Slovenija
122381 ogledov

Pred evtanazijo v Švici poslala to sporočilo

Komentarjev 39
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 11:24 01.avgust 2025.

O tej temi bi morali primarno odločati bolniki, ki se soočajo s težkimi obolenji, ki jim leta, desetletja kljub zdravljenju, terapijam in zdravilom vseeno povzročajo trpljenje nevredno človeka, ne pa, da si zdravi osebki zaradi lastnih politikantskih ambicij jemljejo pravico ...prikaži več v njihovem imenu odločati ali imajo v domačem okolju lastne države pravico na human način končati svoje življenje ali pa bodo tisti, ki imajo denar še naprej hodili umirat v tujino, ker doma si lahko "nataknejo le štrik"!

• damjan01 11:33 01.avgust 2025.

a ti maček imaš kaj takega v žlahti da to predlagaš

• Ender3 15:40 01.avgust 2025.

Upam, da v tvoji žlahti pride do tega. Potem boš pozabil na predsodke in ideološko prepričanje. Ker dokler tega ne občutiš tega ne veš..

• Jest_ 11:41 01.avgust 2025.

Sem zmerni konzervativec, agnostik in podpiram evtanazijo. Ko enkrat ni več možnosti za ozdravitev, je to edina rešitev.

• hudini 11:53 01.avgust 2025.

Se strinjam

• Ender3 15:36 01.avgust 2025.

👍 itak, da to ni politično, versko, znanstveno vprašanje..to je civilizacijsko vprašanje. Ne trpi samo neozdravljiv posameznik in njegova okolica. Zaradi nemoči trpi celotna družba..

• mina6 10:09 03.avgust 2025.

Tudi v nacistični nemčiji so sočutno pomagali tistim, ki jim je po njihovem kaj falilo.

• mina6 10:11 03.avgust 2025.

Zdaj bi pa socuþni svojci z ljubeznijo do denarja odločali namesto ljudi, igrali pa seveda na strune "sočutja in odgovornosti".

• mina6 10:14 03.avgust 2025.

Vsi smo na smrt bolni od spočetja dalje!!!

Gustl 11:34 01.avgust 2025.

Vsem Primcem, Miklavčičkam in podobnim katolibanskim moronom želim, da neozdravljivo zbolijo in se soočijo s svojim kretenskim nesmiselnim življenjem. Obžalovali bodo, da so vsiljevali svojo debilno ideologijo trpljenja. Jokajo in stokajo za trpečimi po drugi vojni, a hrati privoščijo vsem ...prikaži več hudo bolnim, da trpijo in ne smejo odločati o svojem življenju. Umobolniki.

• dare326 12:01 01.avgust 2025.

V vseh abrahamskih religijah je življenje sveto.

• Naklonsky 13:47 01.avgust 2025.

….toda v komunističnih režimih - NI.

• SlavkoKrizman 14:43 01.avgust 2025.

strup, metek v čelo, štrik, skok iz strehe, skok pod vlak....možnosti je nešteto...

• Ender3 15:32 01.avgust 2025.

Slavko ne naštevaj možnosti sicer se bo bedni Primc še na to obesil. Njemu je trpljenje sveto. Žal pa o tem bolj malo ve..

• SlavkoKrizman 17:38 01.avgust 2025.

Kateri princ? Kaj bluziš?

• mina6 10:13 03.avgust 2025.

Za trpljenje je paliativa. KI JE VLADA IN NJENI PODREPNIKI NOČETE, AMPAK HOČETE NAŠO SMRT, KI JE CENEJŠA. GNUSOBE STE!!!

• Naklonsky 12:10 03.avgust 2025.

Gustl, po tvojem pisanju sodeč imaš določene psihične težave, tudi s samopodobo, prijatelji - zato ne odlašaj in si poišči kakšno samopomoč. Bolje se boš počutil, boš videl!

• Misel 14:10 01.avgust 2025.

Jo popolnoma razumem in podpiram evtanazijo. Imam isto bolezen in vem da ima tisoč obrazov. Potrebno je stopiti na teren in pogledati . Vendar takoj podpišem za prostovoljno končanje življenja če se mi zelo poslabša moje stanje in sem samo ...prikaži več še rastlina. Večina nasprotnikov zakona ima tu svoje koristi kar po eni strani razumem predvsem navezava na člove in ga ne izpustiti iz rok ne zaradi bolnika ampak iz čiste sebičnosti. Seveda polek ostalih koristi. Moje telo, moja odločitev.

• dijana5 13:11 01.avgust 2025.

Počivaj v miru daleč od tega ponorelega sveta.

• Pizdamaterina 18:59 01.avgust 2025.

Primcu pod nujno narediti lobotomijo.

• popokatopetl 14:40 01.avgust 2025.

Politikantski katolibani tu pljuvajo v lastno skledo. Verujoči pa vedo, da jim nihče ne bo branil ravnat kot se jim zdi prav.

• mina6 10:16 03.avgust 2025.

Kaj se oglašaš, KOMUNIBAN, PONOSNI NASLEDNIK KLAVCEV IN VEČNI ZAJEDALEC???!!!!

• Kmodri_ 13:37 01.avgust 2025.

V Sloveniji je treba za posrance uvesti hitro evtanazijo, ker neizmerno trpijo!

• atamama 12:41 01.avgust 2025.

Morda v razmislek kaj naj stori bolnik z ASL boleznijo? Priključen na aparatih lahko živi še desetletja, brez aparatov zaklenjen v lastnem telesu pri polni zavesti. Pa je potrebno takega uporabiti za razlog za referendum????

• rd2dmk2 19:38 01.avgust 2025.

lepo se sliši - umreti po svoji želji. ampak.. tukaj je toliko težav, da me ja zelo strah. recimo da si zelo bogat, pa te - prostovoljno uspavajo da pridejo do bogastva. jest ima že velike pomisleke glede donacije organov ...prikaži več po smrti- kajti - vele tajkuni so sposobomni me ubit da pridejo do mojih rezervnih delov. in če so državniki v državah balkan imeli organizirano dejavnost tega posla- potem me zelo skrbi.

• rd2dmk2 19:42 01.avgust 2025.

in še tole. če me neznosno boli - zakaj ne morem storit samomora ? a človek, ki ne vidi smisla pa je umsko in telesno zdrav lahko naredi samomor . in kako bo pravno t izenačeno ? si omislim ogromno ...prikaži več zavarovanje- potem grem pa delat evtanazijo in nekdo dobi mastne denarje, če pa se slučajno vržem pod vlak pa nič od tega. no kako ?

• 9fda3cb278e3014029b43d1afc5f5055682e9680 19:55 01.avgust 2025.

namesto evtanazije lahko greš na slovensko avtocesto in se zaletiš v parkiran tovornbjak na slovenski avtocesti

• jaz3 22:43 01.avgust 2025.

Pustite ljudem, da se sami odločajo. Pa spet ta SDS. Pa kdo to voli in zakaj?

• tomo952 21:59 01.avgust 2025.

Aleš Princ je psihopat in mučitelj Hitlerjeve deklaracije. Tega človeka bi bilo treba zapreti v umobolnico brez oken in zunanjega sveta. To je hudič v človeški podobi ki rad vidi da ljudje trpijo v svojih mukah, tako kot cerkev veleva. ...prikaži več Cerkve po svetu bi bilo treba dobro priviti, da se ne vsajajo v človeška živlenja ker oni niso pristojni niti nimajo nikakršnjih pooblastil za to. Hudič je prišel nad cerkve in zdaj morajo poslušati njega ker je močnejši od boga. Amen.

• 9fda3cb278e3014029b43d1afc5f5055682e9680 19:24 01.avgust 2025.

Problem ni evzanazija ampak je problem kdo bo to izvajal Predlagam da evtanazijo izvaja predsednik vlade, ali predsednica države ali predsednica državnega zbora Tem ljudem narod najbolj zauapa in ve da ga ne bodo napizdili So predstavljate da se k ...prikaži večk hiši evtanaziranega pripelje cel kup črnih avtomobilov iz njih stopi eden izmed navedenih v roki drži dva metra dolgo injekcijsko iglo in reče no kje imate tega delikventa da ga spravimo v večna lovišča kakšna čast bi bila to za svojce evtanazirane

• dare326 11:58 01.avgust 2025.

Zbolevamo zaradi svinjarije s katero nas futrajo. Namesto, da bi preprečili nastanek bolezni, bomo raje gledali, kako crkujemo in omogočili hitrejše končanje življenja. Evtanazija, covid19, mRNA... vse za iztrebljanje belega človeka. In ob tem še gledamo, kako so nam pokradli ...prikaži več narodno bogastvo in za uslugo jih volimo. Zbudite se!

• karantanc56 12:05 01.avgust 2025.

Mene je okradel falirani bančnik iz Argentine in mariborski škofi.

• dijana5 13:15 01.avgust 2025.

Zakaj misliš da iztrebljajo belega človeka? a mrtvih med arabci , afričani, azijci indijanci pa ne vidiš? Bel človek te skrbi !! Saj bel človek to počne !!!

• ivo5 13:36 01.avgust 2025.

Futra se vsak sam, torej naj se vsak potrudi, da premisli, kaj vnaša v svoje telo. Nihče nikogar ne sili. Seveda, če pa kupuješ najceneje v marketu (ali si len in ne pridelaš sam), je velik riziko da zboliš.

• 9fda3cb278e3014029b43d1afc5f5055682e9680 08:50 08.avgust 2025.

in zakaj tita niste evtanazirali levaki pa čeprav je bil neozdravljivo bolan

mahatma2 12:38 01.avgust 2025.

Na neki točki sem tudi jaz proti evtanaziji , ker obstaja ogromna možnost zlorabe. Se pa strinjam , da če je bolezen boleča , neozdravljiva , potem je evtanazija je edina rešitev. Kako pa preprečit zlorabo , ko vidimo korupcijo ...prikaži več na vse mogočih ravneh in v vseh mogočih institucijah in iz te točke mi nihče ne more zagotoviti popolno odstnost zlorabe evtanazije.

• joze127 14:38 01.avgust 2025.

Predlagam, da se novinarji potrudijo in vsaj z enakim številom objav o želji po življenju v krogu družine objavljajo prispevke. Ali pa je to okolje privzelo filozofijo smrti in obojev. Morda pa duh iz kočevskih brezen rovari po Sloveniji.

• mina6 10:29 03.avgust 2025.

Uredništvo: VSE ZA PROPAGANDO VLADNIH SVINJARIJ PRIKRIVANJE NJIHOVEHA IN VAŠEGA KRIMINALA!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.