Svet

Prijeli par, ki ga je Slovenija iskala po Petrovi nasilni smrti

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    malonaokoli 13:49 15.september 2026.

Takšna človeka, bi morala Slovenija po hitrem postopku obesit na štrik, nato pa ju zažgat v krematoriju in poslat v pločevinki za coca-colo na Hrvaško.

Leon 13:44 15.september 2026.

To je zelo zanimivo ? Prijeli par, ki ju slovensko pravosodje sumi brutalnega umora. Že podatek ,da gre za sum sodi v temno področje slovenskega pravosodja . Najraje imajo takšne primere ,kjer trajajo sodni postopki v nedogled .

Leon 14:16 15.september 2026.

Slovensko krivosodje ....https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/za-mafijski-umor-na-ljubljanskem-brdu-ocitno-ne-bo-nihce-obsojen-465182

• Karl413 14:12 15.september 2026.

Če postanete žrtev prevare, se lahko počutite nemočne, zlasti po izgubi denarja, za katerega ste trdo delali in ga varčevali. To bolečino sem izkusil na lastni koži in nisem vedel, na koga se obrniti. Sčasoma sem stopil v stik z ...prikaži več Trustwave.Cyberdefense @ gmail com; skrbno so preučili moj primer in me vodili skozi postopek povrnitve sredstev. Njihova podpora mi je povrnila upanje. Če ste bili žrtev prevare, ne obupajte – poiščite strokovno pomoč in preverite, kakšne so vaše možnosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.