Najprej sem mislil da je Balažic sprejel Noriakija Kasaija. Potem sem malo bolje pogledal in ugotovil, da mož na sliki zgleda precej starejši od Kasaija.
No, bi bilo zanimivo tudi atorico videti kakšna je bila 10 - 20 leti nazaj in kako spremenjena je danes!? Tudi Primož se, tako kot mi vsi stara in ta njegov videz ni od včeraj, ampak je bil tak že… ...prikaži veče pred kakšnimi dvemi leti ko sem ga nazadnje srečal v živo...
Najprej sem mislil da je Balažic sprejel Noriakija Kasaija. Potem sem malo bolje pogledal in ugotovil, da mož na sliki zgleda precej starejši od Kasaija.
No, bi bilo zanimivo tudi atorico videti kakšna je bila 10 - 20 leti nazaj in kako spremenjena je danes!? Tudi Primož se, tako kot mi vsi stara in ta njegov videz ni od včeraj, ampak je bil tak že… ...prikaži veče pred kakšnimi dvemi leti ko sem ga nazadnje srečal v živo...
Pod pasom. Spreminjamo se vsi ne samo Primož Peterka.
Končno se je našel in otresel pijavk, ki so se nabrale okoli njega od prvega dne uspehov.
Alkohol ga ni samo postaral ampak tudi psihofizično spremenil.
O mater 47! Zgleda tako lepo kot mi bi bil foter, pa jih imam 60+!
Kako pa bi naj izgledal 30 let pozneje? Primož je odšel med legende, vi žurnalovci pa v pozabo.
Fant je bil v času uspehov premlad in neizkušen. Lešinarji so pobrali svoje in ga vrgli na smetišče in blatili, namesto da bi mu pomagali