Slovenija
3486 ogledov

Novo glede stranke Vladimirja Prebiliča

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 08:38 25.maj 2025.

lepo disi 15k evropske place + vsi dodatki in denar za pisarno. v resnici se mu ne gre domov v greznicov za pol manj.

• ferdopis59 11:37 25.maj 2025.

Diši mu vladanje ker tega v EU parlamentu ni. Pa če navidez za manji znesek €.

Leon 07:17 25.maj 2025.

Lista prepotentnežev bo polna ....

• munja 08:58 25.maj 2025.

Polna usta lepih besed, malo dejanj, kot vsi politiki...

• Ender3 15:51 25.maj 2025.

Iz ust JJ nikoli nisem slišal lepih besed do nasprotnikov.Zgolj in samo cinizem, aroganco in obtoževanje..

uros8 18:48 25.maj 2025.

Se strinjam Ender3. Superjansha nima konkurence v Sloveniji, če jo pa začuti, se je pa znebi, o konkurenci pa nič lepega povedati ne zna, ker je .ona, kot bi rekli Primorci.

• munja 10:54 26.maj 2025.

Vidva bebca, preberita si najprej o kom je napisan članek, SDS fanatika, ki še spat ne moreta brez JJ. Glupa obsedenca, ki jima ni pomoči na tem svetu.

• mph2 07:26 25.maj 2025.

Ne vem zakaj, ampak s tem njegovim lepogovoričenjem, držo, obnašanjem, ... mi deluje kot ena druga totalna sluz slovenske politike, Pahor. Prav nek odpor čutim, nek notranji alarm.

Zala 09:18 25.maj 2025.

Prebilič je pravljičar za lahko noč. Ljudem govori tisto kar radi slišijo. Tako je prišel v EU parlament. Težko verjamem, da se bo še kdaj vrnil domov.

• ferdopis59 11:43 25.maj 2025.

Enega pravljičarja že imamo oz. celo druščino a prave pravljice za vse neznajo povedat. Le manjiši še lahko uspavajo.

NickMason 08:51 25.maj 2025.

Kot župan Kočevja je bil super,dokler mu ni politika zmešala glavo,ni podoben več samemu sebi,definitivno ga več ne volim za ničesar nikoli več.

Garancija 10:05 25.maj 2025.

Vzel si mi iz ust

• ferdopis59 11:42 25.maj 2025.

Lepo povedano! Po mojem mneju je v SLO cca 20 - 30% poštenih politikov in gospodarstvenikov. Da ne govorim o državnih birokrati, ki so zelo vprašljivi glede svoje poštenosti. Niso pa izuzeti niti občiski uradniki in svetniki ter občinski vejaki. ...prikaži več Tu še veliko masla na glavi in okoli nje.

• Naklonsky 09:01 25.maj 2025.

Pritisk stricev je kar hudič…težko se je odločiti ali lagodno življenje z dobro plačo v Bruslju ali ubogati strice in se zahebavati z neuglednim delom v vladi…🤣

• ferdopis59 11:46 25.maj 2025.

Tudi strici bodo počasi morali priznati, da se njihovi kanditati nestrinjajo z njigova miselnostjo. Minila so leta 1942 - 90, ko so morali delati po nareku partiskih voditeljev. Tudi v SDS ni več kot je nekdj bilo.

• Ender3 15:47 25.maj 2025.

Naklonsky janšisti nimate težav s pritiski..Kar Vodja ukaže ni mogoče pod nobenim pogojem spreminjati..Kot nekoč v velikem Raichu enega furerja..

• Naklonsky 16:48 25.maj 2025.

Endo, ne seri! Kdo je postavil Golobajza, župankoviće, kdo ima v oblasti medije, RTV in vsa sranja novodobnega komunajzarstva? Sam veš, da gre za mazohističen strah pred drugače mislečimi in še vedno za histerično ihtenje po starih časih diktature titoizma! ...prikaži več! Sprijazni se, da jugovine ni - in upajmo je ne bo nikoli več, da si lahko vsak izbere tistega, ki mu odgovarja in ne tiste, ki mu jih delegira partija! Lahko noč!

• Idioti 23:57 25.maj 2025.

Priklonsky @ Pazi na pozadino ! A ne veš kdo je postavil Holoba , Zokija . Jaz pa vem , pa ti ne povem !!! Ma nej ti bo , da si nauš nohte do živga pogrizel . A si ...prikaži več ti že kdaj slišal za besedo evo zdajle sem jo našel v SSKJ pod V . kRETEN RUKNJENI !

• Plavi-mil 10:17 25.maj 2025.

Bil bi nor če bi lagodno službo pustil in stregel stricem iz ozadja. Sicer pa če ga ne bo palček podprl mu slabo kaže, tik pred volitvami ga bodo diskreditirali in podprli servilnega golobčka.

• Ender3 15:43 25.maj 2025.

Janšiste je že strah da ne bo Zore..Najprej so dobili Budnico, potem je bila v igri nova slovenska pomlad in sedaj upajo na zoro...

• Idioti 22:01 25.maj 2025.

Vi se sploh ne zavedate kaj bo glavna tema teh volitev !!! Glavna tema volitev bo : Alibomo skupaj s IV.Rajhom napadli Rusijo ali se tega ne bomo šli ! O kakšnih koalicijah sploh govorite . Še enkrat ALI BOMO ...prikaži večO ŠLI SKUPAJ S IV.RAJHOM V NAPAD NA RUSIJO ALI BOMO IZSTOPILI IZ TE 15 let skrbno pripravljane državE EU za uničenje Rusije ! Ob tem: Zakaj je GB izstopila iz EU ? Sam ne mi govort o funtu ! O prej napisanem , Prepelič pojma nima !

• Scottuo_4812 15:15 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

uros8 18:57 25.maj 2025.

Sam sem ga volil za Evroposlanca, kajti občutek sem imel, da bo tja prišel in verjamem, da bo, če bo izvoljena njegova stranka v DZ naslednje leto, da bo delal v korist ljudi. Vem, da sta imela kakšno srečanje z ...prikaži več Anžetom, ampak temu ne pripisujem kakšne pomembnosti. Ne rečem pa, da bom volil zanj, ko bodo volitve v DZ. Najbrž bom za Levico, Kordišu sam ne pripisujem možnosti, da bo sedel v poslanskih klopeh v naslednji sestavi parlamenta. Bi mu pa privoščil, a Levici dajem večjo verjetnost za to.

• Idioti 22:11 25.maj 2025.

Zapomni si , da je lahko vojak vsak državljan prostovoljno ali prisilno , ko bo na Vzhodni fronti zagustilo , z enomesečnim treningom . To imej na umu , važno je tvoje zdravje in življenje , naj gre Plešec na ...prikaži več fronto in njihovi sinovi , naj gre Holob naj gredo vsi desni in vsi levi , ki se sploh ne zavedajo , da SLO peljejo v konfrontacijo z 1. silo sveta , če ne že v vojno ! Kdo je že imel ta slogan pred kratkim " ZA ( tvoje ) ŽIVLJENJE GRE "?

• Idioti 22:27 25.maj 2025.

1. + 2, WV je bila za resurse s strani Nemčije, ki jih ni imela. Ni imela kolonij .In so videli, da jih lahko dobijo v Vzhodni Evropi. In so šli in so se zajebal Enako sedaj počne to Nemčija ...prikaži veča . Zopet so ji padle v glavo surovine in energija. Kako pa sedaj pridet do Rusije brez vojne . Z EU in lagnjem o neširitvi na Vzhod. GB ne bi mogla, če bi ostala v EU samostalno odločati - Johnson 1 h pred mirom, gremo v vojno. GB in D so sedaj na poti gen. PATONA in Trumpa ter eliminacijo RF kot velesile

• Idioti 22:31 25.maj 2025.

Vinceremo !! E moj kur , vidjet čemo !

• Idioti 22:36 25.maj 2025.

Bivšemu premieru GB Jonsonu , pa želim ob rojstvu 9 ,otroka , da mu vsi POCRKAJO , skupaj z njim samim !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.