Slovenija
543 ogledov

Prebivalci stanovanjskih blokov bi tako lahko prihranili, a jim upravnik ni dovolil

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dogma 16:44 04.junij 2016.

    Združenje ZELS je oportunistično združenje treh kvazi nadzornikov ( Mayr, Kulonja in Kušar ), kateri bi radi le svoj pogače v upravljanju. Važno da so v sloju žarometov, iščejo koristi od vseh, nato pa si zasluge pripišejo sami in se ...prikaži več s tem še tolčejo po prsih ! To je njihovo pravo vodilo ! Pazite, da ne postanete sužnji njihove tehnike pranja možganov

  • Avatar Leon
    Leon 09:02 06.maj 2016.

    Glede zamenjave distibuterja elektrike za skupne prostore nastajajo predvsem težave v nekakšnih predpisih upravnikov ! Spomnim se poizkusa zamenjave v bloku ,vendar novi dobavitelj ni ustrezal predpisom ,ki so bile zapisane v pogodbi med starim dobaviteljem in upravnikom. Pa smo ...prikaži večo tam .Država birokratov in pravnikov.

  • AnzeSmolej 12:45 06.maj 2016.

    ++++++

  • Gogolino 14:53 06.maj 2016.

    Govoriš bedarije....

  • Marko Slovenia 14:45 07.maj 2016.

    ona je v centru ljubljane ti pa v spodnjem kašlju, hruške&japke

  • korisnik_362 10:53 06.maj 2016.

    Ta možnost obstaja, vemo za en konkreten primer. Hvala za idejo, bomo pripravili članek.

  • Gogolino 07:26 13.maj 2016.

    ???? A misliš da se ves svet vrti okrog Ljubljane ? Ljubljana ni Slovenija in Slovenija ni Ljubljana !!! Če bi se šlo pa za center Ljubljane, bi bilo pa tako veliko stanovanje kot ga ima sestra, verjetno 20-30 ...prikaži več0 "jurjev" dražje kot moja hiša... al pa še več

  • vzev 07:41 06.maj 2016.

    Zato pa ni boljšega, kot živeti nekje v svoji hiši. Sam se odločaš, kaj boš imel. Delaš tako kot tebi paše. Če dobim zastonj stanovanje v bloku pa tam nebi živel.

  • Avatar olor
    olor 08:20 06.maj 2016.

    Ja res je, vendar vsak nima možnosti živeti v svoji hiši, žal.

  • watcher 08:33 06.maj 2016.

    Ni vedno tako enostavno. Enim bolj ustreza stanovati v bloku. Okrog hiše je kar dosti dela. Vsekakor pa bi morali odločitve sprejemati lastniki stanovanj. Ne pa da jih imajo opravitelji za talce. Tipičen princip, ki ga uporablja tudi država. Potem ...prikaži večm pa se pričakuje, da bodo ostali delali drugače.

  • erikkk 08:51 06.maj 2016.

    ma kakšna hiša neki ... saj je zanjo stroškov in davkov za dva stanovanja

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:24 06.maj 2016.

    Upravniki pa stanovanjske hiše so ena sama mafija dovoljena z zakonom. Ni dost da so mafija, še zakonsko podlago imajo za svoje mafijske posle. Naj se o vsaki stvari v stanovanjskih blokih/hišah odloča z neposredno demokracijo pa je mir. Kakšen ...prikaži več upravnik neki. Sej ni tavžt stanovanj v eni stavbi da bi rabl predstavniško demokracijo.

  • jakec1575 09:26 06.maj 2016.

    Povsem tako zalostno je, kot so napisali zgoraj, vendar se da. Mi smo, kar nekaj njihovih "najcenejsih ponudb" sesuli od 15-40%!! In se vedno vsakokrat poizkusijo. Rabimo jih pa na koncu de facto za racunovodske storitve in popus 4 števcev. ...prikaži več Ampak svetujem vsem. glavna grožnja je nizanje cene mesecnega prispevka za upravnikove storitve, ki so vcasih kar napihnjene. Nekje ti pac odteka, če hoces imeti drugje mir. Žal je to realnost tega zakona, ki so si ga upravniki napisali sami sebi.

  • speris 10:42 06.maj 2016.

    a je kaksna moznost da se ljudje v bloku samo-upravljajo?

  • vzev 11:35 06.maj 2016.

    erikkk, če je za hišo trikrat toliko stroškov, kot za stanovanje, pa nebi šel v blok. V hiši imaš precej več svobode. Stopiš iz hiše in imaš tam naravo. Nimaš za sosednjo steno sosedov. Tako, da stanovanje nima niti ene ...prikaži več prednosti pred hišo, razen mogoče cena.

  • jakec1575 12:30 06.maj 2016.

    Vljudno prosim za tak članek. Pa prosim pokrijte vse vidike takšne odločitve. Od stroškov prekinitve in težav z dolgovi do prejšnjega upravnika, do vseh ostalih morebitnih zakonskih težav. Mislim, da je to edini način da sesujemo dvorne dobavitelje, ki za ...prikaži več nic promocije zelo dobro zivijo. In to za vcasih precej nezahtevna dela. Samo ljudje in nadzorni odbori lahko stremo to dobro namazano in oljeno zaprto skupino, ki je dobro poskrbela zase. Pri tem, da dostikrat ne plačujejo dobro svojih zaposlenih, ki so potem vmes med nakovalom in kladivom. Če hočejo obdržati sluzbo, morajo goljufati ljudi in jim ponujati dvorne dobavitelje. nekje pa je to celo njihov variabilni del, kar je kriminal. Vcasih se mi zdi, da cela Slovenija tako funkcionira. Tudi državne ustanove.

  • speris 13:01 06.maj 2016.

    Super!

  • Gogolino 15:24 06.maj 2016.

    erikkk - govoriš bedarije.... Lahko ti podam primerjavo med mojo novogranjo, hiša cca 120m2 + 90m2 kleti in sestrinim stanovanjem v 30let starem bloku cca 90m2, brez dvigala. Hiša me je stala, brez opreme in pohištva, cca 6000€ več kot ...prikaži več sestrino stanovanje. Hišo sem naredil po svojem okusu, z varčnim ogrevanjem (cca 350€ na leto), sestra si je sicer izbrala stanovanje po svojem okusu (kar še vedno ni enako) za ogrevanje na leto prispeva cca 700€. Strošek elektrike me pride cca 45€/mesec, sestro cca 65€/mesec. Strošek komunale+voda me pride cca 27€/mesec, sestro cca 38€/mesec. Setra živi z svojo 4 člansko družino v mestnem vrvežu, jaz z svojo 5 člansko na podeželju v naravi (do mesta cca 5min z avtom). Torej ne govori bedarij :)

  • Jrnic Coze 18:31 07.maj 2016.

    Po "osvoboditvi" pred 25 leti so lastniki upravljalskih firm in varnostnih služb postali sami ex udbaši in policaji. Občine so jih po dekretu capojev odrejale kontigente stavb za upravljanje ki so prešle iz javnega v privat lastništvo. Poskrbeli so da ...prikaži več so se sprejeli zakoni, ki jih nič ne obvezujejo, zato je taka štala na tem področju!Lastnik stanovanja je talec upravnika v lastni hiši !Inšpekcije podkupljene in koruptivne saj so v glavnem sami pijanci pred penzijo tam. Upravniki pa ko postane vroče se oborožijo s pravniki, ki imajo izkušnje iz mafijskih procesov in lastnikom grozijo in jih izsiljujejo ! Naša pravna država pa spet nič !Skratka opustite upe vse ki ste v stavbah z upravniki !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.