Slovenija
38 ogledov

"Preiskavo zoper Jankovića zavira tožilec"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 11:59 27.junij 2013.

    To kar si napisal drži 1000000% ker drugače si nekaterih stvari človek ne more razložit. Na sodniji so še vedno ljudje ki so kaznovali zaradi tki. verbalnega delikta, ki počasi spet prohaja v veljavo, in če takega vprašaš kaj sploh ...prikaži več še počne tam, bo dogovoril da se nimaš kaj mešat ker je sodna veja neodvisna :) kako priročno

  • mirko 11:37 27.junij 2013.

    V našem sodnem sistemu je narobe skoraj vse. Najprej so na samih najvišjih položajih v sodnem sistemu še vedno ljudje iz komunistične dobe, ki preko sodnih vzvodov ščitijo interese in privilegije elite še iz časov komunizma, torej komunistične elite. Tukaj ...prikaži večj v to bivšo komunistično elito pa spadajo sedaj še njihovi otroci, vnuki, sorodniki in prijatelji. To se bo nadaljevalo še lep čas, bojim se, da te prakse ne bo prej konec dokler se ne bo zgodil totalni propad te države, tako na gospodarskem, socialnem in nazadnje političnem področju. Očitno brez krvave revolucije se ne bo mogoče znebit parazitov v tej državi. Z revolucijo so prišli do svojih privilegijev in z revolucijo jim bodo ti privilegiji odvzeti. Klin se z klinom zbija. Tipičen primer so države severne afrike, Libija, Egipt,...

  • Scott 02:47 05.julij 2013.

    Ti primitivec pa rdeče, kajne?

  • mmiillaann 10:26 27.junij 2013.

    Preiskavo zoper Jankovića zavira znani udbovski "tožilec" Zvonko Fišer.

  • tralala 10:49 27.junij 2013.

    Kleronacistična stranka zopet vidi bele miške.....

  • erikkk 11:03 27.junij 2013.

    Take ki zavirajo zadeve bi bilo potrebno čimprej zamenjat ...

  • KLOBO 11:19 27.junij 2013.

    Ti, tralalalalalallal !! Kler te je naredu , !!

  • titty 11:40 27.junij 2013.

    Tudi JJ je človek "iz komunistične dobe, ki je preko sodnih vzvodov ščitil interese in privilegije elite še iz časov komunizma, torej komunistične elite..." 21 let mu je uspevalo, sedaj pa nič več. Torej, sodišča delujejo in ne ščitijo več ...prikaži večč ljudi iz komunistične dobe...

  • Darko 12:40 27.junij 2013.

    Kaj si ti nor, pa sej stvari ne smeš gledat osebno, gre za jankovića, ki je osumljen čudnih del.Z JJ se je ukvarjalo vso medijsko smetišče v Sloveniji in še sodišče, bodi zadovoljen.Janković mora plačat svoje grehe!

  • mph 12:42 27.junij 2013.

    Oh, če pa SDS tako meni, potem pa bo že držalo. Me prav zanima, kako mu to uspeva, ko pa ima SDS svojo pomembno rumenokravatarko točno tam in je Janezka rešila neštetih ovadb, sicer bi že davno kdaj prej dočakal obsodbo.

  • titty 13:36 27.junij 2013.

    Kaj Janković da ima grehe? Kaj ne veljajo isti vatli za vse? JJ je brezmadežen, Janković pa je poln grehov, Bavčar je tudi čist, itd itd. Ja, dokler je bila Brezigarca na tožilstvu se je zeeeloooo zavlačevalo s postopki ...prikaži veči proti JJ. Skratka, bo treba kaj dokazat, ne pa samo lajat v prazno, predvsem pa je premalo če narod "vse vidi in vse ve", je potrebno kaj več. Zaenkrat pa je le JJ obsojen!

  • PIKO5 17:39 27.junij 2013.

    Odgovor bralca na članek v Financah z alarmantnim naslovom: Slovenija najmanj privlačna za tuje investitorje v EU !!!!To je ravno to kar južnjaško murgeljska mafija želi. Čim manj domače in tuje konkurence. Domače podjetnike uničuje z inkvizicijsko inšpekcijsko ...prikaži več vojno in birokratskimi preprekami, tujce pa odvrne ista zakonodaja in visoki davki.In tako je uspelo murgeljski rdeči gnojnici obdržati v rokah večino državnih podjetij. Iz njih uspešno kradejo in jih že 22 let po drugi strani polnijo z davkoplačevalskim denarjem.Je pa vse to možno samo zato, ker so slovenceljni ekonomsko najbolj nepismen narod EU in imajo še iz diktatorskih časov načrtno izključene sposobnosti samostojnega razmišljanja.Kam pes taco moli se vidi iz razmišljanj Todoriča, ki vidi prihodnost bivše juge spet v neki novi gospodarski zvezi. Todorič je del iste mafije kot južnjaško murgeljska gnojnica in s svojim imperijem lahko preživi samo v zaprtem gospodarstvu.Z

  • Šemefuky 18:13 27.junij 2013.

    Preiskavo zoper Zokija ovirajo vsi, ki bi lahko kompromitirani zaradi njegovih poslov.Vprašajte palčka, če bi mu pasalo, da ga nasadijo, ali pa Bučarja, Stanovnika in vse, ki so ga prosili, da pride svoje probleme skoz politiko reševat. In vsi ...prikaži več skupaj naj gredo lepo u 3PM.

  • titty 11:38 27.junij 2013.

    Alenčica, ne nakladaj po navodilih velikega JJ. JJ je obsojenec in bo moral v zapor. Dajte se s tem ukvarjat in ne z drugimi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.