Slovenija
33 ogledov

"Pri nas so na oblasti politikanti"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Trsten 22:32 19.maj 2012.

    Zavlačevanje agonije svetovne ekkonomske krize. Elita hoče svet spraviti na kolena in to je to. Bilderbergi bodo letos poizkušali vzpostaviti eno svetovno vlado.Ta kurčeva kriza je delo svetovne elite in ta Kraljič to ve. Tle pri nas samo rožce sadi.

  • BepaJoseph 08:36 19.maj 2012.

    Damo pa vsakih nekaj let par 100 milijonov za dokapitalizacije, da jih lahko potem NLB "investira" nekam na Balkan in izgubi(beri: v dogovoru si del denarja razdelijo razni priskledniki)Strk-preden boste vi svet popravili, bo preje konec sveta... Podjetništvo deluje ...prikaži več na "tukaj in zdaj", vse ostalo so debate za ob čaju...Vlade ne bi smeli več voliti-temveč bi jo morali najeti. Verjemite,da bi bilo ceneje,uspešnejše in predvsem-manj stresno...

  • strk 08:24 19.maj 2012.

    10 milijonov ne damo nikomur! ITAK! Nihče na svetu si to ne zasluži. Preživetje Zemlje je bolj važno od preživetja države. Nadpovprečno podpiranje top-managerjev vodi k preživetju sistema in uničenju Zemlje. Ko bodo vsi ljudje zadovoljni s sto tisoč plače, ...prikaži več potem bo človeštvo napredovalo. Če tega nočejo videti v velikih državah, potem jim moramo pokazati mi, ta majhni. Pa ne mislite, da ni mogoče. Najmanjša bolha lahko močno piči, današnje velesile pa so odvisne od izkoriščanja malih. Gremo civilna družba. Okupirajmo!

  • deželan 10:48 19.maj 2012.

    Vse bolj se kažejo zablode levo-desne politike. Z zakonom o lastninjenju so naredili katastrofo, vse v želji počistiti menagerje in vladati brezmejno v vsem. Po drugi strani, pa so na podjetja obesili vsa bremena vračanja premoženja in to na zelo ...prikaži več kratki rok. Nemci so plačevali vojno odškodnino a ne v tako kratkem roku in zato niso razprodali gospodarstva.Politiki nimajo nobene civilne protiuteži, ter vladajo po sistemu ex YU. Ali si "naš" ali pa te je potrebno uničiti. Einstein je ob pod prisilo uvedeni konstanti o statičnem vesolju, sam spoznal da je bila to njegova največje napaka, nakar jo je izključil in vesolje se je lahko širilo, čeprav se je že prej ha ha. Naši politiki pa konstante vladanja "naši v vsem " ne izpustijo in nas še naprej tlačijo v pod povprečje.

  • Koka 08:07 19.maj 2012.

    Z veseljem sem prebral tale odličen intervju z g.Kraljičem. V nekaj stavkih nalije čistega vina, vse izgleda dokaj preprosto ampak hudič se skriva v podrobnostih,oz. največji problem so nesposobne politične stranke - nesposobne prepotrebnega konsenza, pokvarjeni ( nesposobni ) menagerji, ...prikaži več populistični sindikati ... pa smo tam, ko smo !!! Išče se nekdo, ki zmore - takoj in zdaj.

  • deželan 10:59 19.maj 2012.

    Res se išče nekdo, ki zmore - takoj in zdaj.A dosedanje stranke DZ dokazujejo, da so to mokre sanje. Prej je rušil ukrepe JJ , sedaj ji ZJ. Ob dejstvu, da se da ugotoviti kakšna škoda nastaja ob takem ...prikaži več početju. Res je , politiki imajo moralno odgovornost in ta se uveljavi na volitvah. Pa je to dovolj ? Ali ni to početje pogubno za državo ? Nas ne bo to pripeljalo v popolno razprodajo, ko bomo delali le še za obresti ?Že sedaj bi lahko izstavili JJ račun za nesprejete Pahorejve reforme. Ob nesprejetju ukrepov JJ pa lahko izstavimo račun ZJ. A kaj ko nimamo v Sloveniji nobene protiuteži politikom.

  • deželan 19:51 19.maj 2012.

    Reykjavík, Islandija so postavili pred sodišča politike in finančnike ki so pripeljali državo v dolgove.Pri nas bi morali poklicati na odgovornost finančnike in politike, ki so omogočali lažni standard. Med te spadajo tudi sindikati, ki zagovarjajo še nadaljnjo ...prikaži več zadolževanje, češ saj bomo jutri zaslužili več in pod parolo ne zmanjševanje pravic pa tudi če so na kredit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.