Avto
257 ogledov

Pri Fordu so se z multimedijo vrnili k osnovam

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 21:35 11.november 2016.

    Edino potrebna, uporabna in uporabljana dodatna oprema v avtomobilu: upravljanje radia na volanu, kamera, ki snema vožnjo spredaj in zadaj, navigacija in prostoročno telefoniranje.

  • Zima 08:04 12.november 2016.

    Očitno so upoštevali tudi tvoje pripombe, saj piše, da gre za novo generacijo, pri kateri so upoštevali pripombe voznikov, oz. lasntikov vozil. Drugač pa so včeraj pisali o primerjavi multimedij, tudi Fordove.http://www.zurnal24.si/test-najboljsi-karavan-karavani-dizel-cena-stroski-seat-leon-golf-skoda-octavia-ford-focus-renault-megane-astra-peugeot-308-toyota-auris-kia-ceed-clanek-280796

  • mojster.edi 11:28 11.november 2016.

    Uredništvo pridno briše komentarje, upam da tega ne bo. Sam vozim forda bmax-a in glasovno upravljanje je popolnoma neuporabno. Angleščina, nemščina, umetnost je izreči besedo, da te razume sync! Z nivojem hrupa v kabini - višja hitrost pa je še ...prikaži več bistveno slabše! Ford veliko stvari ponuja a v stilu kr neki... Sam sem imel negativno izkušnjo z radiom, ki je slabši od večine konkurenčnih modelov, in odgovor servisa, ja tak radio je, ne moremo nič napraviti. Celo tržna inšpekcija se distancira od pomoči uporabnikom, za dokazovanje pa bi rabili celo celo sodnega izvedenca, tožiti Forda, skratka z Fordom samo sanjate mokre sanje o nekem popolnem njihovem izdelku.. Realnost pa je, da stranki Ford proda polizdelek, posebej na področju infotaimenta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.