Slovenija
12152 ogledov

Presenečenje, Luka Mesec najbrž ne bo več vodil Levice

Komentarjev 65
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 15:29 22.junij 2023.

    Korektno, vendar bi bil Vatovec manj primeren, še manj pa Kordiš... Glede na to, da imajo pravico voliti vsi člani, mislim, da ponujena "nezaupnica" ne bo sprejeta in bo vodil stranko še naprej...Tako je tudi bolje za stranko in državo, ...prikaži več ter državljane, predvsem za tiste manj premožne s katerimi se že po definiciji ukvarja levica..

    • h4ck3r 15:43 22.junij 2023.

      Kratkoročno imaš prav in je vsekako všečno, dolgoročno je pa takšna stranka, ideologija in komunikacija škodljiva tako za državo kot državljane. Recimo bobu bob in spreglejmo, da nismo zamooskrbni in zelo odvisni od "kapitalističnih" držav.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 16:05 22.junij 2023.

      Škodljivo je kar počne EU, ki uničuje ekonomijo in s tem državljane zaradi interesov nadrejene entitete..Tu ni nobene demokracije ali upoštevanje posameznika..

    • stinger 16:29 22.junij 2023.

      Zadnji čas, da gre Levica v opozicijo. Tam lahko delajo v skladu s programom, v vladi se samo sramotijo..

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 16:58 22.junij 2023.

      Stinger, ne bo šlo. Če bi pa se že tvoj scenarij uresničil, bi pa to pomenilo, da bi imeli v opoziciji vsaj eno stranko, ki bi delovala v obče dobro. Po mojem mnenju je Levica najboljša vladna stranka, težava je ...prikaži več edino v tem, da imajo premalo poslancev. Do volitev je še dolgo :-) , potem bomo pa ovrednotili njihovo delo in jim izkazali zaupanje, in če ne bodo delali kardinalnih napak, bodo imeli v novem sklicu parlamenta večje število poslancev.

    • LudvikK. 17:30 22.junij 2023.

      V obče dobro? S katerega planeta pišeš? Delajo izključno za najbogatejšo skupino v državi - javni sektor.

    • Ender3 18:03 22.junij 2023.

      LudviK za koga pa po tvoje deluje Janezova sekta.? Levica nima takšnega nahrbtnika afer in kriminala, kot to velja za SDS.

    • vzev 18:16 22.junij 2023.

      @uros8, Levica pa da dela v obče dobro. Pa kaj se šališ. Levica ni nikoli delala za delavnega človeka. Dela samo za migrante in lenuhe. Tistim, ki pa delamo in zato tudi kaj zaslužimo, pa želi pobrati čim več.

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 18:18 22.junij 2023.

      Zate LudvikK, ortodoksnega desničarja je moj zapis nerazumljiv. Ne obremenjuj se s tem in še naprej hvali svoje zemeljsko božanstvo. Ne branim ti tega, imam pa seveda svoje mnenje o takih, kot si ti. Stranka Levica ves čas dela v ...prikaži več dobro ljudi, ti LudvikK si pa tako pripadnik "nadrase", in nisi bil zajet v komentarju. Levica je v njenem kratkem delovanju storila več za narod, kot tvoj pastir s čredo, odkar se pase na državnih jaslih.

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 18:22 22.junij 2023.

      Vzev, ne vem iz katerega svinjaka spremljaš svet, vsekakor pa ni takšen, kot ga vidiš s tvojimi očmi. Ti je kdo prišepnil, kaj moraš napisati, da dobiš plačilo? Če je tako, se mi smiliš, da nisi zmožen opravljati poštenega dela, ...prikaži več za katerega bi bil plačan. Ampak razumem, da nekateri delujejo po liniji najmanjšega upora.

    • LudvikK. 18:25 22.junij 2023.

      No naštej kaj so naredili. Sama ušesa so me.

    • vzev 18:26 22.junij 2023.

      Jaz lahko gledam na svet iz svoje hiše, ki bi mi jo rada levica obdavčila. Gledam koliko mi poberejo od plače in bi mi je še radi bolj. Po drugi strani pa hranijo migrante in tiste, ki ne želijo delati. ...prikaži več Ne rabi mi nihče plačevati, da vidim, da je pot, ki jo vodi levica slaba.

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 19:37 22.junij 2023.

      Vzev, če tako trdijo na Nova24TV, potem o tem ni dvoma, mar ne?

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 19:40 22.junij 2023.

      LudvikK Glede na to, da imaš dostop do interneta, imaš možnost, da sam to preveriš. Pa uporabi tudi oči, kdaj iz zapisa razbereš več, kot iz slišanega.

    • LudvikK. 20:40 22.junij 2023.

      No, se mi je zdelo, da boš naštel natanko nič stvari. Zdaj pa naštej koliko slabega so naredili. Tukaj ni dovolj prostora.

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 20:43 22.junij 2023.

      LudvikK. Očitno si še bolj nesposoben, kot sem predvideval. Če ne razumeš preprostih navodil, si lahko le d.....

    • LudvikK. 20:48 22.junij 2023.

      A ti jaz naštejem? Ukinili oz. vzeli so sredstva projektom, ki jih najbolj rabimo. Nova med. fakulteta, nova strojna fakulteta, dolgotrajna oskrba, dograditev uri soča, mesec je izjavil 'penzije so namenoma na čakanju' - namesto tega bo ponudil evtanazijo, znižali ...prikaži več so plače privat sektorju in jih povišali javnemu, dvigujejo socialko takim kot si ti, porušili so ograjo na meji. Dovolj?

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 21:07 22.junij 2023.

      LudvikK. Recimo, da kaj izmed tega celo drži. In kdo je krivec (pa ne le enkrat, ali dvakrat, temveč kar trikrat) za to? Tisti, ki vedno, kadar drži žezlo oblasti v roki, osiromaši državni proračun, da se mora vlada, ki ...prikaži več ga nasledi, ukvarjati s tem, kako bi čimbolj zmanjšala proračunsko globel, ki je nastala. Pa daleč od tega, da je pri levih vladah vse v redu, ampak nobena ne naredi tolikšne škode in osiromašenja držav. proračuna, kot desničarska, kateri vedno dirigira neki Janez.

    • vzev 22:27 22.junij 2023.

      @uros8, eni razmišljamo s svojo glavo. In ne rabimo nobene Nove24, da vidimo kaj se dogaja. In ko me že postavljaš na stran SDS, si malce preberi moje komentarje o vladi SDS in JJ. Potem pa napiši ali sem njihov ...prikaži več podpornik ali ne. Eni znamo razmišljati in ne gledamo samo levo in desno.

    • Boschtjan Zupanchich 23:15 22.junij 2023.

      @vzev, dobro si razložil večino od teh svinjskih telečjih konjskih kozjih oslovskih bedakov !!! ! !!! Hvala.

    • Boschtjan Zupanchich 23:16 22.junij 2023.

      No, pa Ludvik je tudi dobro razložil levuharskim mrtvodušnikom !!! ! !!!

    • Boschtjan Zupanchich 23:20 22.junij 2023.

      Hacker, torej, na koncu so levuharji žal še vedno Zanič !!! ! !!! No, saj Pravih Desnih strank pa sploh nimamo več.!!! ! !!! Tale današnja "Kvazidesnica" je pa itak Obupna , tako zanič je ta : "Antislovenska" !!! ! !!!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 05:20 23.junij 2023.

      Jebi ga, kaj drugega kot nerazumevanje dejanskega stanja in zavajanja od desničarskih bebotov niti ni bilo za pričakovati.. Zelo na kratko: Vlada je z ukrepi poskrbela, da smo v primerjavi z ostalo EU, prebivalci zelo malo občutili posledice stagnacije gospodarstev ...prikaži več zaradi ukrepov proti Rusiji..Kar se tiče nekaterih ustavljenih projektov, so bili začasno ustavljeni takšni, ki ne bi bili pravočasno končani in bi zato ostali brez EU sredstev.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 05:27 23.junij 2023.

      ---- Ti bodo z zamikom financirani iz proračuna, za EU sredstva pa bodo kandidirali takšni, ki imajo ustrezne pogoje..Dolgotrajna oskrba bo rešena tako kot to želijo oskrbovanci in ne po SDSsovsko, ki je hotela služiti na račun starostnikov, itd, itd....Kreteni ...prikaži več se sploh ne zavedate kaj se dogaja v EU, Nemčija je že v recesiji, pa ne bo edina. Pa saj nima smisla, kot bi šimpanzom razlagal kvantno fiziko, pa še to bi opice prej skapirale kot SDSsovci gospodarstvo..

    • h4ck3r 07:24 23.junij 2023.

      Eeeeee fantje moji...imate prav, Levica dela v dobro ljudi, je socialna, sočutna, uporniška stranka...ampak še enkrat...živimo v svetu kjer je za realizacijo idej potrebene denar in tukaj pridemo do edinega resnega vprašanja. Od kje za vraga bi Levica pobirala denar? ...prikaži več Od bogatih? Hja večina le teh bi kmalu ušla nekam kjer je ugodneje živeti. Od delavskega razreda? Ja tega bodo kmalu uničili, saj se jih 90% ne bo več strinjalo z ideološko uravnilovko.

    • zdrej 11:47 23.junij 2023.

      @Uros Resno. Levica, da je najboljša stranka v vladi? Od kdaj pa to? Volilci so rekli, da je najslabša, saj je namreč dobila najmanj glasov. Pa še to je Ljubljansko volilno območje omogočilo, da pride v vlado. Skoraj do konca ...prikaži več volitev je bila pod pragom parlamentarnega praga. Če je to treba spomnit. Njihove ideje so bile na tnalu prakse, pa se ni izšlo ok. Razlog: enak kot pri kapitalizmu. Razlika: tega takrat nisi smel povedat ali pa MARŠ na goli otok.

    • zdrej 11:50 23.junij 2023.

      @Uroš Tudi mene zanima pozitivni rezultati od stranke Levica!! Dejansko napiši š čim in kako delajo dobro. Pa ne zaradi mene ampak zaradi sebe, da boš naredil refleksijo in si osvetlil resnico. Mogoče pa komu pomagaš vzljubiti Levico.

    • Avatar Uroš Fric
      uros8 14:58 23.junij 2023.

      Včasih sem na družbenem omrežju res komu predstavil vsa dejstva, ki govorijo njim v prid, sedaj pa tega ne počnem niti tam. Vsak zase ve, kaj mu je pomembno in kdo v parlamentu oz. katera stranka dela največ v smeri, ...prikaži več da se bodo njegova pričakovanja uresničila. Vsak si lahko poišče na njihovi spletni strani rezultate, ki so jih dosegli. Zame je tako, kot sem napisal, pa nisem oddal glasu za njih na zadnjih volitvah. Stranka, ki sem jo volil, ni dosegla parlamentarnega praga.

    • Boschtjan Zupanchich 04:37 24.junij 2023.

      @uros8 , sem šel po tvojem nasvetu pravkar pogledati na Levuharsko stran, pa sem Takoj videl, da delajo PREHUDO ŠKODO CELOTNEMU PLANETU IN ZATOREJ TUDI CELOTNEMU VESOLJU, NE SAMO EVROPI PREKO SLOVENIJE !!! ! !!! IZ TEGA PA SLEDI, DA ...prikaži več , ČE BI JIH TAKOJ ODSTRANILI IZ EVROPE, BI BILO ŽE PREPOZNO !!! ! !!! Žal.

    • zdrej 10:05 24.junij 2023.

      Uroš a to naj razumem, da ni nekih dobrih argumentov? Pogledat na stran stranke?!?! Resno ?!?!? Pa to je najbolj propagandni nasvet. Katera stranka pa bo na strani napisala, da je razsipala vlado? In katera stranka bo neko malenkost ne ...prikaži veče napihnila pa si celo prisvoji delo drugih? Najmanj primeren vir!

    • zdrej 10:05 24.junij 2023.

      Levica je stranka, ki veliko in lepo govori. Stori pa bore malo. Pa še to je dostikrat dolgoročno negativno. Problem je, da se njene ideje slišijo dobro, ko pa greš gledat možnosti, pa vidiš, da ni dovolj dobro podprto. Skratka ...prikaži veča precej utopična stranka.

  • jezero 05:38 23.junij 2023.

    Eno vlado so že uničili, sedaj bodo poskušali uničiti še drugo. Oni so pripeljali Janšo na oblast.

  • Ender3 17:58 22.junij 2023.

    Kakšna bedna in prazna naslada prikletnih up.imen. Vedno orkestrirano udrihajo čez Levico očitno za to, ker huda mora za sekto SDSa in večnega Janeza.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:29 23.junij 2023.

    Kordiš je Levica. Mesec res leze preveč proti sredini. Morda je Kordiš res malo preveč na hard, samo po moje tudi take potrebujemo, pač tudi na levi morajo biti ekstremi.

  • lojs 17:24 22.junij 2023.

    leta a.d.2023 naj bi postal šef ekstremno leve stranke nekdo, ki bi ljudem pobral in nacionaliziral (po njegovem prevelika) stanovanja ... a to je za vas delo v dobro naroda? eni pa res nimate čiste podstrešne, res niste gladki

  • kapljač 13:01 24.junij 2023.

    Levica se je pod Mesecem povsem poženšcila . Spola več ne moreš določiti . Je bolje da poniknejo .

  • vzev 18:12 22.junij 2023.

    Dejansko bi tole bilo nekaj najboljšega za Slovenijo, da bi Kordiš prevzel to stranko. Potem bi se potegnili še bolj v levo, pa že sedaj dobijo ravno tisti preocenete, da delajo probleme. Tako, pa bi imeli še manj procentov glasov ...prikaži več in jih nebi bilo več v parlamentu, kar bi pa bilo za Slovenijo še najboljše. Upam, da se čim prej skregajo in zapustijo vlado. Ker bolj dolgo so tam, slabše nam bo šlo.

  • optimist11 21:50 22.junij 2023.

    Še malo pa bo NSi v vladi.

    • Boschtjan Zupanchich 23:03 22.junij 2023.

      Vse je bolje kot pa Sam Drek !!! ! !!!

    • Jernej65 23:37 22.junij 2023.

      Že od začetka Golobovega vladanja trdim, da bi namesto Levice morala biti v vladi Nsi. Ko tega Kordiša zagledam, mi pade mrak na oči, večjega samovšečneža in socialističnega lenuha, od njega, pa še ne.

  • rd2dmk2 20:11 22.junij 2023.

    torej bil je komentar na zaplenbo stanovanj. hm.. premnogo slovencev je dobilo stanovanje po jazbinškovem zakonu, , katere so dobili skoraj zastonj, samo zato, ker so bili v njih, zgradili smojih pa s skupnim denarjem. zorej eni so dobili skupno ...prikaži večo premoženje v dar. in je narobe da se to revalorizira. ampak nihče se pa ne upa polemizirat od podarjanju gozdov RKC-ju. torej bojite se za svoje zastonj pridobljene stanovanja, mar vam pa je za gozdove. ma rabimo mi levico, pa kroše tud.

    • tim6 00:13 23.junij 2023.

      Podarjeno ni bilo nič samo vrnjeno kar so leta 45 pokradli tvoji ideološki predniki

    • rd2dmk2 06:35 23.junij 2023.

      tim6 ne lupetaj. a ti si pa kaj ? te je bog pred dnevi na novo ustvaril kot adama in evo. tud ti imaš prednike in so bili v tistem času. torej so tud oni imeli prste zraven. pa da ...prikaži več ti malo razložim preteklost. v socialistični jugoslaviji so obstajali samoprispevki iz katerih se je gradilo, šole, vodovode, ceste. stanovanja. od kje misliš da so vsi bloki, ki so nastali v jugi? od kreditov bank nekim političnim veljakom, ki so to potem oddajali tako kot danes ?

    • rd2dmk2 06:41 23.junij 2023.

      edino kar vam gre v nos, desnuhom nesposobnim, je da niste pravi čas prišli do korita v slo. ja v slo. kajti kradlo se je samo za časa slo. ja in eni so so nabrali ogromno, eni bi pa radi ...prikaži več tudi, pa imajo žal dve levi roki- in jih je sram priznat, pa se imajo za desničarje. zraven pa samo cvilijo, zakaj nisem naredil to zakaj nisem naredil ono. p.p.s slo je med državljane razdelila premoženje bivše države. zdej pa povej koliko od tega še obstja. nič vse tisto je bilo prevzetos strani velekapitala

  • Kmodri 17:09 23.junij 2023.

    Ko je videl realnost politike bo zbežal!

  • boris85 22:51 22.junij 2023.

    kordiš absolutno dober kandidat vendar je sukićeva boljša izbira,svoboda narodu smrt fašizmu

    • Boschtjan Zupanchich 23:06 22.junij 2023.

      Vsi levuharji in Kvazidesnuharji So za na Odpad Zgodovine, in Čim Prej za izgnati ven iz Evrope !!! ! !!!

    • tim6 00:11 23.junij 2023.

      Bolnik🤮

    • Grof 09:13 23.junij 2023.

      Sukičeva, pa to je najbolj nagravžna baba, ali možki, saj ne vemo za kakšen spol gre, je pa noro grda

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 18:56 22.junij 2023.

    Miha Kordiš bi moral biti notranji minister!

    • Boschtjan Zupanchich 23:03 22.junij 2023.

      Ja, v Grenlandiji !!! ! !!! Ali pa kjerkoli v Afriki, samo da se skida ven iz Evrope , da nm ne bo še več škode naredil !!! ! !!!

  • Plavi-mil 16:34 22.junij 2023.

    Skrajni čas, da zginejo , so že preveč škode naredili.

    • Boschtjan Zupanchich 23:00 22.junij 2023.

      TOOOČNO TOOO !!! ! !!! IN TO ČIM PREJ, DA SE SPOKAJO IZ EVROPE VEN, TILE ZLOBNI ANTISLOVENCI !!! ! !!!

  • Avatar NickMason
    NickMason 20:19 22.junij 2023.

    Levica je JJ trojanski konj

    • Grof 20:30 22.junij 2023.

      Bratovškova nocoj na Tarči, Nemci, Italijani vsi okoli nas se vozijo ljudje v službo z avtomobili, a nikoli ne samo voznik za volanom, v vozilu je tudi do 13 mandelcev, mislim Nemcev, halo Alenčica, ,,,

  • LudvikK. 16:26 22.junij 2023.

    Golob jih naj vodi, če je že prevzel njihov program. Najbolje pa bi bilo da ukinejo stranko oz. celotno vlado.

  • Jernej65 16:15 22.junij 2023.

    Kordiš bo pokopal levico. Je preveč ekstremističen in radikalen. Njegove ideje so všečne vendar na dolgi rok ne pijejo vode. Brez Boskarolov, Akrapovičev ni napredne družbe in posledično je vse bolj prazna državna blagajna in vse bolj revni ljudje. Lep ...prikaži več primer so Venezuela, Kuba, Severna Koreja, kjer vladajo Kordiševi idoli.

    • vzev 18:14 22.junij 2023.

      Slabo nebi bilo.

    • Jernej65 18:18 22.junij 2023.

      Zanimivo, koliko skrajnih levakov je na tem forumu, ki si želijo Venezuele, razumi če moreš. Sreča da se velika večina slovencev ne strinja z levimi ekstremisti, ki si želijo biti revni in jim to celo ustreza. V glavnem gre za ...prikaži več lenuhe, ki že sedaj živijo samo na račun države.

    • vzev 18:22 22.junij 2023.

      Mislil sem, da nebi bilo slabo, če bi pokopal levico.

    • Jernej65 18:25 22.junij 2023.

      vzev, nisem imel tebe v mislih ampak tiste, ki tako množično talajo minuse.

    • tim6 00:14 23.junij 2023.

      Všečne? Bolj bolane kot vsecne

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.