Avto /avto/avto-nasveti
60649 ogledov

Preprodajalci na vaš avto prežijo 24 ur na dan

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 09:18 27.avgust 2017.

    Ne vem, meni se to zdi popolnoma normalno. Še več, če kdo ne bi hotel zbijati cene bi mislil, da je nekaj narobe z njim... Logično, da vsak želi ceno zbiti in povsem logično je, da pri tem išče "iglo ...prikaži več v senu" na avtu. Zato pa moraš v oglas vedno dati višjo ceno od realne, sicer ga nikoli ne boš prodal.

    • alojzr 16:02 27.avgust 2017.

      Niti ni "logično", da vsak želi ceno zbiti, niti ni "logično", da pri tem išče iglo v senu. Je pa to stvar žalostne kulture kupovanja (in prodajanja) avtov na našem področju.

  • bojan83 12:51 27.avgust 2017.

    Tega Jelene iz studencev pri Žalcu, stanuječega pri Pehardi se pazite od tega prevaranta ne prejmite nobenega v naprej danega denarja ker pol izsiljuje zastrašuje in na sodišču ima zaposlen žlahto da vas zlomi

  • Avatar Leon
    Leon 13:42 27.avgust 2017.

    Kdor oddaja oglas za prodajo avtomobila mora biti pripravljen na vse možne špekulacije in prevare ! Tako je povsod in policija vedno opozarja !

  • milan0 15:58 27.avgust 2017.

    Vidiš avto na vrhu plačan oglas za nekaj dni od fizične osebe, prideš na ogled, še prej se dogovoriš za ogled, vzameš gotovino iz denarnice, mož se ti pa smeji, ne proda, hoče višjo ceno od objavljene, ti bo poslal ...prikaži večl SMS za dražbo. Čez nekaj dni vidiš isti avto na strani preprodajalca za nekaj tisočakov več.. V čem je smisel takšnega zavajanja kupcev. Da ne bo pomote, nima ta zapis nič v zvezi z gospodom v članku, ki je sklical dražbo. Primer je že star.

  • alex51 10:26 29.avgust 2017.

    Ko sem jaz prodajal moj prejšnji avto, so mi ga prišli gledat pol ure za tem ko sm spisal oglas, avto je bil res odličen, lep itd...cena primerna... Cene niso niti zbijal, vse se zmenimo, ko pa sem jim rekel, ...prikaži več da gremo položit denar na banko, ni bilo nobenga več :D Zakaj le? :D

  • Lavdan 20:15 27.avgust 2017.

    Nekateri se s tem preživljajo in jasno non stop visijo na internetu in skačejo na vsako kost kot mrhovinarji.

  • TistoPravo 07:26 28.avgust 2017.

    Nastaviš za 1/3 višjo ceno, kot je najdražji podoben model vozila v ponudbi spletne trgovine. Seveda ne narediš več kot 5 km, do kraja ogleda....najboljše na bencinski črpalki pod kamerami! Pred ogledom zahtevaš, da ti kupec denar pred preizkušnjo in ...prikaži več detajlnim pregledom našteje pred tabo. Če denarja nima, ti je dolžan v tistem trenutku povrniti vse stroške...še bolje, da vnaprej določiš to preko 1% prodajne vrednosti. Prideš z omaro od frenda, pa da vidmo pol korenjake od švercerjev...

  • ftht4jjj4ji 10:27 27.avgust 2017.

    tale model ki je sklical dražbo je pravi bedak upam da si po resnici napisal da si še mel večje probleme kot z nadležnimi klicatelji če ti ni do tega pač daš vozilo v avtotrgovino in se drugi ukvarjajo z ...prikaži več prodajo glede dražbe ki dobesedno izsiljuje največjo ceno pa upam da mu ostane avtomobil na dvorišču še kako leto

    • Kojak 15:39 27.avgust 2017.

      Če daš avto v avto hišo takoj dobiš vsaj 1.000 € manj. Če prodajaš sam pač vzameš v zakup, da se boš moral otepati špekulantov. Sam sem imel podobno izkušnjo, ampak tisti 10 klicev sem hitro zavrnil in dobil cca ...prikaži več 1.000 € več kot mi je ponujala avto hiša.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.