Slovenija
680 ogledov

Preglavice z upravniki: Lastniki stanovanj bi radi pretrgali verigo, država jim ne dovoli

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Branko Ples 11:10 22.marec 2017.

    Čas je, da EL poskrbimo zase. Praksa kaže, da smo molzne krave vsem mogočim pa tudi olitičnim interesom.

  • Avatar čavez
    čavez 16:51 22.marec 2017.

    Ne samo da jih kradejo na ta način, pobirajo provizijo od vsakega izvajalca, serviserja, monterja v stanovanjskem bloku drugače izvajalec nima nikakršne možnosti za storitev.

  • cogocogo 11:10 22.marec 2017.

    ne se cudit temu v drzavni upravi in politiki delajo kriminalci ki nas ropajo ravno tako kot taki upravniki ,torej je edina moznost do svojega denarja nasilje ko bo kaka skupina organizirala neko bando da ugrabi kakega upravnika in mu ...prikaži večnika in mu na silo iterjala ukraden denar se bo kaj premaknilo vsi ki so na tak nacin oskodovani imajo pravico da se sami organizirajo ce je tudi drzava tako zlocinsko nastrojena do naroda ki jih placuje ,,res zivim samo se za dan ko se nam bo res strgalo in da sivsak oskodovanec izbere svojega lumpa za dosego zadoscenja ,,vsaj to si res moramo vzeti teh barabij zlocinov nad narodom je res ze dovolj ,,vsaka nova vlada je bolj zlocinska tole okoljsko ministrsvo pa si zasluzi veste sami kaj ,,z veseljem prizgem vzigalico le kaj je tem pokvarjencem a nimate niti trohico morale in postenja ,tale cmerar nas je z svojimi krininalci res lepo nasral vsak njagov volilec ima dolznost da mu nabije mogo v pokvarjeno rit ,,le kako ta zloci

  • joza 10:40 22.marec 2017.

    ker ni nadzora lahko počnejo vse sorte goljufije,takšne je treba linčati,ker izkoriščajo pošten narod in ljudje bi morali vzeti pravico v svije roke

  • MihaMB 13:09 22.marec 2017.

    Eni upravniki so res packasti...ostali pa vsaj kar se rezervenega sklada tiče čisto OK. V združenju niso povedali, na kak način bi samo zbirali sredstva in kdo bi v njihovem imenu neplačana sredstva izterjeval od neplačnikov..

  • Dušan Vinter 17:51 22.marec 2017.

    Pri nas je trajalo skoraj dve leti , da nam je uspelo zamenjati upravnika. Nobena zakonodaja ali inšpekcijske službe nam niso bile v pomoč. Stvari je potrebno vzeti v svoje roke in se organizirati. Menim da se bližamo novi aferi ...prikaži veči v Sloveniji, kjer bo izginilo na veliko denarja. Predlagam test dobronamernosti upravnika: Denar rezervnega sklada nakazati na računa stanovanjske hiše , bloka v roku 7 dni in določiti pooblaščenca - stanovalca za vpogled in kontrolo računa na banki. Pa veliko uspeha,,,

  • Avatar olor
    olor 09:05 22.marec 2017.

    Država z večini primerov dela proti državljanom, a te kateri pa vodijo državo pa volimo sami. Torej kaj je za narediti? Volilni sistem je pa ak, da drugače ne more biti. In na volitvah bodo spet isti na položaju, ko ...prikaži več bodo delali zase in ne za tiste kateri so jih volili. Začaran krog.

  • Johnny13a 10:37 22.marec 2017.

    Blok brez upravnika bi takoj začel propadat, ker bi 1/3 ljudi nehal plačevat vse stroške.Sistem ni dober, ni pa sedaj treba ga ukint... Treba ga je mal popravit. Če bi ministrstvo zahtevalo posebne račune odprte v korist skupnosti ...prikaži več lastnikov, tega problema sploh ne bi bilo. Bi pa seveda bili stroški bistveno višji...

  • mrki 13:39 22.marec 2017.

    dragi moji - REFERENDUM - spremenit zakon tako da upravljalci ne morejo plačat večjih računov od 500 EUR in v skupni mesečni vrednosti 2000 EUR brez podpisa predsednika, blagajnika in tajnika objekta. Cekine se pa direktno nakazuje na račun objekta oz.bloka.

  • valerijakregar 09:38 22.marec 2017.

    država je s svojimi številnimi neĆloveškimi zakoni posegla v vse pore našega življenja !!!!!!!!!!!zgoraj opisani primer lepo kaže, da gre za NOVODOBNO MAFIJO, z žegnom države !!!!!!!!!!!!!!!!!!!" NAŠI" morajo od neĆesa živeti, nje.volite jih še naprej .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.