Medvedi v srednji Evropi so okoljevarstveni snobizem - tako velike živali v tako nasičenem prostoru se ne smejo svobodno razmnoževati; še mi ne moremo početi vsega, kar bi hoteli.
Okoljevarstveniki so jim dolžni natikati kondome, če jih želijo gledati.
Kdor nasprotuje odstrelu, si naj jih vzame domov v posteljo. Poravnati mora vso nastalo škodo, ki jo medvedi povzročijo in kazensko odgovarjati, če to ne bo izvršeno.
Ne bodi nestrpen: Te bodo obtožili hujskanja. Ko je moja na obisku v zoo izjavila, da bi medveda, ki je v ogradi najraje stisnila k sebi, sem vedel, da se ji je dokončno odpeljalo!
Meni se pa medvedje smilijo , vendar regulacija števila medvedov je naloga , ki nam jo je zaupala mati narava in zato se strinjam z odstrelom , pravzaprav bi jih morali odstreliti vsaj še 100 več. Italijanaski predlog je milo… ...prikaži več rečeno , nastal v glavi totalnega bedaka , drugega izraza za takega butlja ali pa arogantneža jaz ne poznam.
Naši jih bodo z veseljem sprejeli, ker želijo iz Slovenije napraviti rezervat in živalski vrt. Itak jim je pa za prebivalstvo malo mar!
Medvedi v srednji Evropi so okoljevarstveni snobizem - tako velike živali v tako nasičenem prostoru se ne smejo svobodno razmnoževati; še mi ne moremo početi vsega, kar bi hoteli. Okoljevarstveniki so jim dolžni natikati kondome, če jih želijo gledati.
Zakaj pa ne , bo več salam
Italijo je treba seznaniti, da Slovenija ni varna država. Zato po EU uredbi ni primerna za sprejem, ker jih pobijamo.
Kdor nasprotuje odstrelu, si naj jih vzame domov v posteljo. Poravnati mora vso nastalo škodo, ki jo medvedi povzročijo in kazensko odgovarjati, če to ne bo izvršeno.
Ne bodi nestrpen: Te bodo obtožili hujskanja. Ko je moja na obisku v zoo izjavila, da bi medveda, ki je v ogradi najraje stisnila k sebi, sem vedel, da se ji je dokončno odpeljalo!
Enega bomo še prenesli, ampak ga bi zamenjali za goloba in ptičjo vlado, bo manj škode naredil, kot ti nesposobneži.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Meni se pa medvedje smilijo , vendar regulacija števila medvedov je naloga , ki nam jo je zaupala mati narava in zato se strinjam z odstrelom , pravzaprav bi jih morali odstreliti vsaj še 100 več. Italijanaski predlog je milo… ...prikaži več rečeno , nastal v glavi totalnega bedaka , drugega izraza za takega butlja ali pa arogantneža jaz ne poznam.
Meni se nič ne smilijo kamot bi jih postrelil