Avto
11440 ogledov

Predlog slovenski vladi: Dodatne ugodnosti za menjavo starega avtomobila

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • crniovcar 10:00 03.februar 2019.

    prosim nehajte s to elaktriko,tko in tko je predrag avto, avto ki ga jaz potrebujem ni na elektriko- ta ki ga imam pa sedaj 12 let ima je pa za 1x super . če mi država da pol takoj kupim ...prikaži več nov avto EURO 6 al pa 10. sama propaganda jih je ...čez 50 let pa spet dizel.

  • Snežinko 10:45 03.februar 2019.

    Dragi "predlagatelji": kako mislite, da bo država živela, če ukine vse te davke tako, kot jih predlagate? Se zavedate, da bi se s tem zmanjšala prodaja bencina/dizla in s tem priliv v državno blagajno? Kdo bo nadomestil ta denar? Drugo, ...prikaži več se sploh zavedate, da je električni avto vse prej kot "čist"? Proizvodnja baterij, motorjev, elektrike (ja, večina je svinjska: jedrska, nafta, premog...)? Hipokriti ste, vsi po vrsti, gledate samo končni izdelek,, ni pa važno, kako so prišli do njega.

    • mph 13:00 03.februar 2019.

      Se strinjam s tabo in sam prisegam na dizla, euro 6 imam, ... vendar pa iz vidika onesnaženosti mest kot takih, bi pa bila elektrika zakon, čeprav bi se ogljični odtis prenesel drugam. Dejstvo pa je, da po vseh teh ...prikaži več letih smo še daleč od znosne komercialno uporabne čiste elektrike.

  • maresem 10:44 03.februar 2019.

    Nabijem vas elektro fanatike na k.... Hodite peš, če vam dizel in bencin smrdita.

  • optimist11 11:39 03.februar 2019.

    Snežinko, točno to je kar si napisal. Lobiji delajo po svoje,boli njih patka za ekologijo...denar je sveta vladar. Na žalost pa gredo v politiko ljudje, ki niso sposobni za delo v normalnem življenju , zato jih je tudi lahko poceni ...prikaži več pridobiti na svojo stran....

  • stanko09 11:25 05.februar 2019.

    Davki davki pa zmeraj premalo..Ja kako si naj siromak kupi novejsi avto KAKO??MORAS PA IMETI PREVOZ CE NI VEC JAVNIH PREVOZOV SPLOH IZ PODEZELJA!!??PA NAJ TO RESIJO TE PROBLEME!!NE PA DA BI POBIRALI SAMO DENAAR IN TO NE MALLO!!PA CESTE ...prikaži več FUC!!SIROMAK NA PODEZELJU AL ODALJEN OD VSEH USTANOV PET DESET ALI VEC KM. MORAS IMETI KAKI ZE PREVOZ AVTO NA PRVEM MESTU PA CE IMAS AL NE VEC ZA DRUGE STVARI ..JE TO KOMU OD TEH POLITIKOV OBCIN JASNO ???TEGA NE VEDO AL NOCEJO VEDET KAKO JE TEZKO HUDO!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.