Slovenija /slovenija/crna-kronika
23533 ogledov

Primorski tiktoker nagovarja deklice: Lahko na zadnjih sedežih, lahko te dam na havbo

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • expost 10:22 03.november 2023.

    A ni žalostno (in hkrati zanimivo): če bom v navalu jeze nad trenutnimi političnimi razmerami na kateremkoli od socialnih omrežij napisal karkoli zoper enega ali več političnih funkcionarjev, bom zelo kmalu deležen obiska policistov in obširnega pojasnjevanja svojih namer, pa ...prikaži več čeprav so to že itak varovane osebe, medtem ko en zbl*** tiktoker lahko našim otrokom govori kar hoče??? Pa naj kdo reče, če to ni bolano.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:34 03.november 2023.

    Pametnjakoviču očitno ni jasno, da bo slej ko prej naletel na fotra ali več njih, ki ne bodo nikomur nič rekli, le enkrat ga bodo poiskali, nabasali v kombi, odpeljali v gozd, privezali za bukev in sledi kastracija po turško. ...prikaži več Cak, ab jajcen, potem bo pa lahko kot prašiček cvilil celo življenje...

  • Taja 09:39 03.november 2023.

    Ena od njegovih, a sploh ne osamljenih tovrstnih izjav, je tudi: "Posilstvo 13-letnice je v redu." Kako obrekovanje? A se mora v naši drźavi vedno čakat, davse zgodi najhujše? Prav je, da se z imenom in priimkom pravi čas opozori ...prikaži več na take osebke! Če mu to ne paše, naj izgine z družbenih omrežij.

    • expost 10:12 03.november 2023.

      @Taja, danes vsi podobni 'influencerji' itak samo še govorijo o pravicah, ki jih imajo, redkokdo pa za njih prevzema odgovornost. Ko jim pa stopiš na rep, so pa reveži. In na žalost - v vseh EU pravnih ureditvah se čaka ...prikaži več na 'dejanje', ne samo pri nas. Se strinjam - povsem neučinkovito je; vse takšne b**** bi bilo treba predčasno pospraviti na varno. Prepovedi približevanja itd. so pač neučinkovite.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:21 03.november 2023.

    Sam za pirhe obesit,pa naj potem cvili o svojih pravicah!!!

  • Luksi 09:57 03.november 2023.

    Katastrofa, taki predatorji imajo neskončno pravic in se jim nič ne zgodi, dokler res ne posilijo otroka. Kar se mene tiče se tale ne bi smel prosto sprehajati med ljudmi, saj vsi vemo, da pedofil ne odneha kar tako. Vprašanje ...prikaži več je, koliko deklic je že podleglo, pa si ne upajo spregovoriti. Ko nekdo takšne stvari javno objavlja bi ga morala policija preventivno odstraniti iz družbe, dokler sam ne dokaže, da je nedolžen. To je isto, kot migranti, pustijo jih dokler ne posilijo...

    • Luksi 10:00 03.november 2023.

      Ljudje bodo morali na koncu res vzeti stvari v svoje roke. Posnetki so javno dostopni in, kdor je pogledal vsaj malo bo videl, da človek ni normalen in je samo vprašanje časa, kdaj bo res nekaj naredil. Treba je zločine ...prikaži več preprečiti, ne pa čakati, da bo nekomu uničil življenje.

  • korisnik_19274 11:58 03.november 2023.

    Tip je v preiskavi o spolni nedotakljivosti otrok mlajsih od 15 let ,JAVNO GOVORI mladoletnicam kaj bi jim pocel ,v KZ-1 CLEN 173a pa je tocno to kar on pocne opisano kot kaznivo dejanje in javni posnetki ter javne objave ...prikaži več ,nekatere je izbrisal ali skril za javnost niso zasebna pisanja tudi v tiktok objavah je nazorno kazal kaj bi pocel 13 letnicam ,nima nikakrsnih moznosti da dobi kakrsno koli tozbo,ker pocenja kaznivo dejanje ,bo slo ovca

  • korisnik_19274 11:25 03.november 2023.

    Prvo pravi da je v policijski preiskavi ,da niso se nic nasli na el. Napravah potem pa pravi da ni v nobenem postopku 😂,sicer pa je vse javno govoril maldoletnicam ,vse je posneto ceprav trdi da tega ni pocel

  • expost 10:07 03.november 2023.

    Če(!!!) bo njegova pravica do izražanja mnenja prevladala nad ostalimi pravicami, potem, l'ubi Slovenci, imamo velik problem. Mantra "jaz lahko govorim, kar hočem, ker je to moja človekova pravica, kaj mi pa moreš", je strupeno nevarna in, na žalost, zelo ...prikaži več popularna med mladimi.

  • miro8 14:25 03.november 2023.

    Baje so se že organizirali in bo v kratkem ob tisto malenkost med nogami.

  • ahoteec 13:37 03.november 2023.

    Ja, saj je Vegan, normalno, da je čuden, če na tem gradi svojo persono.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 13:58 03.november 2023.

    Tale je en hud narcisoid,samo upamo lahko,da nima še kakšne šizofrenije,ker potem vemo kaj sledi!!!

  • SlavkoKrizman 21:35 04.november 2023.

    Zakaj ta golazen še nima zlomnjenih rok in nog?

  • korisnik_19274 15:34 10.november 2023.

    Sem pobudnik,ustanovitelj skupine Nikoli sami -Stop pedofiliji in kmalu tudi drustva,pozivam starse da se pogovorite z svojimi otroci ,da spremljate kaj pocnejo na druzabnih omrezjih.Mi kakor bomo lahko opozarjali mladino na pasti takih spletnih predatorjev,jih skusali osvescati ,pomagali zrtvam ,skusali ...prikaži veči odkriti cim vec pedofilov zelim vam vse dobro.

  • Idioti 09:35 08.november 2023.

    A tale osebek nima naslova ? Ajde napišite !

  • Idioti 09:30 08.november 2023.

    Ker vem da tale idiot bere tele komentarje , naj se zaveda , da če bo naletel na moje otroke , ne bo samo ob jajca ampak bo v Rogu mrhovina za medvede !

  • slavauk22 14:54 03.november 2023.

    TO JE NAŠ STROKOVNJAK VSEVED Iuckyss KOMENATARO STOLETJA

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 09:15 03.november 2023.

    Omenjeni je očitno idiot, avtor tega članka pa tudi ne zaostaja veliko...Saj je ta naslov v medijih čisto obrekovanje in navajanje nepreverjenih dejstev v delu kjer se omenja deklice...Nikjer ni namreč razvidno koliko so stare osebe s katerimi si je ...prikaži več dotični dopisoval...Niti kazensko pravo v takih primerih ne nalaga preiskovanemu, da bi moral vedeti starost osebe, če ta tega ne navede...Skratka, pravna služba v hiši bi vam koristila, poleg psihiatra..

    • korisnik_19274 09:38 03.november 2023.

      Ko pogledas posnetke kjer se pogovarja z dekleti se jasno vidi, da so mladoletne osebe okoli 13-15 let ,da 27 letnik kaj takega govori mladoletnicam je ogabno ,neodgovorno in kaznivo po 173.a clenu KZ-1

    • expost 10:29 03.november 2023.

      Luckyss, povsem pravilno je, da so to objavili.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 11:31 03.november 2023.

      Seveda kreteni ne dojame bistva..Sam bi sicer tipa z glavo butal ob steno, dokler mu ne bi izbil vseh misli na mladoletnice,,,Ampak govorim o tem kaj se lahko piše in dokaže in kaj ne....Ko bo ta idiot dobil prvo tožbo, ...prikaži več bo postal pogumnejši in mu dopisovanje ne bo več dovolj, na to seveda niste pomislili ?! Potem ga butanje ob steno ne bo več pozdravilo in bo treba lopato vzeti v roke..Ravnanje tiste mame je torej pravilno, medijev pač ne...Bo šlo, ovce ?!

    • expost 11:46 03.november 2023.

      Luckyss, ne smeš podcenjevati pravnih služb, ki jih imajo medijske hiše in redkokaj gre v objavo (kaj tako občutljivega) mimo njih. In te tožbe omenjeni ne bo nikoli dobil, ker so video materiali povsem zadosten materialni dokaz, ki je javno ...prikaži več dostopen. Koliko bo dobil, je pa druga zgodba. Če se spomniš dokumentarca Ujete v medmrežju: večino tistih pedofilov je dobilo (na žalost samo) pogojno kazen.

    • Luksi 11:57 03.november 2023.

      Takšne je treba javno izpostaviti, saj se drugače ne bo nič premaknilo. Po pravici povedano, do članka sploh nisem vedel, da ta idiot obstaja. Večina odraslih ne spremlja tiktoka in posledično bi nadaljeval v neskončno. Zdaj sem prepričan, da ga ...prikaži več bo nekdo poiskal in opravil, kar bi morala policija.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 12:04 03.november 2023.

      S takimi se to opravi na štiri oči, jebeš sodnijo..Zmeniš se z njim kot mladoletnica na nekem skritem mestu...Naj si tip ogleda kako zgleda urgenca od znotraj...ali peč..

    • expost 12:17 03.november 2023.

      Luckyss, je treba zaupati v sistem in sodnija naj kar opravi svoje, le program 'prevzgoje' bi nekoliko nadgradil ter v ta program vključil izbrane 'fante' na Dobu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.