Pod streho /pod-streho/varcna-hisa

Primerjava: Ta gospodinjstva čaka zelo draga kurilna sezona

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Davor 08:05 14.avgust 2026.

V bloku smo na slabšem: gretje dobavlja legalizirani lopov, odklopit se ne moreš, plačuješ po 200 eur na mesec za storitev, ki jo nočeš....

Suli 10:16 14.avgust 2026.

V pisarni izračunana poraba se ne more primerjati z porabo na terenu 😩 Vsaka stavba je specifična zato je ta tabela samo teoretična 🤔 Glede na vašo tabelo je pri naši stavbi krepko zgrešen strošek porabe 🙄 Niti približno ni ...prikaži veči tako velik pa ne šparamo pri toploti 😉 Ta prikaz je bol kot ne reklama za promocijo določenega načina ogrevanja 🤐

• Tadej 09:18 14.avgust 2026.

Jaz sem dal 1750€ za 20 kubikov drv in bi znalo bit dovolj za 2 zimi.

• groffriedrich 10:41 14.avgust 2026.

Kaj ogrevaš blok?2,9 -3.00 kubika je ena klaftra.To je skoraj 7 klafter!

• Tadej 11:34 14.avgust 2026.

Slabo ti gre matematika. Seveda je to 5 klaftr.

• mitja3965 10:47 14.avgust 2026.

Ko imaš po tleh električno talno gretje, ki je izjemno poceni in lahko to podkrepiš z dobro izolirano hišo, potem ugotoviš, da si v bistvu izjemno efektiven. Začetna investicija je bila drobiž in letna razlika je manj kot 1000€ (ni ...prikaži več vse samo strišek drv ali peletov), udobje pa izjemno. Tako je potem jasno, da je nekje doba izravnanja najmanj 20 do 25 let, ko je hiša že za obnovo in se menja peči, toplotne ipd. Ko pa je bila elektrika po normalni ceni, pa je bil letni strošek tričetrt sedanjega.

• emily3 13:53 14.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com..

Garancija 09:04 14.avgust 2026.

Sicer je pa letos toliko požarov,da pozimi ne bo treba kuriti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.