Zdravje /zdravje/prehrana
44 ogledov

Prepovedali bi oglaševanje sladkarij

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 07:50 07.marec 2015.

    Pravilno ... čimprej prepovedat reklame za sladkarije.

  • Igor Đukanović 15:04 07.marec 2015.

    Super da smo 97% za takšno prepoved. Le da bodo nato potegavščine s pravnimi fintami. Na primer sladkarije bodo promovirali zaradi dodanega C vitamina. In podobno... Kako kvalitetno napisati zakon, da se bomo še potem večinsko strinjali?

  • wingspan15 09:02 09.marec 2015.

    najhuje je, da se dela reklamo za jedi, za katere se ve, da so povzročitelji hudih bolezni. Prehrambeni lobi pere možgane že najmlajšim. Kako bodo potem posegali po zdravi hrani. Prepovedati bi bilo potrebno oglaševanje vseh nezdravih prigrizkov in pijač ...prikaži več tako kot je to prepovedano pri alkoholu in tobaku, saj nezdravo prehranjevanje ravno tako ubija.

  • kepler 07:41 11.marec 2015.

    A to bi res delovalo? Cigarete so najbolj omejene a vsi kadijo kot da je zdravilno. Vsepovsod se nekje dim vali, tudi najbolj luštne in nedolžne punce kadijo kot delavci z juga.Če nekdo ne preneha jesti sladkarij in ...prikaži več mu potem zobje odpadajo ali je sto kil na tehtnici, so si sami krivi. En dan se bodo naučili. Jaz sem se naučil in že štiri leta tekam, zdaj pa sem tudi začel v fitnes hodit.Če pa imaš otroka ki cele dneve coca-colo žlampa pa so verjetno krivi starši da sploh kupujejo te stvari. Kaj kriviš reklame. Boljše televizijo prodat kot pa prepovedat te reklame. Kdo še gleda tv ko pa so samo reklame vsakih dvajset minut? Boljše je vse reklame prepovedat da lahko vidiš enourni film v eni uri, ne pa da se dve uri vleče in desetkrat vidiš eno in isto reklamo za wc školjko čistit. Kot da ne vemo da ti izdelki obstajajo....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.