Slovenija
140555 ogledov

"Presegli smo to, česar si še sanjati nismo upali"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 18:02 12.januar 2020.

    Fotografija jasno pove svoj namen ! Samo promocija Larise in Pahorja s poudarkom na delovanje socialne države ,čeprav na plečih tistih najrevnejših ,ki si odtrgajo od ust za pomoč drugim v stiski . Samo reveži vedo ,kako je biti revež ...prikaži večž ,tega si gospa in Pahor gotovo nista izkusila .

  • Avatar Leon
    Leon 12:03 12.januar 2020.

    Pisunka Barbara Perko ...........takšni kvazi novinarji blatite ugled pravih novinarjev .

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 20:26 12.januar 2020.

    Jaz nisem nič več,niti nič manj ponosen,zaradi Krisa.Ali pa ta izjava,da je Kris povezal vso Slovenijo.Mislim,to je pa toliko neumno.Če bi živel v tujini,bi mogoče še verjel,da je to res. Pomoje so novinarji,ki objavljajo te prispevke še sami sebe prepričali,da ...prikaži veča je to res,kar pišejo.To so pa že resni bolezenski znaki.Zgodbo so že tolikokrat ponovili,da so sami sebe prepričali,da je to res.Je kar bolno v komičnem smislu.

  • user57 18:23 12.januar 2020.

    Profili privlačnih deklet, ki nimajo nič proti prijateljevanju --> getbadgirl. com

  • res.no 15:11 14.januar 2020.

    Štoka daj ne zavajaj - tvoje tabelice v wordu, niti slučajno ne dokazujejo transparentnosti porabe denarja. Brez priloženih original računov in original dokazov o izvedenih plačilih, so tvoje tabelce o stroških popolnoma nič vredne in popolnoma neverodostojne. Pa še tisto ...prikaži več kar naklofaš je vidno,da ni pravilno in da skupaj z zpms spreminjate zneske kakor vas je volja. Toliko o vaši transparentnosti in poštenosti, ki je NI NIKJER! Na srečo nismo vsi tako g.lupi, da bi nasedli temu.

    • res.no 15:16 14.januar 2020.

      dokazujejo pa zneski v teh tabelcah, ki jih objavljaš na družabnih omrežjih, da se krepko preserava nekdo z zbranim denarjem. To pa jasno dokazujejo. 9800 e za apartma za en mesec (to je 300 e na dan) toliko zapravi ta ...prikaži več familija v zda. To je nespoštljivo do vseh donatorjev, ko lahko na spletu najdemo luksuzne apartmaje v bližini ULCA (walking distance), ki se dobijo za cca 110 e na dan. Sramotno zapravljanje. Brez vsakega spoštovanja do donatorjev in tudi do ostalih pomoči potrebnih.

  • Denis Žižek 15:20 12.januar 2020.

    ode-bi pustil ali pustila svojega otroka nekomu drugemu na skrb???? si ko kukavica??? otrok potrbuje svoje starše poleg sebe!!! Si kdaj bil-a izven tote SLO vukojebine?? Verjetno NE!!!

  • ode 12:40 12.januar 2020.

    Kaj pa očka? Oba, očka in mamica bosta še naprej stanovala v elitni bolnici, kjer se ne sprašuje za ceno. Koliko stane 1/2 letno bivanje dveh odraslih, zdravih oseb v tej bolnici? Ko bo zmanjkalo denarja, jih bodo vse skupaj ...prikaži več isti hip poslali domov. Dokler je denar, pa...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.