Avto /avto/testi
16103 ogledov

PRIMA test 13 mestnih avtomobilov: Najboljši pri nas je ...

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Maria_Jensen 10:00 16.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • trdi 11:06 15.april 2022.

    Danes ni slaboh avtov, vsak te pripelje od tpčke A, do točke B, je pa res, da je pomembno počutje in všečnost avta, vsaj meni je.

  • rd2dmk2 08:58 15.april 2022.

    in zadnji bodo prvi.. kaj vi pričakujet od žlice ? no da vam povem, če avto nima 3d merilnikov in nima uravnavanja klime in brisalcev na sredinskem zaslonu tam nekje vmes med nastavljanjem radia in navigacijo potem to ni prednost ...prikaži več ampak slabost. in flede na to da jest od avta pričakujem da me bo peljal po opravkih , čakam samo še to da ena budala vgradi avtomat za kavo pa zmontira upravljanje med vklapaljanje žmifovcev in po možnosti samo v mandarinščini.

    • rd2dmk2 09:02 15.april 2022.

      in včeraj ste malo hvalil c3. danes je pa tam nekje na začelju. in res me zanima zakaj bi dajal za avto 17000 eurov, če imam podobno stvar za 10000 eurov. in meni tiste šminkerske navlake ne pomenijo nič. kot ...prikaži večt sem dejal kaj pričakujete od žlice ? da lahko zajamet juho in jo spravite v usta , al da im 10 lepotnih dodtakov, ki crknejo ob prvem umivanju, pa še polomijo zobe ko jo vtikate v usta. tile danšnji avti so samo za v smeti..

    • grega.prebil 09:30 15.april 2022.

      Spoštovani, danes je res težko najti slab avtomobil. Se pa med seboj razlikujejo. Ni nujno, da je avto, ki je slabše uvrščen na lestvici slab. Je lahko zelo dober. Za nekoga pa celo najbolj optimalen. Nekdo išče ugodno ceno, nekdo ...prikaži več išče bolj preprost avto, spet tretji dobre vozne lastnosti in več opreme. Na PRIMA testu dobro nagrajujemo tudi naprednost, nove tehnologije ... Lep pozdrav. Uredništvo Žurnal24.

    • rd2dmk2 21:15 15.april 2022.

      spoštovano uredništvo.. res je težko najti slab avto, če postavitev taka merila. zdej pa mi povejte , koliko dvoobmočnih klim imate na trgu za dnevno sobo ? in zakaj avto rabi vzratne kamere, a se nismo učili v avto šoli ...prikaži več bočnega in vzratnega parkiranja ? zakaj 5 metzrov dolg avto nima pol tako velikega pretljažnika kot ga je imel komaj 4 metre dolgo avto pred 40 leti ? in kolk zvočnikov ima super hi-fi ki ga pride montirat cela vojska v vaš dom ? a v avtu jih pa rabite 18?

    • rd2dmk2 21:19 15.april 2022.

      spoštovani novinarji. nove tehnologije. ocenjujte pametne, uporabne, tehnologije, ne pa "doddatke" ki koristijo samo polnim žepom proizvajalcev. a ima kateri avto sistem, ki ugotovi, da je naklon sedeža prenizek in bi ob nesreči potnik namesto da bi preživel, zaradi napačnega ...prikaži veččnega funkcioniranja airbaga , in pasov in ležeča sedeža umrl ? vi tukaj pišete slavospeve ,v resnici pa prejemate plačo za te lepe besede, za grde jih nebi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.