Slovenija /slovenija/crna-kronika
22571 ogledov

Danijev morilec iz pripora: Ni problema, v dveh letih bom zunaj, ker ...

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 11:42 17.avgust 2025.

Rak rana naših zakonov je to, da omogočajo pri alkoholu, mamilih, psihičnih motnjah ''zmanjšano prištevnost'' . Namesto da bi bila to oteževalna okoliščina. In to vedo vsi p pravosodnem postopku. Za zjokat pa je, ki sodnica namesto ostre sodbe v ...prikaži več poduk poda milo sodbo in nasvet da se naj poboljša. Fej in fuj. Ampak ko gre za svoje, sodne izvršitelje, takrat ni milosti. Ni pomembno kako sta nastopila pokojna, ne, to so priviligirani. Namenjeni robu zakona, podaljšana roka. Da jih ni sram, 850.....

Garancija 09:37 18.avgust 2025.

Sodnica mora dat milo obsodbo,če ne ji bodo prišli na dom po hčerko.pri nas bi morali imeti tajno policijo,za katere ne bi vedel nihče,in bi take potiho pospravili,kakšna sodišča,to je za otroke

• atamama 12:49 18.avgust 2025.

Garancija, sem tudi jaz mislil, da je v tem grmu zajec. Ampak imam znance, pravnike, sodnike, tožilce. Ko se z njimi pogovarjaš na to temo je ''pozitivna diskriminacija'' in nudenje ''pomoči'' pravilen ukrep, tudi izvajajo ga.. Ne premakne jih ne ...prikaži veče tudi problem Strojan, ki je blizu ulice pod daljnovodi, še vedno pravijo, omogočimo jim da se poboljšajo, problem je v njih naturi.... pa jebi ga, ko en civil razgraja, je tudi natura?

• janez5137 12:55 17.avgust 2025.

O Davidu(Dejvu) bo rekel pa tako... Prav nic ni "bogi", ampak se zelo dobro zaveda svojih dejanj in to je naredil zelo zavestno, ker je mnogokrat omenjal, da bo en dan nekoga ubil. Vedno se je hvali in grozil z ...prikaži več nozem, a kljub prijavam ni nihce ukrepal. Upam, da se bojo oglasila vsa dekleta, ki jih je verbalno, vcasih tudi fizicno napadal.

• janez5137 12:59 17.avgust 2025.

Vsi mi posteni ljudje pa delamo in placujemo za to, da imajo taksni kot je David denarno podporo, zato da pjancujejo in se drogirajo na nas racun. Tistemu ki v resnici potrebn te pomoci pa ne pomagajo!! To mi gre ...prikaži več najbolj na bruhanje!! Skratka, mislim da si David posteno zasluzi kazn za UMOR, kajti v nasprotnem primeru je Vas sposoben narediti se kaksno neumnost. Nobene potrebe ni se po eni zrtvi!!!

• jakec1575 11:02 17.avgust 2025.

slovenski imbreeding at its best. zalostno a resnicno. vmes bodo albanci prevzeli bovec in tolmin, ko tile pijancujejo. ironicno sds zganja slovenceljstvo v bovcu medtem ko so biznis prevzeli albanci.

• 4krogci 07:03 17.avgust 2025.

Ker tamau je pa bil tko nedolžna oseba ane??? Dejte bit malo objektivni!! Z Blagojevici so in bodo sami problemi! Ze tastari je bil tezavn, fotr od mulca isto...da o mulcu niti zacel nebi ampak o tem ne bu ne ...prikaži veče mu ane??? Zaradi njih so lovci zapuscal LD Most na Soči, k drugega kot se ga napit do onemoglosti in zravn opletat z orozjem niso znal!!! In ja David bo ze res hitro zuni, ma Blagojevići ga bodo pospravli, sam da pride na prostost....kako boste pa pol pisal kako so prijazni??

• Grunf 07:46 17.avgust 2025.

No ja. Prav veliko škode ne bo, če ga bodo oospravili.

• 4krogci 08:06 17.avgust 2025.

David je posebn tle nimamo ki dodat…ampak se nikol nism mel problemov z njim…pa sm ga srecu ze v marsikaterem stanju. Docim tamali je pa vedno neki sikal in se delu pomembnega in mocnega ko mel v riti par pirou pa kolege okol.

• PasjaProcesija 08:32 17.avgust 2025.

4krogci, ti, ki poznaš vse in vsakogar, in ki si domač povsod. Lahko bi se kaj oglasil na mitskem hribčku nad Idrijo. Da nisi imel težav z Davidom, pove več o tebi kot o njem. Tip je bil vizionar in ...prikaži več je vnaprej predvidel legalizacijo trave, pa policija ni bila razumevajoča. Za vsako estradnico veš, da se prostituira. Za vsakega vaškega godca veš, da je buzerant. Na zalogi imaš rešitve za vse težave v polkrogu 300 km od središča sveta, Pivke. A ne bi vsaj ob umorih zadržal svojih „modrosti“ zase?

• smejka 21:13 17.avgust 2025.

Ni opravičila za uboj!

• 186969a67a2428292e729a117a9bd492d51b738e 00:50 18.avgust 2025.

ti pametnjakovic si pa bister da pises anonimno pa si neupas javno pokazat kdo si, glede na to nisi clovk kdorkoli si.

• janez5137 12:51 17.avgust 2025.

"Spostovani" 4krogci in vsi tebi podobni... Poznal sem Danija in poznam Dvida(Dejva). Nihce na tem svetu ni brez napak. Lahko pa recem, da je bil Dani clovek velikega srca, ki je bil vedno pripravljen pomagati vsakemu cloveku v stiski. Mogoce ...prikaži več je kdaj izpadlo kot da "sika", ampak v resnici se je potegoval za PRAV nekoga. Kadar je bil on osebno napaden je vedno vzignil roke v predajo. Tako je bilo tudi na dan, ko mu je David vzel zivljenje.

• PasjaProcesija 15:29 17.avgust 2025.

Ni iz vaših koncev in naklada. Kot to počnejo iskalci pozornosti, se enostavno zlaže, da svojim besedam doda težo. Glede na nov uporabniški profil utegneš biti redek uporabnik interneta. Zgube njegovega kova poganjajo butaste debate. Tako dan za dnem. Čeprav ...prikaži več je njegov zapis nad vsako mejo nespoštljiv, ga vrzi čez ramo. Paradoks je, da je ta vikend na Soči. Zagotavljam ti, da zapisanih besed ne bi upal ponoviti dostojnemu sogovorniku v obraz. Ko to prebere, utegne kmalu pobrati šila in kopita.

• janez5137 16:05 17.avgust 2025.

Profil sem ustvaril ravno zaradi njega, ker mi je zjutraj skoraj pokvaril dan. Res je bogi u dusi!

• PasjaProcesija 16:20 17.avgust 2025.

Sem slutil. Veš, da je ogromno vzporednic med morilcem iz članka in zgubami tipa 4krogci. Nakopičen gnev, iskanje potrditve, prelaganje odgovornosti na druge, občutek večvrednosti itd. Takšnih je ogromno, le da redkokdaj rezultira v umoru. Spremeniti jih je zelo težko. ...prikaži več Saj vidiš, da so se ljudje sposobni poistovetiti z dolgoletnim kriminalcem, ki je izvedel umor izza hrbta. Ni se poistovetil eden, poglej koliko plusov je dobil. To je realnost, ne sme te pa to sesuti. Pa lepši preostanek dneva!

• 186969a67a2428292e729a117a9bd492d51b738e 00:43 18.avgust 2025.

Dani je bil en najbolj postenih, najbolj zascitniskih, najbolj ljubecih, radodarnih itd.. fantov kar sem jih poznala, minilo je eno leto in se malo in se vedno je in bo ta odgovor ostal v meni do konca lajfa, poznam tudi ...prikaži veči mamo, tata, tete in strica in brata, za katere lahko potrdim isto, nikoli nic slabega, vedno samo smeh, pocutis se prevec nasmejano zivahno in zelo sprejeto v njihovi druzbi. Ni posteno da je en clovek unicil te dobre ljudi in jim odstranu s tega sveta tako dobro duso😔❤️

Zala 10:25 18.avgust 2025.

Štruklja izbrisat z zemeljskega obličja.

• bobubob 15:25 17.avgust 2025.

Slovenija, pravna država. Polna pravnikov in prazna zdrave pameti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.