvojno.

Leon 09:26 07.januar 2026.

Tudi nam so obljubljali Švico leta 90 ...sedaj pa švicamo . SLOLANDIJA je samo za izbrance .

• darya 08:49 06.januar 2026.

Kazen se mi zdi res previsoka, lahko bi bila v vrednosti letne vinjete. Meni se je zgodilo, ko sem z avtom pokojnega očeta zapeljala na avtocesto, da se napolni akumulator, pozabila pa preveriti veljavnost vinjete. Tako sem dobila predpraznično darilo ...prikaži več od Darsa - 300 eur in sem pač morala plačati.

NickMason. 09:42 06.januar 2026.

za tako malomarnost raje naj še pojačajo kazen,vsak je dolžan skrbeti za avto ,pa še tehničnega pozabi potem,pa prideš na nivo cigotov,nič takega a ne.

• darya 10:14 06.januar 2026.

Prav imate, da poskrbiš za SVOJ avto.

juric 16:53 06.januar 2026.

A ni v času 8 dni samo polovička, tako kot zas vse ostale prekrške?

• darya 09:03 07.januar 2026.

Ja seveda, sem takoj plačala polovičko ampak je še vedno vedno več kot letna vinjeta. Želim povedat samo to, da je kazen previsoka za prekršek s katerim nikomur ne škoduješ.

Leon 09:27 07.januar 2026.

V kolikor bi bila kazen za ceno letne vinjete ,potem bi vsi kupovali vinjete na tak način !

• darya 10:18 07.januar 2026.

Kako? Kazen plačaš, potem pa kupiš vinjeto ali pa ponovno plačaš kazen če si brez. V tem primeru se lahko dvakrat pelješ po avtocesti, če bi plačal polovičko. Povrhu ti poleg kazni vračunajo še tedensko vinjeto. Dars pa v vsakem ...prikaži več primeru dobi svoje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.