Slovenija
2794 ogledov

Prebilič sestavlja ekipo težkokategornikov, takšno ime si bodo nadeli

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • karantanc56 15:05 10.september 2025.

Glede na to , kakšne butaste redarje je zaposloval, zagotovo mojega glasu ne bo dobil. Pa nisem iz Kočevja. Beda od stranke.

Mehičanka76 16:17 10.september 2025.

Ma nove stranke, stare stranke, vse enako sranje, samo da starih smo še bolj siti kot novih.

• Plavi-mil 17:04 10.september 2025.

Hudo, sami odpadnimi .

• PasjaProcesija 14:33 10.september 2025.

Držite besedo in pojdite, da vas ne gledamo več. „To ne bo stranka mene osebno...“. Gremo! Stranka Vladimirja Prebiliča.

• jan631 20:46 10.september 2025.

To ne bo stranka enega človeka pravi Prebilič, stranko pa poimenuje po sebi. Težko kategorniki, v resnici sama odslužena gamad brez služb, ki skače iz ene stranke v drugo.

• e57965f736d29d43de05f70286a7f4cc5b748ca7 15:45 10.september 2025.

Sončni kralj že ihti, ker bo zopet postal samohranilec! Njegovi hlapci in malikovalci iz lj poštenjakovićevega golubarnika si že iščejo službe in se prodajajo okoli kot prva madam butal! Gre za stranko Gonoreje in Sifilisa, bolezni značilnih za nemoralnosti 19. ...prikaži več stoletja, kar ni 21.

• miha07 15:42 10.september 2025.

predlagam novi obrazi ali pa novi mesija ali pa novi nateg ali pa samo da ni jansa latest

• sandi76 20:06 10.september 2025.

Predlagam ime :"Politikantski bleferji !"

• Naklonsky 18:10 10.september 2025.

Tip naj bo vesel, da je v Bruslju, da dobiva odlično plačo, občasno dviguje roko na kakšnnem glasovanju… kaj mu je tega treba, je res takšna dolžnost do stricev da se jim oddolži s stranko “samo da ni Janša”? Noro!

• atamama 18:40 10.september 2025.

Ja, sem danes bil na sestanku z enim iz Kočevske regije. Pa pravi, da ciganski problemi niso od danes, da ima veliko zaslug bivši župan, da so nerešeni, njemu pa je uspelo rit odnesti.... Da vidimo kako bo levo-desna druščina ...prikaži več igrala na note narcisa, kajne?

• Puklastimiha 17:05 11.september 2025.

He, to so pa zares tezkokategorniki. Sami boljsevisticni luzerji so to. Kolikokrat je vsak od njih ze izpadel iz parlamenta in nikoli prisel nazaj ? To samo dokazuje, kako nas podcenjujejo . Prav bizarno, za skozlat je to !

• nada85 15:48 10.september 2025.

spet veliko lopovskih obljub in nategov državljanov, jaz edino podpiram Janeza Janšo edini politik ki želi ljudem dobro

• Abinsk 16:12 10.september 2025.

ha ha ha.. Ej, saj danes ni 1. april. Plešasti gnoj, ne bo nikoli v življenju na pomembni funkciji v Sloveniji. Ta gnoj gleda samo za svoj žep in za svoje Šiptarje. Nihče v Sloveniji nima častnega doktorata iz Prištine, ...prikaži več razen plešastega gnoja in to z razlogom.

• 4krogci 16:37 10.september 2025.

No nada….pa obrazloz kako JJ zeli ljudem edini dobro..s cim? Pa prosim prilepi trne dokaze, da je ta pomoc do ljudi res prsla. Aja pa cigane in vse JJ bomboncke za njih kr pr meru pusti, k zdej govorimo o ...prikaži več nas Slovencih in kaj smo mi dobili od njega, ne pa slo drzavljani!

• oneh 15:00 10.september 2025.

Težka bo. Če se ne bo oglasil mali sivi stric bo za levake velik problem koga voliti. Če bi se poimenovali "Gremo! Samo, da ni Janša" bi levaki lažje dojeli. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in ...prikaži več levaki- a še plešete?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.