Šport /sport/kolesarstvo

Pred Rogličem zadnja priložnost, da spiše zgodovino, kolesarje čaka pekel

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Markovickiscic 12:05 12.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

StarMačk 13:01 12.september 2026.

Možnosti Rogle, da ponovi scenarij Gira 2023 so minimalne! Kot prvo, Enric Mas je danes veliko boljši hribolazec kot je bil proti koncu kariere tri leta nazaj valižanski veteran Geraint Thomas. Primož je ta, ki je danes v podobni situaciji! ...prikaži več Kot drugo, današnja kraljevska etapa ima za razliko od Gira 2023 peklenskih že zadnjih 100 km in menda podobno brutalen zaključni vzpon kot je bil tisti na Svete Višarje in menim, da bo Primož zadovoljen že, če ubrani drugo mesto ali vsaj obdrži stopničke...

StarMačk 13:18 12.september 2026.

Je pa dejstvo, da če Primož te Vuelte ne dobi je ne bo izgubil on ampak vodstvo Bora-hansgrohe, ker očitno že pred začetkom niso verjeli, da se Primož lahko poteguje za stopničke ali celo zmago. Na to kaže dejstvo, da ...prikaži več je v podporo dobil ekipo, ki realno ni imela nekih sposobnosti, da mu resno pomaga. V bistvu se je ospredje prebil predvsem zaradi svojih izkušenj, s Tadejevim nepričakovanim odstopom, pa celo dobil priložnost, da nepričakovano napade svojo peto zmago na Vuelti...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.