Avto
14 ogledov

Pozor, konec tedna na cestah motoristi!

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Rok Libenšek 11:59 23.februar 2012.

    če pogledamo nesreče, ki so se zgodile v prejšnjih letih ugotovimo, da se je 70% nesreč v katero so bili vpleteni motoristi zgodilo zaradi vpletenosti drugih udeležencev v prometu. za 90% teh nesreč so krivi vozniki avtomobilov,traktorjev...Kako ukrepati?? Kazni si ...prikaži več že tako med navišjimi v EU pa še vedno nič bolje. Ja ljudje dragi voznike je potrebno vseskozi obveščati,izobraževati...V sloveniji je nekdo naredil izpit pred 50. leti in bo gladko vozil še 30 let. Voznike bi morali vsakih 10 let pošiljati na zdravniške preglede in tečaje varne vožnje, ki trenutno v večini služijo le za nove voznike ne pa tudi za babice in dedke, ki komaj še sedejo v avto, vratu pa tako ali tako ne morejo več obrnit. Na kratko: Na slovenskih cestah imamo preveč raznih kamikaz in kot motorist lahko povem, da sem na cesti vedno primoran gledati,razmišljati,predvidevati namesto njih..Ko se zgodi pa najhujše je pa seveda vedno kriv motorist. Tako na žalost JE!

  • crvit 08:34 23.februar 2012.

    Zakaj le bi morali biti drugi previdni sej morjo sami tud pazit kako vozijo in bit še posebej previdni ne morejo pa sedaj oni bit glavni na cestah,zavedat se morajo da si cesto delijo tudi z drugimi udeleženci,

  • Stolp 09:24 23.februar 2012.

    Točno tako!Nobeden pri nas njim ne reče naj bodo malo pazljivejši. Koliko nesreč bi se bolje končalo če bi samo npr. namesto z 150-200 pridrvel z 90 kolikor je dovoljeno, ajd 100 recimo. Pustimo kdo je kriv. To ...prikaži več da umre ali pa da je dosmrtni invalid mu nič ne pomaga, da je bil drugi kriv.Vsak mora zase poskrbeti in za svojo varnost. Tega se naša oblast še ne zaveda!

  • Kaja Krnić 12:32 23.februar 2012.

    Kdaj bi pa kkšni motoristi tut radi prehteval, ker je avto pred njimi prepočasen. V istem trenutku ko da motorist žmigovc in začne prehitevati to naredi tudi avto pred njemu.. in le zard tega, ker ne pogleda v špegu, pol ...prikaži več se pa zgodi kar se zgodi.. Tko da ni vsa krivda vedno v hitrosti in motoristovi ''nepozornosti'''

  • Žurnalček 00:02 25.april 2012.

    Mulček , da si ne boš kaj naredu. Izpit imam 2x dalj kot si ti star, in to za 5 kategorij, z več kot 1.000.000 km prevoženih, specialist za sneg in ti bi zato, ker si ves denar zagonu za ...prikaži večza avto ali motor , ki ne sodi k tvojem socialnem položaju in statusu v družbi , sedaj nam rasipal svojo modrost. Revček si na umu, kakor tudi v žepu !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.