Slovenija
622 ogledov

Predstavitev davčne reforme sredi marca

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marko345 17:20 20.februar 2023.

    Kdor ima premoženje, za katerega je že plačal vse davke, po nobenem zakonu in ustavi ne more biti še enkrat obdavčen. Ko greš v nakup ali gradnjo plačaš vse davke in takrat bi moral biti obveščen, da ko boš pa ...prikaži več to naredil te bo pa država dotolkla pa še na davek od npr. hiše. Ko bo to v naprej jasno, torej pred investicijo, no takrat pa novih nakupov ne bo več, narod se bo pa preselil v bangladeš, kjer teh davkov ni. Uvedba tega davka bo pomenila konec te vlade. Amen

  • Kmodri 15:56 20.februar 2023.

    Spet bodo obdavčili gozdove, ki so takorekoč v javni lasti. Vsi se lahko prosto sprehajajo, nabirajo gozdne sadeže. Prav, ampak ker gre za zasebne javne površine naj se obdavčili po znižani obdavčitve.Pa še ko bo prišlo do napada podlubniki, naj ...prikaži več država sanira škodo, kot tudi pri vetrolomu. Skratka lastnikom se vedno nalaga obveznosti, pozablja pa se, da ima vsa družba korist!

  • Avatar pantani
    pantani 20:10 20.februar 2023.

    Ne gre se tukaj za kakšno nenormalno visoko obdavčenje stanovanja. S tem zavajajo in ustrahujejo tisti, ki ali pojma nimajo ali želijo ustvarit paniko in uglavnem tisti, ki posedujejo enormno veliko bogastvo v nepremičninah. Stanovanje, v katerem živi pa velika ...prikaži več večina Slovencev, ni nobeno bogastvo in se zato nimate kaj bati. Zapomnite si to!.....

    • Avatar pantani
      pantani 20:10 20.februar 2023.

      Le redki so, ki so v cca 30 letih ali še veliko manj let do gromozanskega premoženja, vil, več stanovanj v lasti, vikendov, bark na morju prišli po povsem pošteni poti. Večina njih je do nenormalno v visokega premoženja prišla ...prikaži veča po zaslugi družbene ureditve, podplačanih delavcev na minimalni plači in temu posledično upokojencev na beraških pokojninah, mnogi tudi zaradi kraje, korupcije in še bi lahko kaj takega navedel.

  • Avatar NickMason
    NickMason 15:44 20.februar 2023.

    Lopovom pobrat nazaj kar so pokradli za začetek.Začnite pri Bavčarju,JJ itd

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.