Avto
2542 ogledov

Prepoved oglaševanja terencev?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:33 05.april 2021.

    suv- če to prebereš to ni predmet za nujo, amapk za zabavo. kaj če bi lopate in krampe oglaševali za rekracijsko-športne rekvizite. in pustmo pri miru bencin, me zanima kolk baterij več morjo dat v nek q7m da se pele ...prikaži večle okol, kot jih morajo resmo v a3. in vse te baterije bodo enkrat zanič in za v smeti. in elektrika kar sama pride iz vtičnice, kot v unem starem vicu. naj mi en pove, kolk let zdrži ena elisa na vetrni turbini in kam dajo potem tisto plastiko ed elise ?

  • vzev 08:32 05.april 2021.

    Tele naravovarstvene organizacije, res ne vejo več kakšno bedarijo si še naj izmislijo. Samo komplicirajo nam življenje, od njih pa tako ni nič pametnega. In kaj bodo naredili s tem ko ne bodo več smeli oglaševati SUV-e. Potem bo pa ...prikaži več kupec prišel v salon in bo tam pred vrati videl najboljše opremljenega SUV-a za samo 9.999€ (seveda pa nikjer ne bo pisalo, da še moraš gume doplačati,...). In bo kupca zopet pritegnilo.

    • vzev 08:33 05.april 2021.

      Naj se rajši poskrbi, da oglaševalci ne smejo zavajati s cenami. Če napišejo neko ceno, naj pokažejo tudi kako takšen avto izgleda, ne pa da dajo najnižjo ceno modela, kažejo pa najbolj opremljeno različico.

    • vzev 08:34 05.april 2021.

      Drugače se pa popolnoma strinjam, če se te SUV-e prepove, ker so grdi, slaba lega na cesti, večji stroški,.. Boljše da se razvoj preusmeri nazaj v karavane in limuzine, ki se precej bolje peljejo.

    • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 10:04 05.april 2021.

      Če si mali pritlikavec ali pa si rad stlačen v avto, kjer se ti glava dotika stropa in se moraš zvit, da lahko prideš noter potem si kupi navadni avto. Ostali bomo raje kupovali SUV-e. SUV-i se zelo lepo peljejo. ...prikaži več Na cesti so tudi bolj varni, ker iz višine med vožnjo boljše vidiš okolico. Vozim izključno terence že 30 let brez karambola. Cena je dovolj velik filter, da si ga vsak ne more privoščit zato dodatne omejitve niso potrebne.

    • vzev 10:27 05.april 2021.

      Ja, v avto se usedeš v parih sekundah, potem pa voziš več 100km. Veš, da mi je bolj pomembno kako se avto pelje, kot pa to kako se bom v avto usedel. Drugače pa če nisi ravno nek košarkar, se ...prikaži več v vsak avto čisto normalno usedeš. In vsekakor se terenci ne peljejo tako lepo kot limuzine in karavani, nasploh ne čez kakšne bolj ovinkaste ceste.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.