Slovenija
5601 ogledov

Pri nas: Grožnje in fašistični simboli na plakatih

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Matjaž Kotnik 08:50 09.junij 2022.

    Samo na miru nas pustite in ne nas posiljevati z vašim stanjem. Me čist en ku.c briga.

  • Jernej65 08:31 09.junij 2022.

    Nisem maral Janševe vlade, nimam nič proti LGBT, vendar se mi pa zdi to propagiranje preko plakatov vseeno malo preveč. Kako bi pa izgledalo, če bi vsi preko plakatov vse povprek propagirali svoja prepričanja, nastal bi pravi kaos in deljenje ...prikaži več na take in drugačne. Malo več pameti prosim od vseh, tudi od LGBT.

  • h4ck3r 08:57 09.junij 2022.

    Gledam, berem, gledam, berem...lahko vprašam kje je kakšna grožnja in fašistični simbol? Se S.H.H. sploh zaveda kaj to pomeni? Za mene, ki imam pač tradicionalno rad ženske, mi je pa mogoče to vsiljevanje nekega mnenja preko plakatov... grožnja, fašistično vsiljevanje ...prikaži več nekakšnega mnenja s prikrito grožnjo, da bom drugače stigmatiziran, če se s tem ne bom strinjal. Pa kako bolana še lahko postane ta družba. Nimam nič proti LGBTIQ, vse ok...ampak ne vsiljujte mnenja ostalim.

  • Luksi 08:33 09.junij 2022.

    Saj je vse v redu, nimam nič protu njim, naj počnejo kar jim je všeč, ampak pojavile so se mavrične zastavice na oglasni deski v vrtcu, to pa po mojem ni v redu. Otroci stari par let sploh ne vedo ...prikaži več za kaj se gre, pa se jim že nekaj vsiljuje. To bi pa vsekakor prepovedal in sankcioniral...

    • h4ck3r 08:51 09.junij 2022.

      Tako je...da sam vidim kaj takšnega v našem vrtcu in osnovni šoli, sem prvi pri ravnateljicah. Nekaj je nestrpnost, ki se je nikakor ne sme tolelirati, ampak propagiranje pri mladih, ki so že tako preveč zmedeni v teh časih. NE...imej ...prikaži več parade, imej javne tribune, bori se za svoje pravice, ampak tako kot vsa ostala religiozna oglaševanja ostani izven izobraževalnih ustanov...razen kar je v gradivu za namene izobraževanja.

    • popokatopetl 09:13 09.junij 2022.

      >"propagiranje pri mladih, ki so že tako preveč zmedeni v teh časih." ---- Mladi ki slučajno niso straight so dejansko precej zmedeni, daleč največ težav pa jim povzroča okolica, ki jih noče sprejeti kakršni so.

    • h4ck3r 10:24 09.junij 2022.

      Govorim o otrocih do 6 in do 15 leta...kako lahko ti otroci ved ali so "straight" ali ne? Do 6 leta vedo ravno kakšen spolni organ imajo naravno punce in kakšnega fanti. Do 15 leta, jih pa večina okusi šele ...prikaži več kakšen poljub ali v manjšini tudi kakšen spolni odnos...

    • h4ck3r 10:24 09.junij 2022.

      ...Prav je da spoznajo proti koncu OŠ, da obstajajo tudi druge sprejemljive spolne usmeritve (hetero, homo in bi) in to je to. Raznorazni "ono" in druge izepljanje, pa gre bolj za izstopanje in iskanje pozornosti in so jih v normalnih ...prikaži več časih obravnavali psihiatri.

    • popokatopetl 11:17 09.junij 2022.

      "kako lahko ti otroci ved ali so "straight" ali ne? " --- Marsikateri ne vedo, vsaj ne zihr. Ampak to se začne kazat že kmalu, simpatije so že v nižjih razredih OŠ, v višjih že vleče na seks. Pri nekem ...prikaži več procentu ljudi (na začetku otrok) tisto kar je med nogami ne ustreza tistemu kar čutijo emocionalno in to je za mnoge od njih huda frustracija, ker ni "normalno". Še hujša da znajo bit vrstniki do njih še mnogo bolj kruti kot spletni komentatorji tu. Tud jaz kdaj bil, žal, mi ni nihče razložil.

    • popokatopetl 11:25 09.junij 2022.

      "Do 15 leta, jih pa večina okusi šele kakšen poljub ali v manjšini tudi kakšen spolni odnos..." ---- Kakšna je "realizacija" je eno, ampak kolikor mi je znano večina otrok v petem razredu že fantazira o seksu, tudi če ne ...prikaži veče priznajo. V starejših družbah otroci pri 13 niso bili redkost, poglej npr Valvasorjevo biografijo.

    • h4ck3r 12:55 09.junij 2022.

      kot sem napisal...nikjer ne vidim težave, da se pogovarjajo in izobražujejo o različnih usmeritvah in da otroci tudi postanejo bolj strpni. Nobenemu ne bi smelo biti nelagodno, če mu je všeč isti spol. Otroci bodo še vedno otroci in neposredni, ...prikaži več ampak drugače usmerjenim vsaj ne bo nelagodno ob misli da mu je pa všeč isti spol. Ne govorim sedaj, da to javno že razglasi, ampak manj bo tesnobe, če bo že vedel, da bo to sprejeto kot nekdaj vsakdanjega.

    • Luksi 13:33 09.junij 2022.

      Vse ok, ampak napisal sem, da so bile zastavice v vrtcu, otroci so tam stari 2 do 6 let in ne vedo da kaj takšnega sploh obstaja. Kar se mene tiče je to nadlegovanje otrok...

    • h4ck3r 16:26 09.junij 2022.

      Luksi, se popolnoma strinjam s teboj. Mavrična zastava ima v vrtcu kaj za iskati samo v povezavi z mavrico na nebu in njenimi barvami. Vse ostalo je nadlegovanje.

  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 08:47 09.junij 2022.

    Enaki so kakor vegani in ostali, ki vsiljujejo svoja prepričanja ostalim. jebajte se s tem in pustite ostale živeti svoje življenje. S tem vsiljevanjem si več škode delajo kakor koristi.

    • h4ck3r 08:53 09.junij 2022.

      Tako je...imej svoje prepričanje, ga spoštujem in ne obsojam...ne pa me sili kako naj razmišljam ali celo, da me mora biti sram izraziti lastni mnenje, če ni po njihovem okusu...pa tu govorim o vseh aktivistih in njihovih mnenjih...lahko celo rečem ...prikaži več skrajnih, saj večina še vedno misli enako.

  • Avatar _lolekbolek_
    _lolekbolek_ 09:48 09.junij 2022.

    Moški je ON, Ženska je ONA. Moški ima PENIS, Ženska ima VAGINO. Razno posiljevnje z zaimki in posiljevanje z ameriško / holywoodsko agendo je nesprejemljivo. Kdo komu liže ali vleče je pa stvar zasebnosti in lastnih preferenc in to posiljevanje ...prikaži več mavričnimi zastavami je že preveč.

    • popokatopetl 11:35 09.junij 2022.

      OK. In kaj bi naredil, če bi v tistem majhnem procentu ljudi, ki ima oboje ;)

    • Avatar _lolekbolek_
      _lolekbolek_ 12:42 09.junij 2022.

      @popokatepetl: Se pravi zaradi tistega zelo majhnega procenta ljudi, ki ima oboje, se lahko otroke posiljuje in dela zmedo v njihovih glavah? Pač narava je taka in včasih pride do čudnih mutacij in ljudje se rodijo z obema spolnim organoma, ...prikaži več dvema glavama (siamski dvojčki) in podobnimi hibami, a to še ne pomeni, da je za vsako mutacijo in hibo potrebno posiljevati otroke s tem.

    • Luksi 13:39 09.junij 2022.

      Bravo, skozi mutacije smo se razvili do današnje stopnje, nekatere so bile uspešne, druge so pa pač propadle. In tele mavrične so pač obsojene na propad...

    • popokatopetl 13:40 09.junij 2022.

      Jep, ravno zaradi tistega zelo majhnega procenta, ker so točno tisti ki imajo s tem velike težave. Po tvojem naj se rajši vsi vržejo pod vlak al kaj? Če si v svoji glavi "straight", te že ne bo noben gej ...prikaži več etc spreobrnil razen če nisi itq malo labilen ;). Je pa naša družba še vedno v tisti fazi kjer je na "nenormalne" ogromen pritisk s strani "normalnih" namesto da bi jih pustili pri miru živet kakor hočejo. Namen parad je da se pritisk zmanjša, česar pa seveda nekateri "normalni" nočejo razumet.

    • Avatar _lolekbolek_
      _lolekbolek_ 13:47 09.junij 2022.

      @popokatepetl: Nihče ne pritiska na nobenega, me niti malo ne zanima kaj kdo počne za 4 stenami svojega doma, kot sem rekel, ne pomembno je s kom je kdo, če ti to ugaja imaš vso pravico biti z moškim ali ...prikaži več žensko. Kar pa je pomembno in za moje pojme nepotrebno, je posiljeanje otrok s tem, Zaradi mene si lahko on, ona, ono, avion ali pa kača, imaš vso pravico. Nimaš pa pravice mojega otroka siliti v to. Biologija je jasna, MOŠKI je moški, ŽENSKA je ženska, vse vmes so pa mutacije in hibe.

  • Avatar Leon
    Leon 08:50 09.junij 2022.

    Vlada Janše je Nacionalno tiskovno agencijo, ki je fašistični medij vpisala v razvid medijev! https://vezjak.com/2022/05/13/nacionalna-tiskovna-agencija-fasisticni-medij-zdaj-vpisan-v-razvid-medijev/#more-28208

    • Avatar Leon
      Leon 09:16 09.junij 2022.

      Nacionalna tiskovna agencija, vpisana v register medijev, širi rasistične ideje iz Mein Kampfa https://vezjak.com/2022/05/20/nacionalna-tiskovna-agencija-vpisana-v-register-medijev-siri-rasisticne-ideje-iz-mein-kampfa/

  • rd2dmk2 09:36 09.junij 2022.

    torej cerkev je polna pedofilije in podobnih nemoralnih postopkov in v cerkvi so večinoma naši ljubi pripadniki velike peterice in ko seštejemo (tisti, ki zmoremo ) ena plus ena, dobimo grozo. pa se kaj premika v tej smeri ? innajprej ...prikaži več naj ti zagovorniki raznospolnih parov uredijo, da se tam ne bodo dogajala posilstva, pretepi in umori. verjetno dva dedca se mal drugače stepeta, kot pa en dedc od 120 kil ( po iztoku mlakarju ) pa ena ženska od 50 kil. ok pustimo redke obratne primere, vredu.

  • bi_ba 11:42 09.junij 2022.

    Moški, ženske in napake narave, ne pa 36 spolov.

  • Friderik1950 10:04 09.junij 2022.

    Se strinjam, da si delajo s temi propagandami več škode kot koristi. Če pa je po njihovem Janša hodil po ulicah in jim malo popravil plakate, pa ni nič narobe, no ja vsaj jaz tega ne vidim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.