Zdravje /zdravje/aktualno
417 ogledov

Priprava vode "preko palca" je nevarna

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 08:28 16.avgust 2015.

    A ni to zanimivo da skozi celotno zgodovino v kateri so vodo hranili v vseh mogocih in neprimernih hranilnikih ni blo z njo noben problem, sedaj zadnih 20let pa je potrebno dodajat klor drugace je kao nesmes pit pa vsi ...prikaži več neki zbolevajo zaradi nje?? Mi imamo svoj zbiralnik za dezevnico katero se potem uporablja v hisi, saj v sloveniji ceprav se vsi tako hvalijo kako je dobro razvejan vodovod ha marsikdo nima, pa razen ciscenja vsakih par let ni nobenega drugega dela z njo pa smo vsi se zivi!!

  • matermila 10:45 16.avgust 2015.

    Se strinjam,doma uporabljamo vodo iz vodnjaka(tudi za pitje in kuho),že 35 let,pa vodnjaka še enkrat nismo klorirali.Vsake toliko odnesem vodo na pregled,pa so rezultati vedno odlični.Vode iz vodovoda nočem,pa gre mimo hiše,pri sosedih se vedno pritožujejo,da smrdi po kloru.Hvala za rože,komunalci.

  • h3o 11:12 16.avgust 2015.

    ti kar nakladaj, kdo ti pa verjame..morda kakšni otroci

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:15 16.avgust 2015.

    Se posipam z pepelom. Ta del članka ni bil vezan na ljubljanski bazen.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:12 16.avgust 2015.

    "Pri nas le en "biološki bazen" "V Sloveniji trenutno obratuje eno tako kopališče, Radlje ob Dravi, "Očitno svoje lastne novice pozabljate? http://www.zurnal24.si/zunanja-kopalisca-kolezija-mariborski-otok-clanek-251103 (bazen je namreč sedaj odprt)"Čiščenje vode brez kemikalijNačrtovana je sicer sonaravna prenova kopališča, kar pomeni, ...prikaži več, da bodo kopalni bazeni zasnovani na način, da se ambientno vklapljajo v naravno okolje, voda pa se čisti s pomočjo rastlin in filtracije. "Pomembna novost je, da se čistost vode doseže na naravni način, brez dodajanja kemikalij," pojasnjujejo na MOM. "Kemikalij se celo ne sem dodajati, sicer bi propadla čistilna flora in bi se naravni bazen uničil." Kot tako bo kopališče še posebej primerno za otroke in alergike, a bo nanj še potrebno počakati. "V tem trenutku še poteka usklajevanje glede samega projekta obnove," so pojasnili na MOM."

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.