Slovenija
3952 ogledov

"Sprašujete, kaj je EU konkretnega naredila za vas? Tukaj je odgovor!"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 07:16 29.april 2024.

    Včasih je bilo možno avto popraviti na domačem dvorišču, danes marsikdo ne more brez servisa menjati niti žarnice. Včasih je pralni stroj opral 'vse otroke', danes še enega ne. Včasih EU ni bilo, danes pa imamo kup zakonov in samo ...prikaži več še več kriminala, manj varnosti ter še manj zdravja. Včasih smo imeli zdravo pamet v lastnih glavah, danes pa je pri marsikomu nekakšna pamet ali bolje navodilo za 'odgovorno' preživetje današnjega dne le še v 'telefonu'. Garancija? Za fizer šus je nismo rabili.

  • rd2dmk2 07:18 29.april 2024.

    EU ni naredila NIČ. NI!. pojdite brat slovenski zakon o varstvu potrošnikov, pa boste videli kakšno varnost prinaša- v teoriji. v praksi pa... kako naj Lidl kaj harantira, ko pa ima akcije tehničnega blaga, katerega prodaja en teden potem ga ...prikaži več pa umakne iz prodajnega programa. in drugo, je kdo preveril za koliko so se podražili izdelki, ker mora trgovec prevzeti star izdelek. ampak istočasno pa se z odsluženo "kramo" služi. razne trgovine s reciklirano robo, dinos itd. samo potrošnik nima nič

    • rd2dmk2 12:27 29.april 2024.

      qdc... poglej, jest si želim kupit izdelek in ga uporabljat, ne pa da ga NOSIM NAZAJ. in kot sem dejal preberite si zakon... nima ti kaj pisat dobropis. tržni inšpektor mu bo hitro razložil kako in še mal zaračunal. vi ...prikaži veči ste ovce , ki samo jamrate, ko pa je treba kaj strorit ste pa preleni. nekaj nasvetov- cena ob izdelku je edina prava. če trgovec pozabi zamenjat listke s ceno. ni nič važno, kaj ima v sistemu. lepo mu pokaži listek ob artiklu.

    • rd2dmk2 12:30 29.april 2024.

      kot drugo. a vi veste, da lahk pokličete pa rečete trgovcu, ti pridi po zanič izdelek v času reklamacije. no če men ne verjamete, pa vsaj pokličete na kakšni tržni inšpektorat pa da zveste. tretje velja cena na mersko enoto. ...prikaži več. če piše liter mleka je 1€ in prodajajo pakiranje po pol litra s ceno za 1€. ja lepo boste za pakiranje plačali 50 centov, ker po inšpektor pisal listke , uf kolk jih bo.. ja no sam v tist štacun boste verjetno zelo popularni.

    • rd2dmk2 16:03 29.april 2024.

      ja no, bo mogoče treba it k sosedu da mi posodi 5 letnega mulca, pa da ti on pove po svoje.to verjetno bo dovolj nezblojeno da bo zakapiral. al pa no ja , ti kar v Lidl pa reklamiraj. ti ...prikaži veči bom dal še en namig za tvoj priljubljeni Lidl. kupi bohr mašino, jo 3 tedne nucaj, potem jo pa nes reklamirat. ker jo nimajo več v prodaji boš dobu dnar nazaj. tako kot so svati včasih šli na mimovrste po fotoaparat, posnel poroko, in v ponedeljek vse vrnil.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:51 29.april 2024.

    Evropa nas je naredila za sužnje,ampak ne vse,recimo tisti v javnih službah,pa ministri,pa njihovi namestniki,skoraj polovica delovnega ljudstva

  • arabo001 08:03 29.april 2024.

    SLOEXIT VČERAJ!!!!!

  • sandi76 08:40 29.april 2024.

    Absolutno se strinjam, da so cene servisov previsoke, sploh pa nadomestnih delov. Prenekateri stroj je v trgovinah sorazmerno poceni v primerjavi s popravilom, da ljudje raje kupijo novega, kot pa popravljajo starega !

  • Ender3 15:33 29.april 2024.

    EU ni naredila nič. V ZDA je pravico do popravila načel Luis Rossman velik zagovornik popravil in kritik vsega kar počne predvsem Apple in drugi giganti elektronike. Vse je OK, dokler lastnik ni soočen z pravico do popravila, ki jo ...prikaži več proizvajalci ne upoštevajo. Luis je s to pobudo zakona uspel v ZDA in EU ga je samo prevzela. EU je samo in zgolj slaba mačeha tistega, kar se dogaja onstran atlantika.

  • Avatar NickMason
    NickMason 18:06 29.april 2024.

    Danes se poceni izdelek tako da mu podaljšaš garancijo,ali pa npr mobilnemu paketu operater poveča porabo interneta,čeprav mu niti približno se ne približaš porabi in potem bi naj ploskali temu.Ćist brez veze.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.