Obvezno služenje vojaškega roka pa vključit še cigote kot je bilo v bivši Yugi. So bili siti, oblečeni, skopani, tako ko so zaključili niso hoteli domov.
Vojsko tako kot se je služilo prej,tako bi moralo biti,ne to kot zdaj prostovoljno,3 mesece bi bilo in to je to .potem pa TO,ne vem kaj mešate jabolke in hruške
Super nick...najprej bodo šli tvoji sončki v vojsko potem pa vsi ostali. pa na fronto bodo tudi šli v prvi vrsti. Pa ne samo tvoji, od vseh, ki navijate za vojsko.
Ti si premlad zgleda,da bi to razumel,ko končaš vojni rok,si potem rezervist,to velja za tvoj kraj ,ne pa pošiljanje v vojno drugam,zato služi redna vojska,kaj tebi ne potegne
Sem bil v JNA in vem kaj govorim...in jaz naprimer bi imel rezervo v kraju kjer sem služil, pa ni bilo v Sloveniji. In ja, z gotovostjo lahko rečem, da edino kar so nas učili je bilo kako čim hitreje… ...prikaži več ubiti nasprotnika. Bi rad še kaj bolj natančno?
V začetku sedemdesetih sem služboval v Šentvidu pri Ljubljani in smo hodili z vojsko vedno na teren za nekaj dni, sedaj pa se vojaki skrivajo po pisarnah. Nič jim ne bo škodovalo, da se malo navadijo mraza. Ni pa hec,… ...prikaži več ker cigani ne streljajo z maneversko monicijo, pa so to kar resne vaje.
Nisem verjel, da bom kdaj gledal ta film ko levejzarji plešejo kot si je JJ zamislil! So končno spregledali, da imamo desni bolj prav ;-) To je svoboda na vrhuncu, ko po levem plesu sledi desni!
Putin je CAR in on barabe odpelje na dopust v UKRAJINO V prvo vojno linijo seveda Mi je Veliki Gospod Putin povedal da gredo takoj v prve bojne vrste KOT KANON FUTER in da do danes še noben ni dočakal… ...prikaži več l drugega dne Je spraznil zapore tak da tam ni več zbiralcev barvnih kovin in da je paznikom prav dolgčas J amora pa res biti dolgočasno v ruskih zaporih Bom predlagal Golobu naj si vzame GOSPODA Putina za vzor
Putin je CAR in on barabe odpelje na dopust v UKRAJINO V prvo vojno linijo seveda Mi je Veliki Gospod Putin povedal da gredo takoj v prve bojne vrste KOT KANON FUTER in da do danes še noben ni dočakal… ...prikaži večl drugega dne
Je spraznil zapore tak da tam ni več zbiralcev barvnih kovin in da je paznikom prav dolgčas
J amora pa res biti dolgočasno v ruskih zaporih
Bom predlagal Golobu naj si vzame GOSPODA Putina za vzor
Ja, so ljudje in zato so se sposobni naučiti delati ter spoštovati pravila, ki si jih postavlja družba. Niso opravilno nesposobni. Samo - ni jim treba. Ker so priviligirani že desetletja. Zadnji čas je, da jih zakon obravnava enako kot… ...prikaži več nas, ki jim plačujemo socialo in komunalije, pa še plače za razne Muce.
Naj še malo zavijejo v Žabjak.
Al pa na Trstenjakovo na marendo s polisendviči..
Kaos je edino v glavah žurnalovcev, ki so zadolženi za naslavljaje prispevkov!
Si mi vzel z jezika...
Sepravi bo ko en navadn dan v blizini Pocka…sam da nebo tolk detonacij!
Obvezno služenje vojaškega roka pa vključit še cigote kot je bilo v bivši Yugi. So bili siti, oblečeni, skopani, tako ko so zaključili niso hoteli domov.
obvezno služenje? ma kaj si bolan? ti bi še eno generacijo poslal v tovarno morilcev? nisi nič boljši, kot ciganarija
Vojska je vsakega spravila k pameti,so že poskrbeli ,da je bilo tako.
Vojska ni nikogar spravila k pameti....samo mirni so bili tisti vojni rok.
Tisti, ki pa navijate za obvezno služenje: Najprej vaši sončki in sončice, tudi na fronto, če bo treba, šele potem so na vrsti moji.
Vojsko tako kot se je služilo prej,tako bi moralo biti,ne to kot zdaj prostovoljno,3 mesece bi bilo in to je to .potem pa TO,ne vem kaj mešate jabolke in hruške
Super nick...najprej bodo šli tvoji sončki v vojsko potem pa vsi ostali. pa na fronto bodo tudi šli v prvi vrsti. Pa ne samo tvoji, od vseh, ki navijate za vojsko.
Ti si premlad zgleda,da bi to razumel,ko končaš vojni rok,si potem rezervist,to velja za tvoj kraj ,ne pa pošiljanje v vojno drugam,zato služi redna vojska,kaj tebi ne potegne
Sem bil v JNA in vem kaj govorim...in jaz naprimer bi imel rezervo v kraju kjer sem služil, pa ni bilo v Sloveniji. In ja, z gotovostjo lahko rečem, da edino kar so nas učili je bilo kako čim hitreje… ...prikaži več ubiti nasprotnika. Bi rad še kaj bolj natančno?
Sanja svinja o koruzi.....sem pa že pomislil, da bodo spremljali gradbene inšpektorje na poti na delo v tista naselja na tujih njivah in travnikih.
V začetku sedemdesetih sem služboval v Šentvidu pri Ljubljani in smo hodili z vojsko vedno na teren za nekaj dni, sedaj pa se vojaki skrivajo po pisarnah. Nič jim ne bo škodovalo, da se malo navadijo mraza. Ni pa hec,… ...prikaži več ker cigani ne streljajo z maneversko monicijo, pa so to kar resne vaje.
Tudi sedaj hodijo redno na teren. Če ne verjameš, te vabim v okolico Postojne na poslušanje njihovih vaj.
Kaos za 40 vojakov, s koliko kamioni jih boste pa peljali, še za en avtobus jih ni, ne nakladajte.
Najbrž bodo zaščitili bakrenoljubce! Samo povem....
Spet bomo brali o ....pretepenih vojakih! Samo povem!
Nisem verjel, da bom kdaj gledal ta film ko levejzarji plešejo kot si je JJ zamislil! So končno spregledali, da imamo desni bolj prav ;-) To je svoboda na vrhuncu, ko po levem plesu sledi desni!
Desni v Sloveniji ne obstajajo.
Desni so čisti plesalni amaterji. Znajo skakat samo po znanem taktu velečastnega šiptarskega pastirja.
Putin je CAR in on barabe odpelje na dopust v UKRAJINO V prvo vojno linijo seveda Mi je Veliki Gospod Putin povedal da gredo takoj v prve bojne vrste KOT KANON FUTER in da do danes še noben ni dočakal… ...prikaži več l drugega dne Je spraznil zapore tak da tam ni več zbiralcev barvnih kovin in da je paznikom prav dolgčas J amora pa res biti dolgočasno v ruskih zaporih Bom predlagal Golobu naj si vzame GOSPODA Putina za vzor
Gojen prikletni cigo je hujši kot avtohton prebivalec romske skupnosti.
sem slišal da pušiš za 25 evrov tvoja mama pa za 20
a se pripavlja na 3 svetovno vojno nad romi? romi so tud ljudje in manjšina ! golob gre po stopinjah putina !
CIGO ...daj si nekaj dopovedat...eno so ROMI...čisto nekaj drugega ste pa CIGOTI.
Putin je CAR in on barabe odpelje na dopust v UKRAJINO V prvo vojno linijo seveda Mi je Veliki Gospod Putin povedal da gredo takoj v prve bojne vrste KOT KANON FUTER in da do danes še noben ni dočakal… ...prikaži večl drugega dne Je spraznil zapore tak da tam ni več zbiralcev barvnih kovin in da je paznikom prav dolgčas J amora pa res biti dolgočasno v ruskih zaporih Bom predlagal Golobu naj si vzame GOSPODA Putina za vzor
Ja, so ljudje in zato so se sposobni naučiti delati ter spoštovati pravila, ki si jih postavlja družba. Niso opravilno nesposobni. Samo - ni jim treba. Ker so priviligirani že desetletja. Zadnji čas je, da jih zakon obravnava enako kot… ...prikaži več nas, ki jim plačujemo socialo in komunalije, pa še plače za razne Muce.
@cigomigo Torej ti boš prvi v vrsti za na fronto?