Slovenija
6439 ogledov

Predlog, naj vlada ne zvišuje davkov, ni dobil podpore

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 21:00 16.junij 2022.

    orka duš, kaj tem na GZS iN OZS ter vsem direktorjem ni jasno ? bone so dobivali, pomoč so dobivali ! za kaj so jo dobivali ? za avte ? za jahte ? za počitnice mulcev na Maldivih ? ali ...prikaži več za ohranitev podjetij in prebroditev krize ? no za kaj ? in sedaj so pač tisti dinarčki nekje zafučkani, dolg je pa prišel v poplačilo. edino kar naj Golob pazi je to, kdo bo ta dolg poplačal, državljani, ki niso od tega dolga imeli nič, ali tisti ki so prejemali, pa zafučkali.

    • Ender3 23:47 16.junij 2022.

      rd2dmk2👍, njim je jasen samo oseben interes, za kupce in potrošnike veliko manj ali nič. Nekam me stisne, ko vidim njihove govorce, ki jamrajo in kritizirajo vse, kar se jim ponudi.

    • Avatar NX11
      NX11 00:33 17.junij 2022.

      Saj ni res pa je kaj berem na forumih. A sta vidva sploh človeka ali sta bota? Ti rd2 nisi dobival bonov, tankal za 1€, plačeval elektriko brez omrežnine itd? Za kaj so porabili pomoč idiot idiiotski? A nimamo najnižje ...prikaži več brezposelnosti v zgodovini, najvišjo gospodarsko rast, višji bdp, dolg v % bdp se niža, obresti na kredite padajo, gradi se kot se še nikoli ni... Torej rd2dmk2 (karkoli že ta idiotski nick pomeni), le kaj GZS, OZS, direktorjem... ni jasno?

    • rd2dmk2 11:38 17.junij 2022.

      nx11,. sem dobil bone,tudi za IT. pa kaj naj z njimi , no povej ? grem na tečaj IT, čeprav sem jest predaval že leta juhuhu 1989. naj grem borabit turistični bon za sobo in zajtrk, potem pa plačam drago ...prikaži večo kosilo, večerjo in kaj vem še kaj. a boš ti dodal ? a niste povedal daje bolje it v turčijo, grčijo in še kam. glede najnižje brezposelnosti, po zadnjih podatkih so spremenili pogoj inlahko doktorju znanosti ponudijo kramp ali pa nogo. simpl najnižja brezposelnst. še kaj ?

    • rd2dmk2 11:40 17.junij 2022.

      aja pa moj vzdevek NX11.. če bi bil razgledan malo, bi točno vedel kaj pomeni.. tako pa. za idiote je moj vzdevek idiotski, za tiste z malo razgledanosti in kančka humorja pa je vse jasno.

    • rd2dmk2 11:43 17.junij 2022.

      obresti na kredite padajo. halo . DBS je včeraj ukinila ležarino, ker se obresti na aktivo dvigujejo. na aktivo... in ja gradi se gradove v oblakih. pri teh cenah gradbenih materialov in energentov. gradilo se je. pretekli čas. pa ne ...prikaži veče nas imet za idiote. no. ne. nismo. če najdete idiote da volijo sds, potem ne imet celotno populacijo slovenije tudi za idiote.

  • eminenca 22:11 16.junij 2022.

    višji davki, manj delat da bo anj premoženja, ki bo obdavčeno ... pa oti je smisao života, čim mamje radi, ne ka drugi rade, ampak kdo so to ... to je vse ena socialistična klobasarija, ki se bo kmalu zgrudila, ...prikaži več, ker ker sredi evrope bo težko imeti venezuelo... lepo vas prosim

    • Ender3 23:42 16.junij 2022.

      eminenca nič me ne presenečaš, oglašaš se, četudi stvari ne razumeš in si po svoje razlagaš. In temu rečeš, moj smisel života...😌

    • Avatar NX11
      NX11 00:21 17.junij 2022.

      Ender daj razloži česa ne razumemo? Več davkov = višji standard trdiš al kaj si obetaš? Toplovodar ti je lepo povedal, da ti bo nabil maksimalne davke, ki si jih še lahko privoščiš, da ne boš spal pod mostom. Da ...prikaži več ti bo vzel meso, ti je že povedal. Da on z milijoni ne razume kaj bi 2/3 ljudi z 850 neto počeli z več denarja tudi. Torej Ender, česa ne razumemo?

  • Avatar Leon
    Leon 06:24 17.junij 2022.

    Trenutno je javnofinančni položaj dober, Slovenija je iz covid krize izšla zelo uspešno z močno gospodarsko aktivnostjo in rekordno nizko brezposelnostjo, je dejal predsednik komisije Jernej Vrtovec ....ministrant velikega diktatorja .

  • jakec1575 18:02 16.junij 2022.

    Dolgdržave je porasel za 7 mrd 2020-2022, bdp pa samo za 4 mrd. Janša je uspesno zadolzil novo vlado s fiksacijo goriva. boni za digitalizacijo, ki ne bodo imeli nobenega ucinka, razen za proracun in seveda boxerji za 350 mio ...prikaži več €. V maju so se sicer hvalizi s koncno izravnavo. Ker do aprila smo imeli 300 mio minusa v proracunu. potem je prisel denar iz sklada za okrevanje. a vsi projekti bonov se niso zakljuceni. resnicna luknja se bo videla julija. ko se zakljuci bon 21, bon20. itd. skratka.

    • jakec1575 18:04 16.junij 2022.

      pri nas je davek na dobicek efektivni 14%, kar je dalec pod povprecjem eu. delo pa je obremenjeno v povprecju, s tem da delojemalec v sloveniji veliko placuje. Primerjajmo češko in Slovenijo. na Češkem je delež socialnih prispevkov bistveno večji ...prikaži več na strani delodajalca in zato delavcu ostane več neta. Nisem videl Čehov jamrat. Celo več. prehiteli so nas in mi jih lovimo. Oboji smo že blizu italiji. Ki bo kmalu zadaj.

    • ico8 18:42 16.junij 2022.

      Kdaj si bil zadnjic v Italiji? Govoril z njimi? Zakaj se le zaposlujejo ze cez mejo pri nas?

    • Avatar NX11
      NX11 19:06 16.junij 2022.

      Jakec, ne komentiraj, če nimaš pojma. Veš za koliko % bdp smo zadolženi?

    • oneh 20:16 16.junij 2022.

      Daj Jakec zadihaj malo in ne verjami levakom vse kar se zlažejo. Medtem, ko se nam lažejo in jim ti in tebi podobni verjamejo nam kradejo desetine milijonov €. Če pogledamo le digitalne bone- denar je prišel iz EU kot ...prikaži več nepovratna sredstva. Preko DDV in davkov na plače se ga bo vsaj tretjina prelila v proračun, kjer se bo lahko porabil za druge potrebe. Ja- tudi denar iz EU bomo morali vrniti a ne direktno temveč preko inflacije. Koliko bo nas to stalo je pa odvisno od vlade. Lahko celo zaslužimo.

    • Naklonsky 20:22 16.junij 2022.

      Ojoj, jakec! Malo se poduči o makroekonomiji, o BDP-ju kaj sploh je, realni, nominalni, izdatki … itd, itd! Ne smeši se!

    • rd2dmk2 21:11 16.junij 2022.

      oneh,daj ti meni povej kaj pa proizvaja EU ? od kje prihodki EU ? daj nam razloži kaj pomeni neto plačnica v EU ? no povej od kod tisti denar iz EU. daj poduči nas, da ne bomo nasedali po ...prikaži večo tvoje levakom. in ponavadi ( žal ) so levaki tisti, ki imajo dve levi roki , tisti levaki z dobro razvito levo stranjo možgan pa obvladajo logiko in imajo radi red. no čakam na razlage.

    • oneh 21:46 16.junij 2022.

      Če bi bil funkcionalno pismen bi v mojem zapisu opazil izraz INFLACIJA, katera povzroča dvig cen. Če pa bi bil vsaj malce razgledan izven levaške propagande bi vedel, da inflacijo povzroča predvsem prekomerno tiskanje denarja. Torej- EU bo natiskala malce ...prikaži več več denarja in zaradi tega se bodo dvignile cene. S tem bomo plačali dolgove vsi državljani EU. Od sposobnosti naše vlade pa je odvisno, ali bomo preko višjih cen plačali za 1€ kredita 1,5 ali 0,5 € preko inflacije.

    • oneh 21:48 16.junij 2022.

      Pa kaj to razlagati levakom, kateri navijajo za povečanje dohodnine in davkov, ter doživljajo orgazme, ko se njihovi bogovi proti draginji borijo s povišanjem cen ogljikovodikov?

    • Ender3 23:53 16.junij 2022.

      jakec1575, si videl, kako je aktivist razgledan, ko je treba kaj, pokomentirati na njihov račun. Ni čuda, da jih je vodja pustil na prosti paši.

    • rd2dmk2 11:48 17.junij 2022.

      hm nisem vedel da EU tiska denar. in jest sem misli da dvigovanje cen povzroča inflacijo, sedaj pa sem postal razsvetljen, ker inflacija povzroča dvig cen. ja no potem pa hitro tisto inflacijo zapret v klet, pa bo mir. a ...prikaži več ne ? samo potem oneh, pejd k našim turističnim delavcem, ki so dobil bone, da nesmejo dvignit cen, čeravno smo državljani dobil šenkane bone. dokler bomo imeli take patrone tipa oneh, ne bo od slovenije nič.

  • Naklonsky 13:05 17.junij 2022.

    Jasno, da takšen predlog ne dobi podpore! Cilj je obubožati državljane - med njimi tudi z dodatnimi in višjimi davki. Revni ljudje nato komaj čakajo kakšno drobtinico, ki pade z mize komunističnih oligarhov in ovce so nepopisno zadovoljne o svoji ...prikaži več sreči. Torej: živela svoboda!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.