• Magazin • /magazin/vip

Princeso Victorio zaradi govora na pogrebu kralja Haralda kritizirajo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 10:07 25.september 2026.

Mislim, da ima tu težavo novinar katoliškega časopisa, ki je med molitvijo pokazal, da mu manjka "liturgične ozaveščenosti". Če bi jo sam imel, ne bi videl, kako gospa bere molitev.

• Bandaa 09:26 25.september 2026.

Barbara Plešivčnik, septembra 2007 smo šli na pijačo v lokal Kepica v Rožni dolini v Ljubljani. Na poti od faksa do tam je zame prišlo do čudnega dogodka, o katerem je Miha vse zblebetal. Izpadlo je, kot da se jaz… ...prikaži več ne znam obnašat. Milan mi je držal pridigo, ti si mi pa rekla, da bom zaradi takega vedenja od nekoga dobil na gobec. A šlo je zgolj za splet nesrečnih okoliščin, ki jih je zakuhal Miha.

• Bandaa 09:30 25.september 2026.

Kar se tiče tvoje izjave, da bom od nekoga dobil na gobec; jaz sem tisti, ki je skoraj nekoga udaril, pretepel ali celo ubil v javnosti. Npr. čakam v vrsti na hitri blagajni v Intersparu, kjer se v delu blagajn… ...prikaži več lahko plačuje samo s kartico. Ker plačujem z gotovino, čakam v vrsti za blagajno, kjer se lahko plačuje z gotovino. Pa se zgodi da na blagajni s karticami ni nikogar, pa nekdo za mano reče, da je blagajna prosta. Takrat se razjezim in pošljem osebo tako v kurac in pizdo materino...

• Bandaa 09:35 25.september 2026.

, ...da ne reče nič nazaj. Septembra 2019 sem na bencinskem servisu Petrol na Tržaški cesti 130 v Ljubljani z gozdarsko sekiro skoraj pobil štiričlansko družino (oče, mati in dva otroka). Približno dvajset metrov stran je stal hrust s partnerko,… ...prikaži več ki ni niti pisnil. Pri policiji naj bi me imeli zaradi groženj celo zavedenega v sistemu. Toliko o tem, kdo si koga upa na gobec. Torej, lajdra skurbana Barbara Plešivčnik, kam te pridem ubit?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.