Gorenjska
16000 ogledov

"Pri količini nam v Sloveniji še ne gre. Tam nam pamet odpove."

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 08:05 28.september 2022.

    hm, ne vem kaj išče ta inšpektorica ? mi ni jasno. sam sem se peljal po poti sredi pokljuke ( pa ne nisem šel nabirat jurčke ) pa sem lahko opazoval ljudi iz avta kako so ob cesti pri svojih ...prikaži več vozilih čistili plen. kartonske škatle velikosti vsaj 50x50x50 zraven pa kupi ostankov gob. če tja notri spraviš 2 kg pa četudi je bila družina z multivanom naj me koklja. pa še ostale odločbe so mal vprašljive. tako da, ja letos bo spet baharrija v stilu, sem nabral poln gepek gob, tako kt v zlatih 80-tih.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 08:19 28.september 2022.

    Najbolj je žalostno to, da gobe, ki jih "gobarji" ne poznajo enostavno zbrcajo ali pohodijo, obenem pa izropajo celotno količino rastočih gob, ki jo na koncu zime vržejo v smeti, ker jo niso uspel požret! Midva z ženo nabirava gobe ...prikaži več že zelo dolga leta pa jih vsako sezono nabereva za naju kakšno kilo, ostalo pa otrokom in znancem, ki niso vešči nabiranja oz iskanja,

  • munja 11:36 28.september 2022.

    Požrešneži in uničevalci ostalih gob, ki jih ne poznajo, so letos prišli na svoj račun, bedniki, res. Kje je kontrola inšpektorjev, se vprašam. Kam bodo nabiralci dali vse te gobe, spet v smeti, ker jih ne bodo mogli vse požret, ...prikaži več pogoltneži (kar se je že dogajalo nekaj let nazaj). Kolikor vem, je goba tretirana kot ZAČIMBA, ne pa da se jih nažreš, da ti je slabo. Take stvari me pa res jezijo, ker eni sploh ne znajo nabirat in uničijo vse okoli.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.