Trajnostno

Požarna ogroženost zelo velika, kršitve pa dežujejo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 11:40 16.avgust 2026.

Slišim od znancev na Dolenjskem, da etična manjšina z materialnimi ''priboljški'' po zakonu iz 2007 redno kuri vendar gasilci brez prisotnosti policije ne smejo gasiti zaradi lastne varnosti. Kam smo prišli v naši ljubi ''demo(s)kraciji, kajne?

• atamama 11:59 16.avgust 2026.

In lahko dodam citat Lokalno.si Na praznik Marijinega vnebovzetja, 15. avgusta, je območje Krajevne skupnosti Bučna vas zaznamoval požar v bližini romskega naselja pri Žabjaku. Okoli 15.30 so se zaslišale sirene prostovoljnih gasilcev iz Kamenc, ki so hitro posredovali in ...prikaži več uspeli omejiti širjenje ognja. Če bi se požar razširil proti gozdu in njivam, bi bile posledice lahko zelo hude, saj je bil ogrožen tudi gozdni predel Kuzarjevega Kala.

• desyncx 12:28 16.avgust 2026.

Enostavno rešit problem: Če velja prepoved kurjenja na prostem, to pomeni da je to prepovedano in potem mora biti za to kazen. Je*eš takšno prepoved. Ko bi takšne "prepovedi" v cestnem prometu obstajale... . Pa naj kdo reče, da je ...prikaži več je težko dobiti kršitelje. Dim se že od daleč vidi. Pravijo baje, da tam kjer je dim je tudi ogenj :D :D :D.

• aston6 12:17 16.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com..........

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.